opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    15. Listopad 2014. 12:49

Iskrice eto takav je moj Antonio  non stop u pokretu a po noci non stop budenje,sad 24,12 ce imat 4 godine i jos ne spava po noci,.Ima li kakvih novosti kod tebe Iskrice.,ili je bebi jako ljepo u busi

Iskrica1347
    15. Listopad 2014. 12:55

Znam Antonio - moja što je starija to je gora sa spavanjem. U vrtiću lijepo spava popodne, ak je sa mnom doma ni u ludilu - to su rijetki petki... Po noći doduše kad konačno zaspi stvarno spava (ali trenutno ja ne spavam zbog pišanja/žgaravice/ukočenosti leđa/vruće mi je/hladno mi je....) i ujutro zna biti problem sa buđenjem. Zato vikendom uspijemo čak do 9 odspavati - to mi je super (nije baš super prek tjedna).
    Sve me nešto svako toliko zaštreca, ja se ponadam, ali niš još zasad neš konkretno. Ne da se gospođici van, a ja više ne znam di ću sa trbuhom. Moram skidati majicu dok kuham/perem suđe i sl. jer si sve majce zaprljam da ni ne skužim, zbog trbuha.. Presmiješno.. Enivejz, odo prošetat pesicu do dm-a, malo je kiša stala.. Možda si potaknem neš..

brcka1902
    15. Listopad 2014. 18:37

Iskrica1347

Znam Antonio - moja što je starija to je gora sa spavanjem. U vrtiću lijepo spava popodne, ak je sa mnom doma ni u ludilu - to su rijetki petki… Po noći doduše kad konačno zaspi stvarno spava (ali trenutno ja ne spavam zbog pišanja/žgaravice/ukočenosti leđa/vruće mi je/hladno mi je….) i ujutro zna biti problem sa buđenjem. Zato vikendom uspijemo čak do 9 odspavati - to mi je super (nije baš super prek tjedna).
    Sve me nešto svako toliko zaštreca, ja se ponadam, ali niš još zasad neš konkretno. Ne da se gospođici van, a ja više ne znam di ću sa trbuhom. Moram skidati majicu dok kuham/perem suđe i sl. jer si sve majce zaprljam da ni ne skužim, zbog trbuha.. Presmiješno.. Enivejz, odo prošetat pesicu do dm-a, malo je kiša stala.. Možda si potaknem neš..

Iskrice, držim fige da ti konačno krene...tebi je danas termin,zar ne?
    To s trbuhom totalno razumijem, ja sam morala kuhati sa strane jer me znalo zapeckati kad bi se previše približila štednjaku.
    Lp,moram begati,moja ceza gleda di sam...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

mmama2
    15. Listopad 2014. 13:48

ja ni ne kužim kakva sam sretnica onda, moj p oko 10 svaki dan, cijelu noć u komadu, osim ako se na tutu digne, do 8 cca, a mališa je uhvatio ritam isto već pa oko 10 isto zaspi i klopa oko 2 pa spavanac opet do 7, 8... evo sad mi obojica spavaju, čudoooooooo popodnevno!!

url=https://lilypie.com]

Pilici
    15. Listopad 2014. 15:02

Cure drage ja se po noci nista naspavala, probudila se pojela i tek onda zaspala sve do 1 haha probudim se kaj je ovo kak tak puno sati, sad mi je sve izokrenuto, brzo rucak radi pa pospremaj malo evo sad malo odmora

zebrica

antonio
    15. Listopad 2014. 17:24

Paris hvala ti puno u sedam idem njenoj doktorici pa budem vidjela sta kazu .,mada i ja mislim da je to sve od cjepiva i da ce brzo proc.,da bas dobro kazes po kiselom specifican smrad.,ja njoj davam biogaja kapi vec mjesec dana

Pilici
    15. Listopad 2014. 18:19

Antonio bit ce sve ok , javi sta kaze doktorica 

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani