Ribice :D burek je zakon... gle, nismo mi krive što nam se ne jede nešto zdravo... valjda naše tijelo zna šta mu fali i šta da jedemo :D vagu tko šiša... meni ak će doktor što prigovorit riskira da ju dobije u glavu hihihihi nek on proba biti gladan...
Moj je cijelo vrijeme nešto prigovarao u prošloj trudnoći koju sam završila sa + 17 kg. S tim sam u ovo vrijeme imala manje kg. Za sada još nije počeo... Dobro kažeš. moj je recimo lijepo okruglast. Nije takav od zraka sigurno :D Pa zašto ne bi i ja bila :D
:) pa da...ja kužim da nije dobro da se previše udebljamo,ali opet...nismo sve iste da bi se mogle jednako udebljat i bit po njihovim mjerilima...kak sad stvari stoje meni se čini da ću i ka bit tak negdje oko +17
Ti na čevape, a ja otišla do grada, prolazila kraj mcdonaldsa i morala svratit :D a već sam sto puta rekla da neću ić tamo da mi je bolje negdje drugdje nešto pojest, al kad ih namirišim moram se počasti :D
ja se nadam da budu i meni tak otišle kile :D
strah me da ne ostanem isto velika s ogromnim trbuhom i dok rodim -.- (nekad bi samu sebe boksnula)
Ma ja mislim da će otić...pogotovo ak ćeš dojit...frendica koja je rodia pred par godina je imala nekih 20 kg više za vrijeme trudnoće i već se nako 2,3 mj vratila u normalu
Vratis se vrlo brzo na prijasnju kilazu samo ta razvucena koza zeza. Ode vecina toga s porodom.
14.06.2014. L ♥
Bok cure, evo ja se pridružujem ako me primate, 32 tt, Zg, termin 4.12. :)
Roditi ću u petrovoj :) Bude još neka u to vrijeme tamo? :)
Sortiraj odgovore
Najstariji