Znam Antonio - moja što je starija to je gora sa spavanjem. U vrtiću lijepo spava popodne, ak je sa mnom doma ni u ludilu - to su rijetki petki... Po noći doduše kad konačno zaspi stvarno spava (ali trenutno ja ne spavam zbog pišanja/žgaravice/ukočenosti leđa/vruće mi je/hladno mi je....) i ujutro zna biti problem sa buđenjem. Zato vikendom uspijemo čak do 9 odspavati - to mi je super (nije baš super prek tjedna).
Sve me nešto svako toliko zaštreca, ja se ponadam, ali niš još zasad neš konkretno. Ne da se gospođici van, a ja više ne znam di ću sa trbuhom. Moram skidati majicu dok kuham/perem suđe i sl. jer si sve majce zaprljam da ni ne skužim, zbog trbuha.. Presmiješno.. Enivejz, odo prošetat pesicu do dm-a, malo je kiša stala.. Možda si potaknem neš..
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
ja ni ne kužim kakva sam sretnica onda, moj p oko 10 svaki dan, cijelu noć u komadu, osim ako se na tutu digne, do 8 cca, a mališa je uhvatio ritam isto već pa oko 10 isto zaspi i klopa oko 2 pa spavanac opet do 7, 8... evo sad mi obojica spavaju, čudoooooooo popodnevno!!
url=https://lilypie.com]
Cure drage ja se po noci nista naspavala, probudila se pojela i tek onda zaspala sve do 1 haha probudim se kaj je ovo kak tak puno sati, sad mi je sve izokrenuto, brzo rucak radi pa pospremaj malo evo sad malo odmora
zebrica
Paris hvala ti puno u sedam idem njenoj doktorici pa budem vidjela sta kazu .,mada i ja mislim da je to sve od cjepiva i da ce brzo proc.,
da bas dobro kazes po kiselom specifican smrad
.,ja njoj davam biogaja kapi vec mjesec dana
Još uvijek prijavljujem veliko NIŠTA.... Znam da je danas tek službeni dan termina i da to nije egzaktna znanost, ali obzirom da sam se nadala i da će ranije krenuti, ponadah se da će kao sa P barem sluzni čep zletiti van na termin. Međutma, niente... Idem spremit starije dijete u krevet, pa raditi čučnjeve. Muža sumnjam da ću uspjeti nagovoriti na akciju..
Ipak, sutra za svaki slučaj nosim i malu torbu za rađaonu, nek mi se nađe pod rukom - ne bi bilo sretnije od mene da mi kažu da vide neke trudove i da me ostavljaju...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji