Malamuca... pošalji ih tam di spadaju sve koji prigovaraju za ime...meni se baš sviđa,i ne kažem to samo tako neg mi je baš fora ime reci tima šta ti pljuju po imenu da se ni tebi ne sviđa njihovo/njihove djece,možda zašute....i briga te..što kažu cure,bitno da se vama sviđa i gotovo :) i mojima nekima se izbor nije svidio još kad su čuli da će bit 2 t jedno za drugim ali šta bi im ja...bit će Lotte i kvit :)
A što se brijanja tiče ja sam se pred proški pregled nekak uspjela na bideu obrijat uz pomoć ogledala,dragi je morao prekontrolirat,a sad će bit nasljepo...nadam se da se neću pokasapit pretjerano...ne da mi se dragog gnjavit time iako sam mu najavila da kad uđem u termin da je to njegov zadatak prije odlaska u bolnicu
sandra znači da će i moja biti tako nekako jer je isto dva tjedna veća, bar je do sad bila..
cure blago vama, ja ne znam zašto ali toliko mi je neugodno i pitat muža, znam da glupo zvuči ali ja bi rade sestru pitala samo mi je daleko..
Ja sam se s trbuhom do poda uspila nekako sama obrijati pred ogledalom. Krivila se na sve strane I nakon par sati uspila u naumu :D
14.06.2014. L ♥
Ja se kreme uopće nisam sjetila :) mogla bi to probat ovih dana...prije idućeg ponedjeljka...
A čujte cure, ak baš ne budete same mogle tete u predrađaoni će se svakako potrudit da vam jako malo ostane!!!
Ja već neko vrijeme idem na čupanje dlaka, ali obzirom da mislim da neću stići prije poroda opet, bum se pouzdala u svoju britvicu na slijepo i britvicu med.sestre u rađaoni.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji