Mene je nekako strah dati dragom da me obrije, bojim se da on to ne bi detaljno kao ja i da bi me srezao.
I zato sam se jučer sama, malo na bideu, malo čućeći, pa malo s jednom nogom dignutom na wc školjku i na kraju sam uspjela, valjda jer ne vidim i naravno da sam se srezala i da me kičma ubila nakon toga.
Inače me zadnja dva-tri dana ubijaju bolivi u leđima, a nikako da se prisilim vježbati.
Sva sreća pa mi je muž fizioterapeut pa me izmasira, ali je ljut na mene zbog nevježbanja.
Fakat ću morati početi, inače ću krepati do poroda.
Haha Tina moja draga sad si me nasmijala :) udala sam se ja u 6 mj, ovo je bila svadba od muzeovog brata(svi skupa zivomo u kuci oni su na katu a mi dole u svom stanu) pa zadnjih desetak dana ludnica te momacka djevojacka pa cjeli tjedan gosti pripreme kolaci ukrasavanje , al eto i to je proslo sad se napokon mogu posvetit odmaranju i pripremama do kraja hehe :) kako je tvoja malena?
zebrica
Curke kako ste mi danas? ja sam napokon zgotovila posao i sad opet mogu nesmetano zujati po klokanici bez grižnje savjesti... bar dok mi se na raspiše neki novi natječaj ... kak ste vikend provele?
Ma projekt nekakav s kojim sam se patila zadnjih mjesec dana...danas bio zadnjibdan za prijavu pa je to napokon iza mene...kak je tebi bilo u svatovima?jesi se uspjela odmorit danas i jučer?
Danas u 21,10h na HRT1 emisija o cjepivu i cijepljenju djece. Ako netko želi pogledati, informirati se...
Curke...moram vam se pohvalit...uspjela sam naletit na novu pelerinu marke giesswei ln...istuna veličina 80..al bit će taman za iduću jesen...platih ju 5 kn i sad gledam po internetu da su njihove jaknice po 115 eura
Sortiraj odgovore
Najstariji