opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    04. Listopad 2014. 12:20

Mene je strah tog klistira, kajaznam, ružno zvuči sama riječ, a onda dok saznaš kak to je, uff... koma. 
    Al mislim da je to najmanja stvar oko koje trebamo brinuti dok dođe taj trenutak kad nam beba dolazi :D

kaj se tiče depilacije, ja to već sad sve na slijepo radim i to minimalno jednom tjedno jer ak se zapustim nema teorije da mi se bu dalo. Čak sam počela epilator koristit kao da mi ne narastu tak brzo, al niš od toga, malo se prorijedile i to je to... odlakavila sam u trudnoći ko majmunčić :P

LuKi5
    04. Listopad 2014. 12:57

MalaMuca klistir nije tako strasan, vise je onako psihicki nelagoda, al kad se tijelo ocisti s klistirom imas osjecaj kao da letis. Bar sam se ja tako oba puta osjecala. Hehe lipo potjera na wc. Da mi ga je bilo kad sam imala zatvor :P ja sam isto u trudnoci odlakavila skroz I evo sad nakon poroda kao da su isparile dlake hehe :))

14.06.2014. L ♥

Dada32
    04. Listopad 2014. 13:06

Cure, ne slažem se: znam dok imaš običan proljev pa dok više puta si na wc-u, em te crijeva bole od grčenja, em te peče analni otvor. Sad si zamisli sve to UZ hemoroide! Plus još ako si doma imala i prirodno čišćenje... Teško mi je sad se brisati i prati i mazati, a kamoli da mi netko još nešto nagurava uz te hemoroide...  Plus, ako im se "ne da" raditi pa ti natoče hladnu vodu kao što su mojoj frendici u Vinogradskoj... e, onda ti je vrhunski osjećaj. 

Al' ok, razumijem zašto je to potrebno, zbog higijene i svega.

A kaj se tiče depilacije (Cloudy!), možeš ti bez problema i odbiti. I nemaju ti pravo ništa reći. U osnovi, ja se tome ne protivim, ali ako vidim da me misli strugati "na suho" kao da sam svinjče, lijepo ću ju poslati u tri prekrasna prikrajka i neću dozvoliti da me "kasapi" i raskrvari. Mi dom dok smo imali kolinje, prvo smo lijepo i humano umrtvili prase, a tek onda smo strugali po njemu, e nećeš po meni na živo. 

pčelica9
    04. Listopad 2014. 13:30

Meni isto nisu morali nis doradjivati mi prvi ni drugi put. Bitno je da dobro obrijete sve oko rodnice i okolno podrucje, ovo ostalo nije tolko ni bitno za vagialni porod. Ja sam drugi put izbjegla i klistir. 

Tejuska♡
    04. Listopad 2014. 13:35

Meni klistir opce nije bio strasan  jedino mi bilo tesko stiskat guzu u trudu haha 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    04. Listopad 2014. 14:37

Malamuca... baš tako, i meni taj klistir više zvuči grozno nego što vjerojatno je... 
    Luki... poletiš... to prema wc-u ili ? 
    Dada... baš zato bi se i pripremila sama/uz pomoć dragog doma... da me ne stružu na suho jer mi je dole koža tak i tak osjetljiva... a i to što se hemića tiče i guranja dodatnih stvari, baš to mi je nekak brrr... 
    možda ak ću imat sreće uspijem izbjeć obadvoje

cloudy
    04. Listopad 2014. 17:37

Hahahah 

04. Listopad 2014. 17:45

Meni je klistir zapravo bio skroz super stvar! Malo je neugodan proces primjene jelte, ali fakat je dobra stvar. Nije mi ni njamanje traumatican bio. 
    Obrijala sam se doma sama i to dva dana prije poroda (full sporo mi rasle dlake u trudnoci opcenito) i babica rekla da vidi da sam to sama rjesila i nije nista dirala.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    04. Listopad 2014. 18:06

Ooo znači ima nade ak se sama pobrijem da to izbjegnem...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.