Danas u 21,10h na HRT1 emisija o cjepivu i cijepljenju djece. Ako netko želi pogledati, informirati se...
Curke...moram vam se pohvalit...uspjela sam naletit na novu pelerinu marke giesswei ln...istuna veličina 80..al bit će taman za iduću jesen...platih ju 5 kn i sad gledam po internetu da su njihove jaknice po 115 eura
Curke…moram vam se pohvalit…uspjela sam naletit na novu pelerinu marke giesswei ln…istuna veličina 80..al bit će taman za iduću jesen…platih ju 5 kn i sad gledam po internetu da su njihove jaknice po 115 eura
Wow, pa stvarno si super prošla!!! Bas mi je drago zbog tebe! Kakve je boje?
Krešimir 19.08.2014. <3
Crvena i baš mi je lijepa :) kako ste ti i Krešo?
Crvenai baš mi je lijepa :) kako ste ti i Krešo?
Sad tek vidim tvoj post, sorry...
Ja sam imala crvenu pelerinu kad sam išla negdje prvi osnovne ili tako nesto. Obožavala sam ju nositi i bila je tako topla...
Mi smo ti dobro, koristimo ovo sunce, pa smo stalno negdje na terenu, dok nas ne uhvati zima...
Krešimir 19.08.2014. <3
Cloudy eto bar si to obavila :) . Tina da bome cu iduci put muza rano ujutro Bas mi je drago da lijepo napredujete
zebrica
cloudy vidjela sam sliku i preslatka je, ja kad sam bila mala imala sam crvenu pelerinu i obožavala sam je
meni je ova preslatka... ali najviše me pridobila ccijena..kad sam došla doma i išla guglat marku ostadoh paf :) i još ima znak da je od neke specijalne certificirane vune...sve više i više volim second hand :) šta ima kod vas cure?
coudy, svaki put se divim kak nalazis super stvari za bebolince po second hand i nikak da te pitam od kud si ti i di ima takvih super second hand ducana???? jer tu kod mene u Samoboru nije bas neka ponuda...
16.12.2014 <3 Lena <3
Potraži si textilehouse...mislim da imaju u zg trgovinu...ja sam ti iz siska :) a trgovinu sam nedavno otkrila...dobivaju nove stvari svaka 2 tjedna i kreću s cijenama od 30kn ak se ne varam i onda svaka 2 dana smanjuju cijenu za 5kn...tak nekak ak sam dobro skužila....trgovina mi je novo otkriće i fakat sam prezadovoljna...većina je ili h&m,c&a,pimkie i takav tip robice :) a bome ima i za nas veće
Potraži si textilehouse…mislim da imaju u zg trgovinu…ja sam ti iz siska :) a trgovinu sam nedavno otkrila…dobivaju nove stvari svaka 2 tjedna i kreću s cijenama od 30kn ak se ne varam i onda svaka 2 dana smanjuju cijenu za 5kn…tak nekak ak sam dobro skužila….trgovina mi je novo otkriće i fakat sam prezadovoljna…većina je ili h&m,c&a,pimkie i takav tip robice :) a bome ima i za nas veće
super, hvala ti puno!!! sad sam ih isla guglat, cak i svoju stranicu imaju i popis poslovnica po cjeloj hr. nasla sam ih i na fejsu, vidim da tam obavjestavaju kad je u kojoj poslovnici akcija po 5 kn
16.12.2014 <3 Lena <3
Cloudy fakat ti uvijek nađeš kojekakve jeftine stvarcice .. Zato ja i pitam tebe di su kad kakva snizenja
zebrica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji