Meni je danas katastrofa dan. Neda mi se otić piškit, a kamoli bilo kaj drugo -.-
samo bi spavala i cvilila cijeli dan.
Užasna mi je bila noć, nikak se složiti, leđa su me ubijala, pa piškiti sto puta, pa te hladno, vruće, nikak zaspati... baš bezveze i onda sam pred jutro nekak zaspala, pa me dragi ostavil da spavam do 12 da se naspavam, al nikaj od toga.
I jako sam jadna kad svaki put dok me neko pita kak će se zvati curka i ja velim Duna, nikome se ne sviđa i svi me pokakaju radi imena -.-
sandra baš sam to htjela napisat više ništa ne vidim i problem mi je nemogu se nikako namjestit da sve obavim.. šta kažu curka 1300 he he nije mala .. baš me zanima što će mi reći u pon jer vjerujem da će i moja opet biti malo više nego što treba
Cini se da je svima divan dan!! Ja ne izlazim iz kreveta,cak ni jesti,a gladna sammmm,eto koliko sam ljena!! S tim da bi trebala setati da se pocnem otvarati,ali ljenost ne da!
Daj cuj ovu glupacu s krumpirom,mogla je jos nekaj od povrca ubacit,da ima mali vrt!!! Uzas
<3<3<3 Karl <3<3<3
Meni dođe teta depilatorica doma i fino sve skine pa sam mirna tri tjedna minimalno.. doći će mi i prije poroda jer nemam pojma kak bi se sama sredila!
MalaMuca, ime je baš posebno i ako se tebi i dragom sviđa nemoj da te tuđa mišljenja pokolebaju.. Ja sam na početku trudnoće rekla ime, bakama se nije sviđalo, ali su šutile dok me brat totalno popljuvao.. Sad su se svi navikli i zovu je imenom, ne bi mogla ni zamislit neko drugo ime!
Dada,bas to kaj velis imamo zato muzeke! Ja se cijelu trudnocu ne brijem,to je trenutno obaveza moga dragog. Lijepo legnem na rucnik i uzivam,a on kad obavi posao ja na tusiranje i sve rijeseno!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Sortiraj odgovore
Najstariji