Cloudy budeš nam prodavala to kad složite :)
Cure kak ste se vi nocas naspavale? Kod nas kiša lije
Cloudy budeš nam prodavala to kad složite :)
Cure kak ste se vi nocas naspavale? Kod nas kiša lije
vi ćete mi biti prvi kritičari :D a sve se ostalo možemo dogovorit... možda i popust za moje cure s klokanice ja sam se baš lijepo naspavala.... jutros da dragi nije morao ić radit ne bi ni skužila da je jutro od tmine vani... a padao nam je i led...
kak si ti danas?
zebrica
Odlično spavala bih još duže,ali mi dragi ide na neke pretrage,pa sam mu pravila doručak
Joj blago vama koje ste mogle dugo spavat,ja sam morala po onom ogromnom pljusku vozit malu u školu ,sad mlađa curka od 6 budna a mama umornaaaa
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sandra... ništa... malu nekako izmori i obadvije na spavanac... bar malo da se odmoriš :D
haha da bar,nemože nju ništa umorit,a i čekamo još sat vremena pa moramo opet po Emu....onda natezanje oko zadaće,pa se njih dvije natežu...sve se bojim kad i treća počne u rat s njima
haha da bar,nemože nju ništa umorit,a i čekamo još sat vremena pa moramo opet po Emu….onda natezanje oko zadaće,pa se njih dvije natežu…sve se bojim kad i treća počne u rat s njima
Veselo, veselo! Ti se ne budeš odmorila dok ih ne udaš, a onda ćeš već i unuke dobiti. JOJ, nema spavanja!!Ja imam jednu a ima energije za tri!!A, sjetim se one, pa curice su puno mirnije, ha, ha da, da možeš misliti!
haha da bar,nemože nju ništa umorit,a i čekamo još sat vremena pa moramo opet po Emu….onda natezanje oko zadaće,pa se njih dvije natežu…sve se bojim kad i treća počne u rat s njima
Sandra u potpunosti te razumijem
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
A, ona priča, kao osjećajnije su, mirnije, ne divljaju toliko kao dečki, ne natjeravaju se....Mislim da moja nije u skladu s tom pričom, itekako je aktivna, svugdje je i kad treba i kad ne treba, sve hoće znati i prije nego što postavi pitanje, a i u malenoj dobi je itekako bila karakterno neustašiva, nije imala sekunde mira.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji