Bunila sam se protiv tajica,ali sad vidim da su najpraktičnije,da li je netko vidio traper (jeggings) negdje?ne bih one trudničke s onim pojasom gore
probajte pogledati u C&A;ja sam tamo pronasla,a ako nema tamo onda ima Calcedonia samo su malo skuplje ali su i kvalitetnije puno.
Hej curke, nije me bilo par dana, toliko sam pospana da mi se ne da ni komp upaliti, a još smo dragi i ja morali odraditi trudnički tečaj, pa su nam se radovi u stanu malo zahuktali (napokon, makar se sve bojim da se nećemo stići useliti dok se bebica rodi :( ). A baš ste mi falile, ne komentiram puno, ali vas baš volim pratiti.
Inače Cloudy, moram komentirati ono s pijenjem mlijeka za vrijeme dojenja. Nama je na tečaju neonatalna sestra rekla da su rađena istraživanja i da nije dokazano da unos tekučine može povečati/smanjiti količinu mlijeka (bilo kakve tekučine), ali da oni znaju mamama u rodilištu preporučiti da piju malo više vode ako nema mlijeka, ili da smanje unos ako je mlijeka previše. Ali znači VODE, a ne mlijeka kako su tebi rekli!
Uglavnom beba je ta koja regulira proizvodnju mlijeka jer tijelo zapamti koliko je popila kod zadnjeg izdoja i onda se samo pobrine da ga toliko proizvede do sljedečeg dojenja. Zato ni ne preporučuju previše izdajanja jer se time samo stvara sve veča količina mlijeka koju beba ne može popiti. Naravno da treba izdajati, ali ne natezati po cijeli dan
pa da loony :D ma kod mene ti uvijek ima onih pametnih s krivim savjetima
nego curke da vam se pohvalim :) baš sam si sretna jer mi je prošao projekt koji sam pisala u udruzi koju vodim i sad ćemo moći ostavrit moj san i pozabavit se socijalnim poduzetništvom :) i baš sam si sretna i ponosna i morah vam se pohvalit hihiih
moram se nadovezat na temu o darivanju krvi iz pupkovine...
i ja sam je htjela darovat i jako sam puno proucavala postupke i na kraju odustala... samo iz razloga da ako se daruje ta krv onda bebici puno prije prerezu pupcanu vrpcu i ne cekaju da prestane pulsirati...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji