opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    03. Listopad 2014. 20:21

ja sam htijela ići baš da mi netko to profesionalno počupa sve pa sam mirna, ali sam onda čula da neće to da rade trudnicama jer može bit neki komplikacija ili ranijeg poroda ili šta već, pa sam tako i odustala..

bubica11
    04. Listopad 2014. 08:37

Ja sam isla na čupanje dlaka evo prije 2 dana...danas mi je termin i nista se ne desava.nisam čula da to može izazvati komplikacije??ozbiljno? Meni evo nista...bebo nece van...

cloudy
    04. Listopad 2014. 08:58

ni ja nisam čula da se ne smije... jedino da je nekim curama pomaknuta granica boli pa onda možda boli malo više... inače, da se ne smije nisam čula... bubice kako si mi ti? obzirom da ti je termin danas...uzbuđena ?

pčelica9
    04. Listopad 2014. 09:08

Ma nije da se ne smije nego je stvar u tome da kod nekih trudnica bol moze potaknuti prijevremene trudove pa zato takve stvari ne preporucaju da se rade pogotovo pred kraj trudnoce. Ali po meni ako je to nesto sto zena ucestalo radi nema potrebe da prestane u trudnoci. Naravno da neko ko nikad nije bio na depilaciji nece u zadnjim tjednima otici na depilaciju bikini zone. 

Iskrica1347
    04. Listopad 2014. 09:11

To se radi 1 mjesečno - nije tak strašno, osobito egipatska, ona manje boli.. Ja samo mislim da neću stići prije poroda još jednom, jer se ipak treba pričekati između dvije barem 3 tjedna..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    04. Listopad 2014. 09:33

ma ja inače imam nizak prag boli i kad sam bila pred jedno dvije, tri godine skoro su mi oči ispale kolko me bolilo.... tako da mislim da se neću igrat s tim dok ne rodim... britvica ili krema za depilaciju... bitno da me što manje boli hihi

pčelica9
    04. Listopad 2014. 09:39

Tak sam i ja sto se tice depilacije. Ja sam to cisto ok sredila sa britvicom,pred kraj cak i na slijepo. Haha

renata6
    04. Listopad 2014. 09:39

Napravite koliko možete ionako će vas te cap cap kad dođete u bolnicu il imate ili nemate! Ja sam dobila ful tretman prvo su me pripremali za vaginalno, pa su odlučili za carski, onda ponovo na stol i ful obradu! Tak da se ne zamarajte!

Mum of four
    04. Listopad 2014. 09:41

Joj mene čak boli i kad noge depiliram a koamo nebi dole.....britvica i sto i jedna poza zakon (valjda se neću polomit)

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

renata6
    04. Listopad 2014. 09:44

Joj, što ja ne volim tu njihovu britvu, to tak jako čupa...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.