opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    05. Kolovoz 2014. 10:26

a kao oni bi te stvari trebali znati... meni je dr. na uzv u 12 tjednu rekao da je beba malo veća nego po tjednima trudnoće... tad je bila 9.8 po onom što mi piše na slici s uzv-a... a sad ćemo vidjet krajem 8 mj na uzv u 19 tjednu.... šta ak je veća onda te na carski šalju ? a ja bi ga nekak htjela izbjeć

Tina0208
    05. Kolovoz 2014. 10:28

ma postoji mogucnost da ti nece ici kroz zdjelicu... najprije ti izmjere zdjelicu pa onda procjene...al mislim da to neces znat do poroda kao i ja...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    05. Kolovoz 2014. 10:30

tak sam si i mislila... a ja nisam baš neka jako visoka... mislim 168 cm.... iako su mi kukovi širi, al opet,... to ne mora ništa značiti... joj, držim ti fige da ti bude prirodan porod i da to odradiš više jer mogu mislit kak ti je to stalno iščekivanje

05. Kolovoz 2014. 10:33

Meni je ginic cijelu trudnocu govorio da sam savrsen kandidat za carski zbog male zdjelice. Medjutim na kraju moj bebo nije bio neki glavonja i izasao je, kako tako, ali izasao je. Tak da vjerujem Tina, da bu to ipak islo prirodno! Drzim fige!

Tina0208
    05. Kolovoz 2014. 10:38

ProudMomy

Meni je ginic cijelu trudnocu govorio da sam savrsen kandidat za carski zbog male zdjelice. Medjutim na kraju moj bebo nije bio neki glavonja i izasao je, kako tako, ali izasao je. Tak da vjerujem Tina, da bu to ipak islo prirodno! Drzim fige!

joj daj boze...nebi sad bas htjela prvi porod i odmah carski... jedva cekam petak...
    cloudy hvala draga...

Laura 21.08.2014 :-*

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Lida2
    05. Kolovoz 2014. 10:56

Meni nitko nije nista mjerio u prvoj trudnoci
    Ja sam ih molila za carski jer sam se uzasno bojala poroda
    Na kraju rodila prirodno nakon kaj su mi potaknuli porod i za 5h je sve bilo gotovo.
    Sad me opet strah al sam nakon poroda ja bila fit bez bolova i mogla sam trcat da sam htjela
    Curke samo hrabro!!!!!! Sve bu to dobro kad god bebe odluce izaci van

05. Kolovoz 2014. 10:57

Istina je ovo kaj Renata kaze, uvijek oni daju prednost prirodnom porodjaju, bar u bolnicama koje su prijatelji djece. Jedino ako doista ne ide...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    05. Kolovoz 2014. 11:00

to sam i ja čula da prednost daju prirpodnom, ali opet... kao što i tina kaže...prvi porod ne bi volila da mi bude carski.... nego... jel postoje kakve vježbe, meni nije dr ništa govorio još o tome, a da budeš razgibanija pa da to bude lakše... porod mislim... i da... sad kad već pričamo o porodu jel zna tko što više o žutici... tipa, zašto ju bebe dobiju i tako to...

renata6
    05. Kolovoz 2014. 11:06

cloudy

to sam i ja čula da prednost daju prirpodnom, ali opet… kao što i tina kaže…prvi porod ne bi volila da mi bude carski…. nego… jel postoje kakve vježbe, meni nije dr ništa govorio još o tome, a da budeš razgibanija pa da to bude lakše… porod mislim… i da… sad kad već pričamo o porodu jel zna tko što više o žutici… tipa, zašto ju bebe dobiju i tako to…

Draga možeš ti vježbati, al ako si takve građe tipa kako sam ja, da se cerviks nikako ne može otvoriti uz silna med. pomagala, onda nema druge, oporaviš se, zaboraviš i kreneš dalje, meni će najvjerojatnije raditi i drugi carski kao ga ikad bude. Žutica ti je prirodna stvar koju bebe dobiju zbog samog sazrijevanja jetri, neke bebe dobiju, neke ne, većinom bebe rođene u terminu ili prenešene ne, ali isto ne postoje pravila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani