opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    10. Listopad 2014. 12:55

Primili me u 37t zbog povišenog tlaka 135/90, mislim to je tlak...Tako do 40+6 svaki drugi dan pregled i ultrazvuk, i ručno otvaranje jer sam bila ful zatvorena, ništa se nije spustila, rekli su mi da imam kamen u trbuhu, nije mogla dobiti ni kapljicu krvi od mene...i tako indukcija na 40+6

renata6
    10. Listopad 2014. 13:06

Tak je bio cijelo vrijeme, nisam ja neki tlakaš, nemam ni tablete ni niš, valjda nikoga nisu dugo ostavili u bolnici, pa sam ja naišla...uh bezveze ležanje i maltretiranje mjesec dana.

Sad me muče bubrezi, imam kamenčića za ogrlice napraviti, opet sam na antibiotiku!!

LuKi5
    10. Listopad 2014. 13:18

Joj draga, meni je to lezanje u bolnici najgori dio. Bolje nek me strpaju u zatvor nego privezu za taj bolnicki krevet...joj kamencici, oni bole za pop...it. Meni ih je tata imao. Nadam se da ces ih se rijesiti sa antibioticima.  Mene muce ove infekcije lude...prode jedna dode druga I tako u krug, prije prve operacije ih nisam imala, a sad sam non stop pod antibioticima. Ispila cilu ljekarnu 

14.06.2014. L ♥

Tina0208
    10. Listopad 2014. 15:41

sve koje muci kako gledaju plodnu vodu i dali boli... ne boli nista... meni su se moje nagledali posto sam toliko prenjela...

Laura 21.08.2014 :-*

MalaMuca
    11. Listopad 2014. 06:21

Se meni to čini ili sve mi koje smo početkom 12.mjeseca, curke čekamo? :D

Mum of four
    11. Listopad 2014. 09:40

ima nas i krajem 12 mjeseca sa curkama

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

cloudy
    11. Listopad 2014. 09:49

A bome i u prvom mjesecu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.