opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    05. Kolovoz 2014. 10:28

ma postoji mogucnost da ti nece ici kroz zdjelicu... najprije ti izmjere zdjelicu pa onda procjene...al mislim da to neces znat do poroda kao i ja...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    05. Kolovoz 2014. 10:30

tak sam si i mislila... a ja nisam baš neka jako visoka... mislim 168 cm.... iako su mi kukovi širi, al opet,... to ne mora ništa značiti... joj, držim ti fige da ti bude prirodan porod i da to odradiš više jer mogu mislit kak ti je to stalno iščekivanje

05. Kolovoz 2014. 10:33

Meni je ginic cijelu trudnocu govorio da sam savrsen kandidat za carski zbog male zdjelice. Medjutim na kraju moj bebo nije bio neki glavonja i izasao je, kako tako, ali izasao je. Tak da vjerujem Tina, da bu to ipak islo prirodno! Drzim fige!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Lida2
    05. Kolovoz 2014. 10:56

Meni nitko nije nista mjerio u prvoj trudnoci
    Ja sam ih molila za carski jer sam se uzasno bojala poroda
    Na kraju rodila prirodno nakon kaj su mi potaknuli porod i za 5h je sve bilo gotovo.
    Sad me opet strah al sam nakon poroda ja bila fit bez bolova i mogla sam trcat da sam htjela
    Curke samo hrabro!!!!!! Sve bu to dobro kad god bebe odluce izaci van

05. Kolovoz 2014. 10:57

Istina je ovo kaj Renata kaze, uvijek oni daju prednost prirodnom porodjaju, bar u bolnicama koje su prijatelji djece. Jedino ako doista ne ide...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    05. Kolovoz 2014. 11:00

to sam i ja čula da prednost daju prirpodnom, ali opet... kao što i tina kaže...prvi porod ne bi volila da mi bude carski.... nego... jel postoje kakve vježbe, meni nije dr ništa govorio još o tome, a da budeš razgibanija pa da to bude lakše... porod mislim... i da... sad kad već pričamo o porodu jel zna tko što više o žutici... tipa, zašto ju bebe dobiju i tako to...

renata6
    05. Kolovoz 2014. 11:01

Carski ipak mora biti medicinski opravdan, ipak je to operacija kao i svaka, ipak to nije zafrkancija, tako da carski ili je dogovoren ili nema pomaka kod otvaranja kao u mom slučaju(ja sam ko beton) ili je hitni ako nešto ne štima u vaginalnom. Ali uvijek diskutiraju jer zna se da svaka operacija nosi svoj rizik.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.