Dada - pa u principu da, i onda to gleda sa nekakvom tubicom, ali mora gurnuti dost duboko unutra. Uglavnom, meni danas nije baš bilo jako ugodno...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
09.10.14 18:14
E i da - Zebrica je baš simpa curka.
Haha hvala iskrice, i iskrica je super vesela hehe :)
Sta velis iskrice zakaj im se nije svidio ctg?
I kak velite to za gledanje plodne vode, meni je napisala plodna vode uredna a samo mi je prste gurnula(oprostite neznam kak da drukcije napisem) . Kaj to oni tak po tom znaju..cjelo vrijeme sam mislila da se to samo na uzv moze procjenit
zebrica
Jel boli to?
Inače me nikad nije smetao vaginalni pregled, ali sad kad sam zadnji put išla na bris baš mi je bilo neudobno (ali ne znam zašto, nisam bila nervozna ni ništa).
dada baš sam ja to htijela napisat, iako zadnji puta kad sam bila na pregledu, za svk slučaj da se nisam počela otvarat, i prepipa on grlić i šta ja znam, i sve 5 sve zatvoreno, ali nimalo ugodan pregled, odmah sam mislila ajme kako je tek kad tu plodnu vodu gledaju ili kad te ručno šire.. grozno
Meni je pregled uvijek neugodan, donekle bolan, još me i mjehur boli na dodir tako da sam svom ginekologu na prošlom pregledu postavila pitanje: ajmeee pa kako ću ja roditi ako me prst smeta?
Kaže on: ah roditi se mora! thnx uvijek je utješan
za ručno širenje ...strava ali eto roditi se mora kako god okreneš
Mene su rucno sirili pred kraj poroda al su me na kraju morala rezat, inace su mi ti vaginalni pregledi uvijek bolni, ne volim ih nikako. Sirenje je dosta onako neugodno, ali od trudova ga toliko jako nisam dozivjela. To sto Jojo kaze, rodit se mora :)
14.06.2014. L ♥
NIsam od pomoci oko pregleda plodne vode. NIsam to doživila. Ali sam čula da nije baš najugodnije. A valjda ovisi i ko te pregledaje. Ima u St bolnici jedna dr, kaze mi prija da je molila Boga da rodi da ne mora opet kod nje na plodnu vodu haha I rodila je par sati nakon sta ju je ova gledala ahahah
Što se tice auta s troja vrata, iskidat cu se od smijeha. Svašta ljudi brljave. Najbolj ekupit novi auto zato sto ces dobit dijete. Ne bi da je auto igracka od 100kn. Sve se to može.
A ovo da život staje kad dode dijete. Gospode Bože. Pa meni su sada neke stvari jos veci gust. Naravno da se nesto promjeni i moras se prilagodit bebinom ritmu, ali ne vidim tu nikakav zastoj života. I popijem kavu, i prošetam i svasta. Vec sam odradila i 2 rođendan, nju mužu ostavila i fino se zabavila. Sve je to kako posložiš sam sebi. Ako ce se neko zakucat u kucu nitko mu nije kriv.
Plodnu vodu gledaju kad si pred porod i kad se počneš otvarati da li je još uvijek prozirna ili postaje mliječna (pred porod postaje mliječna, ak se ne varam).
I na prvom i na drugom CTG-u mi se mala non stop mrdala pa je imala malo povišene otkucaje srca. S tim da je na drugom bila ujednačenija, ali više otkucaje imala jer se nije prestajala mrdati. Tak je bilo i sa P, pa sam zbog toga sa njom bila tjedan dana u bolnici 2 tjd prije poroda.. Koma. Sad su me srećom pustili doma, valjda su zaključili da zato kaj je beba nemirna da su joj zato otkucaji previsoki.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ručno širenje...zadnjih mjesec dana u bolnici, svaki drugi dan! UŽAS!!! Ionako nije bilo koristi!
Sortiraj odgovore
Najstariji