hahaha,kaži da će ti sveki čuvat bebu dok ti budeš izlazila...
Bitno je da se pije puno tekućine al nije bitno jel to mlijeko,sok,čaj....ja sam čula da je i piva dobra za stvaranje mlijeka
Tako i ja želim da dođe poslje blagdana al ne zbog izlask već da mogu papat sve one divne stvari koje radimo za božić...al već mi je sad doktorica rekla da je dva tjedna veća od termina tako da...
hahaha,kaži da će ti sveki čuvat bebu dok ti budeš izlazila…
Bitno je da se pije puno tekućine al nije bitno jel to mlijeko,sok,čaj….ja sam čula da je i piva dobra za stvaranje mlijeka
Tako i ja želim da dođe poslje blagdana al ne zbog izlask već da mogu papat sve one divne stvari koje radimo za božić…al već mi je sad doktorica rekla da je dva tjedna veća od termina tako da…
Meni je patronazna rekla za pivo poslije rucka da popijem za mlijeko. Bebonja se dobro isprdi od toga haha
14.06.2014. L ♥
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Hahaha joj Boze sto ljudi nece smislit...hahaha sto kaze anakome, kroz jedno unutra, na drugo van ;)
14.06.2014. L ♥
Teorije o autima su mi odlične! Moja trudna frendica ima auto s 3 vrata i sva je u panici i sad ona i muž (iako nemaju love) hitno traže neki karavan za kupiti.....Meni su to zbilja smiješne stvari i uživam slušati obrazloženja.
Teorije o autima su mi odlične! Moja trudna frendica ima auto s 3 vrata i sva je u panici i sad ona i muž (iako nemaju love) hitno traže neki karavan za kupiti…..Meni su to zbilja smiješne stvari i uživam slušati obrazloženja.
Ma mi smo iz Dalmacije u Istru putovali u autu s tri vrata, pokrcali sve stvari I kolica I AS stala bez problema. Nikakvih problema nismo imali vadit bebu iti ista. Kao auto s 5 vratiju. Svasta ljudi izvoljevaju. :)
14.06.2014. L ♥
haha ma ne... bude baba išla s nama kud ćemo i mi ići.... inače, već par godina nismo za neke lude noćne izlaske, i slično... nađemo se s frendovima kod njih, ili kod nas i tako.. tak da brijem da mi babačica neće smetati :D piva :D eee to ću ziher probati... i sad mi u trudnoći tak zna doći na pivu pa si podijelim s dragim da ubijem želju :D
što se tiče dolaska nakon blagdana, i meni je zbog klope, odojak, francuska i slično...kolače da i ne spominjem :D i moja je po zadnjim mjerenjima 2tjedna veća... u 22 tjednu je imala 785 grama i nekih 36 cm što mi odgovara mjerama za 25,26 tjedan tak da ono... il će doć ranije il će biti beba div :D
haha ma ne… bude baba išla s nama kud ćemo i mi ići…. inače, već par godina nismo za neke lude noćne izlaske, i slično… nađemo se s frendovima kod njih, ili kod nas i tako.. tak da brijem da mi babačica neće smetati :D piva :D eee to ću ziher probati… i sad mi u trudnoći tak zna doći na pivu pa si podijelim s dragim da ubijem želju :D
što se tiče dolaska nakon blagdana, i meni je zbog klope, odojak, francuska i slično…kolače da i ne spominjem :D i moja je po zadnjim mjerenjima 2tjedna veća… u 22 tjednu je imala 785 grama i nekih 36 cm što mi odgovara mjerama za 25,26 tjedan tak da ono… il će doć ranije il će biti beba div :D
Mogu ti reci da je gust s bebom ici. Muz I ja gdje god idemo vodimo bebaca sa sobom. :)) Meni je mama rodila sestru 10 dana prije termina I imala je 4200 grama I 53 cm, mama mi je skroz sitna, pa smo joj se smijali da kolika bi tek sestra bila da je docekala termin
14.06.2014. L ♥
piva :D eee to ću ziher probati… i sad mi u trudnoći tak zna doći na pivu pa si podijelim s dragim da ubijem želju :D
Ja sam si odlučila u trudnoći ne piti (ne osuđujem nikoga, to je moj izbor) i stvarno nisam. Ali me sad pere takva želja strašna, samo dok reklamu vidim počnem sliniti. Tako da dok dođem doma iz rodilišta, jedna čaša pive će pasti. Zeza me moj dragi da će kupiti limenku prije poroda i staviti u frižider, i onda dok mi bu najteže (kod poroda) da si samo mantram "izdrži, pivica te čeka".
(eee, lako se njemu zafrkavati!)
Mene ubijaju ovi savjeti smiješ/ne smiješ jesti dok dojiš... koje god kolegice sam čula svaka je imala različito iskustvo s tim jelom i što utječe/ne utječe na bebicu dok dojiš. I svaka bebica je različita. Možeš ti biti i na sto dijeta i čuvati se od svih vrsta začina i hrane, ako ti bebi dobije grčeve, dobit će ih i to je to.
ena... mi smo sad mijenjali auto (zbog godišta i tako tih stvari) i opet smo uzeli s 3 vrata kak smo imali i prije... meni fakat nije jasno zašto je auto s 3 vrata problem... brijem da će nam sve stati unutra bez problema, a bome da ni za bebu i autosjedalicu nećemo imat većih problema... to mi je zasad najbolja teorija koju sam čula :) sad kad razmislim jedva čekam da čujem ostale umotvorine ljudi iz okolice mi..pogotovo kad beba dođe... tipa ono, ne smije biti na kauču kraj nas iz ne znam kojeg razloga, ili pogotovo kad krenu teorije o dužini dojenja... jer kak sad planiram, nije mi u planu dojenje duže od nekih 6,7 mjeseci... taman će krenut voće i povrće pa se planiramo tako nekad prebacit na kašice... a bome da se i ja mogu vratit u normalu kakvu sam imala prije trudnoće...
Slazem se s Dadom oko prehrane I grceva. Jer hrana ne utjece na grceve vec nedovoljno razvijen mali zelucic koji boli bebu sve dok se ne razvije. Moj nije imao problema s grcevima, u pocetku sam pazila I postepeno pocela jesti sve, te skuzila kako hrana mu uopce ne utjece na grceve. :)
14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji