opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    09. Listopad 2014. 11:54

meni u zadnje vrijeme paše burek sa sirom, mogla bi ga stalno jesti... očito kao što dragi kaže organizam traži :) pa se ja počastim ... :D al će mi doktor u ponedjeljak biti sretan kad stanem na vagu 

renata6
    09. Listopad 2014. 11:56

A, ništa, pripremi i jedan za njega, pa možda neće biti kritika!

cloudy
    09. Listopad 2014. 12:07

hahah vidiš, o tom nisam ni razmišljala... iako mislim da bi njemu bili draži oni tekući derivati od šljive, kruške i slično  bar je to dragi zakključio kad smo bili na predzadnjem pregledu hihihi

• paris
    09. Listopad 2014. 12:12

joooj burek sa sirom!!! I ja sam ga se natamanila u jednom periodu u trudnoći! A hmmm i sad bi mi jedan dobro sjeo - nisam dugo 

cloudy
    09. Listopad 2014. 12:19

meni je sad očito ta faza burek sa sirom kao što mi je na počecima bila faza kiselih krastavaca - stalno i uvijek bi ih mogla jesti... a sad... samo mi ih nemoj nuditi

MalaMuca
    09. Listopad 2014. 12:29

Fascinantni su mi ti savjeti i komentari... Ja ih i dalje dobivam od svih i svakoga i svakakvi su... od toga da više nebumo imali život dok beba dođe i da jebiga sad, pogotovo ak mislim dojiti. Pa onda kak budem s faksom i bebom (a moram samo izlazit na ispite) pa onda prehrana, svi su odjednom savršeni nutricionisti...
    Ono kaj mene zanima je ovo, te žene su isto bile trudne, isto dobivale te savjete i komentare, pa dobro kaj im to nije smetalo???
    Ja si neću i ne želim dozvoliti da ikad u životu bilo kojoj trudnici dajem bilo kakve glupe savjete, osim ak me ona prva ne pita za savjet i nebum komentirala niti kilažu, niti hranu niti nikaj. Nema teoretske šanse.

cloudy
    09. Listopad 2014. 13:04

MalaMuca... mi smo iste... ja si isto stalno ponavljam to pitanje.... i onda sam došla do 2 zaključka... ili su fakat takve sretnice pa nisu dobivale savijete (iako čisto sumnjam) ili su ih dobivale, pa su se živcirale zbog njih i sad se žele osvetiti zbog toga ili iskaliti svoju frustraciju od tada, pa sad to isto rade nama drugima... i da..svi su super ultra pametni... od dojenja, prehrane mene i za vrijeme trudnoće i dojenja, oko pelena, društvenog života... a nitko ih nije ni pitao za ništa... ok ak pitam shvaćam da ću čuti ili ono što se slaže s mojim mišljenjem ili ne... ali pitala sam i računam na to...najjači su mi ovi šta ti dijele savjete i to ne baš one povezane s mozgom i kad ih ne pitaš... kao da im je cilj nabit mi nervozu/stres/strah prije nego beba dođe... i da... isto sam si rekla... nema davanja savjeta...potpisujem te u tom dijelu 100%... 
    al najzakon mi je bila moja baka neki dan... došla ja do nje i pričamo i tako i velim joj kak je dragi dao zabranu na ljubakanje bebe po licu, rukama i tako i da sam se ja složila s tim..i sad sam očekivala njenu reakciju tipa pa kako ne, zašto ne, a ona veli meni... bravo... šta ima tko slinit po bebi, meni je to nešto najgore što sam ikad vidila... još pogotovo babe na cesti kad te vide u šetnji .... što reći nego baka mi je zakon i sve si mislim nju si dovest da mi brani bebu kad krene vrijeme posjeta hihihihi

Ribica153
    09. Listopad 2014. 13:14

MalaMuca ništa se ti ne sekiraj. Ja sam mejsec dana prije poroda dala 3 ispita. Ko dan danas se sjećam. Jedva sam se popela na 2 kat na faxu. A kad sam rodila - mala je bila 4 mjeseca dala zadnji ispit, i to najteži na faxu. Je bilo teško ali je prošlo. :D
    I meni je faza bureka sa sirom sada. Zapravo bilo čega da ima svježeg sira ali burek je top. Fin mi i je i sve ali kad stanem na vagu prisjedne mi. I razmišljam zašto nisam jedna od onih da mi se jede nešto zdravo za promjenu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.