opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mum of four
    15. Listopad 2014. 12:01

Hahaha,ma i ja mislim da su neke curice gore od dečkića ( imam jednu haharicu doma)..
    antonio onda ti je sve jasno

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Jojo5
    15. Listopad 2014. 12:06

Toliko je sjevalo po noći da sam se tri puta ustajala jer me probudilo.
    A curice su stvarno ponekad nemirnije od dečkiju, moj brat čisto mirno zlato a ja.. no coment sada kada se sjetim a nisu mi ni sestrične bolje :D

Cloudy čestitam stvarno sam vesela radi tebe i tvojih poduzetnčkih pothvata! Samo naprijed! :)

antonio
    15. Listopad 2014. 12:11

Uhhhhhhhhh daaaaaaaaa .,..,moj je jutros se dignuo jedva u set i pol a petnaest do 7 ima autobus za skolu i to smo se natezali a sinoc nije htio spavat eh da jos i manje ucit.,mala moja zvrkica je zaspala u sedam i pol i sve do jutros do  sest je spavala ali zato onaj manji je zaspao sinoc u pol noci i svakih pola sada se mrdio i plakao za nesto tako nista od mog spavanja.,eto sad oni obadva spavaju a ja moram kuhat i peglat.,joj neki put bi voljela da sam ja musko

cloudy
    15. Listopad 2014. 12:14

cure... kakve su to priče da su curice mirnije? ja kolko znam sebe i brata... on je bio mirnije dijete od nas dvoje... ja sam i za njega i za sebe bila haharica :D 
    jojo :) hvala i tebi :D  ma samo se nadam da će od svega toga nešto i biti ... budem vam sve pokazala kad se krene radit 
    antonio... ajde bar je mala princeza mirna, za razliku od njih :D

Mum of four
    15. Listopad 2014. 12:32

Dobro moje su obje u krevetu u 9 navečer osim vikendom imaju dopušteno do 10 i pol

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

antonio
    15. Listopad 2014. 12:45

Tina da proslo je vristanje ali i dalje ima srdljive stolice proljevaste,cim pojede nakon deset min se pokaka,danas idem opet doktorici sa njom da vidim sta je to vec me sve zabrinjava,.,uh cure moje imam osjecaj kao da mi je ovo prva beba da sam toliki panicar

Iskrica1347
    15. Listopad 2014. 12:45

Joj Sandra, blago tebi da ti hoće u 9 u krevet. Ja krenem sa "uspavljivanjem" (ono, tuširanje/kada, pranje zubi, priča/crtić, pjesmica/priče na cd-u i sl) oko pol 9 ali prije pol 11 nema spavanja. Pa mora na wc, pa se mora maziti, pa ju je strah, pa bi da legnemo pored nje, pa bi još listala knjige... Imamo doduše mali stan, pa svi još uvijek spavamo u istoj sobi, ali i kad mm i ja i odemo dalje gledati tv jer je sada "vrijeme za odrasle", ona non stop izlazi van ili neš izvodi. I po 3000 puta ju vraćamo u krevet i nježno i strože i svakako i opet ništa. Jučer je zaspala u 23.30 I nema sreće..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

antonio
    15. Listopad 2014. 12:49

Iskrice eto takav je moj Antonio  non stop u pokretu a po noci non stop budenje,sad 24,12 ce imat 4 godine i jos ne spava po noci,.Ima li kakvih novosti kod tebe Iskrice.,ili je bebi jako ljepo u busi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.