Luki, vidim da ti je danas baš katastrofa dan bio... Nadam se da si ga već uspjela malo popraviti sa svojom bebicom... Kako su ti već rekle cure, samo glavu gore i ne daj se zezat...
cloudy, super za projekt! Čestitam...
Krešimir 19.08.2014. <3
Cloudy cestitam na projektu :)))
Marija hvala :)) Evo bolje jesam, to meni kad krene onda sve odreda se samo naslaze.Popila sam onaj persen forte, igrala se s bebacem I lakse mi je puno. Smirila sam se napokon :))
14.06.2014. L ♥
Luki, čestitam na 4 mj i ne daj da te živciraju - misli samo na svog bebačai na sebe! Meni je danas isto neki katastrofalan dan - ništa mi ne ide, isto sam dozvolila da me naživciraju i na rubu plača sam cijeli dan! Možda nije do mene nego do promjene vremena Sad je mali zaspao pa se pokušavam skulirati uz klokanicu i kavu
Cloudy, čestitam na projektu - lijepo je čuti da se poneki trud isplati
Luki, čestitam na 4 mj i ne daj da te živciraju - misli samo na svog bebačai na sebe! Meni je danas isto neki katastrofalan dan - ništa mi ne ide, isto sam dozvolila da me naživciraju i na rubu plača sam cijeli dan! Možda nije do mene nego do promjene vremenaSad je mali zaspao pa se pokušavam skulirati uz klokanicu i kavu
Cloudy, čestitam na projektu - lijepo je čuti da se poneki trud isplati
Hvala ti ♥ Dan je koma, istina. Neko polukisno trulo vrijeme. Upotpunjuje atmosferu haha :P evo ja sad pijem drugu kavu danas, bas mi se stalno pije. :)
14.06.2014. L ♥
Tina u kojoj si bolnici rodila?
Tina u kojoj si bolnici rodila?
evo draga zebrica ti je vec odgovorila... dakle Zabok (Bračak)...
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji