ma postoji mogucnost da ti nece ici kroz zdjelicu... najprije ti izmjere zdjelicu pa onda procjene...al mislim da to neces znat do poroda kao i ja...
Laura 21.08.2014 :-*
tak sam si i mislila... a ja nisam baš neka jako visoka... mislim 168 cm.... iako su mi kukovi širi, al opet,... to ne mora ništa značiti... joj, držim ti fige da ti bude prirodan porod i da to odradiš više jer mogu mislit kak ti je to stalno iščekivanje
Meni je ginic cijelu trudnocu govorio da sam savrsen kandidat za carski zbog male zdjelice. Medjutim na kraju moj bebo nije bio neki glavonja i izasao je, kako tako, ali izasao je. Tak da vjerujem Tina, da bu to ipak islo prirodno! Drzim fige!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Meni nitko nije nista mjerio u prvoj trudnoci
Ja sam ih molila za carski jer sam se uzasno bojala poroda
Na kraju rodila prirodno nakon kaj su mi potaknuli porod i za 5h je sve bilo gotovo.
Sad me opet strah al sam nakon poroda ja bila fit bez bolova i mogla sam trcat da sam htjela
Curke samo hrabro!!!!!! Sve bu to dobro kad god bebe odluce izaci van
Istina je ovo kaj Renata kaze, uvijek oni daju prednost prirodnom porodjaju, bar u bolnicama koje su prijatelji djece. Jedino ako doista ne ide...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
to sam i ja čula da prednost daju prirpodnom, ali opet... kao što i tina kaže...prvi porod ne bi volila da mi bude carski.... nego... jel postoje kakve vježbe, meni nije dr ništa govorio još o tome, a da budeš razgibanija pa da to bude lakše... porod mislim... i da... sad kad već pričamo o porodu jel zna tko što više o žutici... tipa, zašto ju bebe dobiju i tako to...
Carski ipak mora biti medicinski opravdan, ipak je to operacija kao i svaka, ipak to nije zafrkancija, tako da carski ili je dogovoren ili nema pomaka kod otvaranja kao u mom slučaju(ja sam ko beton) ili je hitni ako nešto ne štima u vaginalnom. Ali uvijek diskutiraju jer zna se da svaka operacija nosi svoj rizik.
Sortiraj odgovore
Najstariji