opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    15. Listopad 2014. 22:11

Iskrice hahaha Reci im da se ne mices s CTG-a dok se ne ocitaju trudovi Ja sam se isto bila nadala da cu prije termina kad ono bebanu se bas nije zurilo iako sam svaki dan u cucnju ribala wc I sve podove po kuci 

14.06.2014. L ♥

antonio
    16. Listopad 2014. 09:39

Eto bila ja jucer kod doktorice sa malom i nosila joj pelenu pokakanu,uglavnom je rekla da ona nevidi nikakav problem da je sve to normalno,i da ja bezveze panicarimuh poludila sam jos jer mi se smijala,nemogu vam opisat koliko sam bila ljuta.

cloudy
    16. Listopad 2014. 10:07

baš... umjesto da pomognu ljudima... šta ćeš, naše zdravstvo... a da je slučajno nešto nedaj bože onda bi napadala da šta nisi došla ranije...

Tina0208
    16. Listopad 2014. 10:31

e sad...znam da nije tema...ali moram ovo podijelit s vama... u kakvom mi svijetu zivimo...
    danas.net.hr/hrvatska/na-razgovoru-za-posao-pitali-su-me-koristim-li-zastitu-za-vrijeme-odnosa

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    16. Listopad 2014. 10:37

Tina... nije to ništa čudno kod nas... ja nikad neću zaboravit šta mi se pred neke 2 godine desilo... taman sam ostala bez posla u struci i prijavila se na natječaj za rad u foto studiju (pošto sam dosta u fotografiji i neke sam nagrade dobivala ranije i tak) i došla ja na razgovor al je i dragi išao samnom pa će me kao pričekat da završim... i veli meni potencijalni šef... i jel vi planirate imati djecu u narednih šest mjeseci? ja ostala paf... velim pa ne znam, iskreno, ali to se vas ni ne tiče, da bi on na to rekao pa da... zadnja cura koja je radila je otišla na čuvanje trudnoće sa 3 mjeseca i ja bi najradije ubio njenog doktora jer joj je to prepisao ... ja se digla i otišla,,, mislim si, baš si super poslodavac nema šta

Tina0208
    16. Listopad 2014. 10:39

ma citam i ne vjerujem...kako ce ljudi imat djecu kad ih svi samo odbijaju od toga... i mislim...pitali su ju koliko je sirok otok Hvar... hello....

cloudy
    16. Listopad 2014. 10:46

pa jel to nije stvar koju moraš znati da bi dobro odradio bilo koji posao...  idiotizmi... ja to pričala frendici iz švedske veli ona da je to kod njih pitao na razgovoru za posao da sam ga mogla tužit i dobila bi neku odštetu zbog narušavanja privatnosti i uplitanja u intimu...a da ne govorim kolke su gore beneficije ako imaš klince... i to od države... recimo kad rodiš imaš nekih 15000-20000 kn mjesečno da si doma i brineš se o djetetu dok ne napuni godinu i pol...sa svakim idućim ti je ta cifra puta broj djece

Tina0208
    16. Listopad 2014. 10:48

daj ne zezaj...pa to se isplati odseliti..

cloudy
    16. Listopad 2014. 10:50

da, da... samo moraš imat državljanstvo... il bar živjet gore 2 godine ... već sam ja razmišljala o tome hihi ... plus sva dječja hrana, oprema i ostalo ti je bez poreza...  jedino su im cijene skuplje, i bez poreza nego kod nas, ali opet... oni imaju plaće koje kreću od 30ak tisuća pa na gore,.. a ne ko kod nas ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.