Teorije o autima su mi odlične! Moja trudna frendica ima auto s 3 vrata i sva je u panici i sad ona i muž (iako nemaju love) hitno traže neki karavan za kupiti.....Meni su to zbilja smiješne stvari i uživam slušati obrazloženja.
haha ma ne... bude baba išla s nama kud ćemo i mi ići.... inače, već par godina nismo za neke lude noćne izlaske, i slično... nađemo se s frendovima kod njih, ili kod nas i tako.. tak da brijem da mi babačica neće smetati :D piva :D eee to ću ziher probati... i sad mi u trudnoći tak zna doći na pivu pa si podijelim s dragim da ubijem želju :D
što se tiče dolaska nakon blagdana, i meni je zbog klope, odojak, francuska i slično...kolače da i ne spominjem :D i moja je po zadnjim mjerenjima 2tjedna veća... u 22 tjednu je imala 785 grama i nekih 36 cm što mi odgovara mjerama za 25,26 tjedan tak da ono... il će doć ranije il će biti beba div :D
ena... mi smo sad mijenjali auto (zbog godišta i tako tih stvari) i opet smo uzeli s 3 vrata kak smo imali i prije... meni fakat nije jasno zašto je auto s 3 vrata problem... brijem da će nam sve stati unutra bez problema, a bome da ni za bebu i autosjedalicu nećemo imat većih problema... to mi je zasad najbolja teorija koju sam čula :) sad kad razmislim jedva čekam da čujem ostale umotvorine ljudi iz okolice mi..pogotovo kad beba dođe... tipa ono, ne smije biti na kauču kraj nas iz ne znam kojeg razloga, ili pogotovo kad krenu teorije o dužini dojenja... jer kak sad planiram, nije mi u planu dojenje duže od nekih 6,7 mjeseci... taman će krenut voće i povrće pa se planiramo tako nekad prebacit na kašice... a bome da se i ja mogu vratit u normalu kakvu sam imala prije trudnoće...
Slazem se s Dadom oko prehrane I grceva. Jer hrana ne utjece na grceve vec nedovoljno razvijen mali zelucic koji boli bebu sve dok se ne razvije. Moj nije imao problema s grcevima, u pocetku sam pazila I postepeno pocela jesti sve, te skuzila kako hrana mu uopce ne utjece na grceve. :)
14.06.2014. L ♥
i ja si nekak mislim da to nema veze s grčevima... neke bebe ih imaju, neke ne... ja ću jedino izbjegavati orašaste plodove i slični...grah i mahunarke i inače ne jedem pa mi to neće biti problem ... a mlijeko ne planiram početi piti zbog dojenja,,,
Za dojilju je bitno da je prehrana sa svim mogućim vitaminima i mineralima, treba jesti raznovrsno i kvalitetno, ukoliko se primijeti da baš nešto bebi smeta probati izbaciti i vidjeti reakciju. Treba unositi i dovoljno proteina i mliječnih proizvoda koji kako daju majci dovoljnu energiju tako će i bebu opskrbiti s bogatstvom vitamina, dodatnim kalcijem i mineralima.
Sortiraj odgovore
Najstariji