opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inana2
    04. Listopad 2014. 19:11

Sto se klistira tice, ako imate hemeroide zamolite ih da vam ga daju urinskim kateterom, meksi je, savitljiv i puno tanji.

tena123
    04. Listopad 2014. 19:13

uh ja sam planirala se sama depilirat čim me trudovi počmu lovit pa da me ne moraju oni, jer mi je prijateljica rekla da su nju na suho s britvom dobro izgrebli i to su je pripremali za carski pa joj je ova baš pomalo nehumano po trbuhu klatila s tom britvom, onjda bi rađe sama koliko mogu a ako baš negdje preskočim nek popravi bitno da ne mora sve..
    klistira me uopće nije strah, i iskreno draže mi je nego da se ukakam na porodu..

MarijaŠ
    05. Listopad 2014. 03:35

Meni je isto klistir bio skroz ok, bas se fino očistis...jest da je malo neugodan postupak, ali fino je poslije. 
    Također sam se sama brojala doma i to nekih 2-3 dana prije poroda, pa mi nisu nista dirali. Ali kad sam se probudila poslije carskog skužila sam da su mi popravili gdje je bio rez, srećom nije bilo na suho, i sasvim ok obavljeno... 

Krešimir 19.08.2014. <3

pčelica9
    05. Listopad 2014. 09:45

Meni klistir nije bio strasan osim kaj se sestri nije dalo cekati da dodje topla voda pa je malo ra hladna voda bila neugodna ali s obzirom da sam cijelu prvu truddnocu muku mucila sa stolicom ovo mi je bilo super.

Pilici
    05. Listopad 2014. 21:36

Drage moje, evo mene . Svadba je prošla bilo je super,  atmosfera odlična, čak sam izdržala do pol 4 malo i plesala, beba se ritala, i danas gosti bili , umorna sam vec na veliko jedva cekam da se naspavam. Sta ima kod vas kako naoreduju pripreme?

zebrica

bubica11
    05. Listopad 2014. 22:26

Evo meni bio termin jucer ali maleni nece van još...svi me zovu pitaju jesam li rodila i tako.malo mi je to glupo jer da sam rodila pa vec bi znali! laganini me pere nervoza, dođe i ode i tako...uh nemogu vjerovati nakon 9 mjeseci da sad jos malo trebam upoznati svog sinčića!!

Masha2
    06. Listopad 2014. 11:09

I meni je to smiješno... Imam još 12 dana do termina a kad mm zove nekog od prijatelja zbog sasvim desete stvari, svi odmah pomisle da sam rodila 
    što li će tek biti kako će dani prolaziti, bolje da se nikom ne javljamo 

Iskrica1347
    06. Listopad 2014. 11:48

Mene zvao stari jučer navečer da pita da li sam rodila. A termin mi je 15.10. hahahah... Da ne velim kak mi muž skače na telefon ak ga zovem - nakon 2 zvona se javlja... Ali... eto mene i dalje križa nekak štreckaju..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Tina0208
    06. Listopad 2014. 12:23

curke nemojte se bojat klistira...
    nije tak strasno kak se cini... samo kaj sam ja mislila da sam gotova i onda opet...aaaajooooj...
    zebrice ti si nam se to udala?? sorry nisam u toku jer vise nisam tak puno ovdje kao prije... ako jesi...isktrene cestitke od srca... i cekam neku slikicu..

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.