opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    09. Listopad 2014. 13:04

MalaMuca... mi smo iste... ja si isto stalno ponavljam to pitanje.... i onda sam došla do 2 zaključka... ili su fakat takve sretnice pa nisu dobivale savijete (iako čisto sumnjam) ili su ih dobivale, pa su se živcirale zbog njih i sad se žele osvetiti zbog toga ili iskaliti svoju frustraciju od tada, pa sad to isto rade nama drugima... i da..svi su super ultra pametni... od dojenja, prehrane mene i za vrijeme trudnoće i dojenja, oko pelena, društvenog života... a nitko ih nije ni pitao za ništa... ok ak pitam shvaćam da ću čuti ili ono što se slaže s mojim mišljenjem ili ne... ali pitala sam i računam na to...najjači su mi ovi šta ti dijele savjete i to ne baš one povezane s mozgom i kad ih ne pitaš... kao da im je cilj nabit mi nervozu/stres/strah prije nego beba dođe... i da... isto sam si rekla... nema davanja savjeta...potpisujem te u tom dijelu 100%... 
    al najzakon mi je bila moja baka neki dan... došla ja do nje i pričamo i tako i velim joj kak je dragi dao zabranu na ljubakanje bebe po licu, rukama i tako i da sam se ja složila s tim..i sad sam očekivala njenu reakciju tipa pa kako ne, zašto ne, a ona veli meni... bravo... šta ima tko slinit po bebi, meni je to nešto najgore što sam ikad vidila... još pogotovo babe na cesti kad te vide u šetnji .... što reći nego baka mi je zakon i sve si mislim nju si dovest da mi brani bebu kad krene vrijeme posjeta hihihihi

Ribica153
    09. Listopad 2014. 13:14

MalaMuca ništa se ti ne sekiraj. Ja sam mejsec dana prije poroda dala 3 ispita. Ko dan danas se sjećam. Jedva sam se popela na 2 kat na faxu. A kad sam rodila - mala je bila 4 mjeseca dala zadnji ispit, i to najteži na faxu. Je bilo teško ali je prošlo. :D
    I meni je faza bureka sa sirom sada. Zapravo bilo čega da ima svježeg sira ali burek je top. Fin mi i je i sve ali kad stanem na vagu prisjedne mi. I razmišljam zašto nisam jedna od onih da mi se jede nešto zdravo za promjenu :)

cloudy
    09. Listopad 2014. 13:21

Ribice :D burek je zakon... gle, nismo mi krive što nam se ne jede nešto zdravo... valjda naše tijelo zna šta mu fali i šta da jedemo :D vagu tko šiša... meni ak će doktor što prigovorit riskira da ju dobije u glavu  hihihihi nek on proba biti gladan...

Ribica153
    09. Listopad 2014. 14:20

Moj je cijelo vrijeme nešto prigovarao u prošloj trudnoći koju sam završila sa + 17 kg. S tim sam u ovo vrijeme imala manje kg. Za sada još nije počeo... Dobro kažeš. moj je recimo lijepo okruglast. Nije takav od zraka sigurno :D Pa zašto ne bi i ja bila :D

cloudy
    09. Listopad 2014. 14:46

:) pa da...ja kužim da nije dobro da se previše udebljamo,ali opet...nismo sve iste da bi se mogle jednako udebljat i bit po njihovim mjerilima...kak sad stvari stoje meni se čini da ću i ka bit tak negdje oko +17

Ribica153
    09. Listopad 2014. 15:25

To ti je taman. Meni 10 kg otišlo samo na porodu i još 4 kg nakon tjedan dana ležanja u bolnici. Valjda će i sada tako :D Nadam se, nadam... hihiihihihi. Ode ja na jedne masne čevape i baš me briga :D

cloudy
    09. Listopad 2014. 16:55

Ti na čevape, a ja otišla do grada, prolazila kraj mcdonaldsa i morala svratit :D a već sam sto puta rekla da neću ić tamo da mi je bolje negdje drugdje nešto pojest, al kad ih namirišim moram se počasti :D

MalaMuca
    09. Listopad 2014. 16:58

ja se nadam da budu i meni tak otišle kile :D
    strah me da ne ostanem isto velika s ogromnim trbuhom i dok rodim -.- (nekad bi samu sebe boksnula)

cloudy
    09. Listopad 2014. 17:20

Ma ja mislim da će otić...pogotovo ak ćeš dojit...frendica koja je rodia pred par godina je imala nekih 20 kg više za vrijeme trudnoće i već se nako  2,3 mj vratila u normalu

LuKi5
    09. Listopad 2014. 17:53

Vratis se vrlo brzo na prijasnju kilazu samo ta razvucena koza zeza. Ode vecina toga s porodom.

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani