Cloudy eto bar si to obavila :) . Tina da bome cu iduci put muza rano ujutro Bas mi je drago da lijepo napredujete
zebrica
cloudy vidjela sam sliku i preslatka je, ja kad sam bila mala imala sam crvenu pelerinu i obožavala sam je
meni je ova preslatka... ali najviše me pridobila ccijena..kad sam došla doma i išla guglat marku ostadoh paf :) i još ima znak da je od neke specijalne certificirane vune...sve više i više volim second hand :) šta ima kod vas cure?
coudy, svaki put se divim kak nalazis super stvari za bebolince po second hand i nikak da te pitam od kud si ti i di ima takvih super second hand ducana???? jer tu kod mene u Samoboru nije bas neka ponuda...
16.12.2014 <3 Lena <3
Potraži si textilehouse...mislim da imaju u zg trgovinu...ja sam ti iz siska :) a trgovinu sam nedavno otkrila...dobivaju nove stvari svaka 2 tjedna i kreću s cijenama od 30kn ak se ne varam i onda svaka 2 dana smanjuju cijenu za 5kn...tak nekak ak sam dobro skužila....trgovina mi je novo otkriće i fakat sam prezadovoljna...većina je ili h&m,c&a,pimkie i takav tip robice :) a bome ima i za nas veće
Cloudy fakat ti uvijek nađeš kojekakve jeftine stvarcice .. Zato ja i pitam tebe di su kad kakva snizenja
zebrica
Hehe kad imam vremena i volje za zujanje :) za sad spomenuta trgovina ima sve moje preporuke...a kolko vidim po njihovom webu ima ih po rh
Sortiraj odgovore
Najstariji