ProudMomy, ja ti muku mučim s tim infekcijama već 3-4 godine, stalno ih imam nikak da ih izlječe, sad u trudnoći ista stvar, ovak mi se piški stalno i onda još i upala mjehura, a stvarno se pazim.
Meni ni doktori u bolnici nisu pomogli tak da se sad natačem s čajem od brusnice kad su mi rekli da uvin ne pijem radi trudnoće O.o
Mi možeš dati taj recept s origanom? možda mi pomogne :(
Na pola litre kipuce vode, ide ti 2 zlice svjezeg origana. Pustis da odstoji 5 minuta i doslovno se nataces s tim. To sam zapamtila. Ali mi je zenska napisala i na papiric recept za jos neki prirodni lijek. Prepisem ti i to ovdje poslije, sad mi se ne da dic po to :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mene je spaslila Petroviceva urotinktura, ima u ljekarni, oko 140kn, 3xdnevno po 1 zlicica, i nakon 6 mjeseci borbe s antibioticima vise nije bilo ni ecoli ni upale...
ooo vidim uzbuna zamnom...bez brige drage moje... bila sam u TA od pola 10 ujutro do pola 2 popodne...tako to ide kod nas...ekstra brzo...
uglavnom... sad na ne pisem ama bas sve novosti...dobila sam novi termin... 08.08...
beba je ultrazvucno za tjedan dana manja i sad su oni tako zakljucili...
TA opet u petak kad idem i na uzv na procjenu bebine tezine jer doktorica misli da je mozda veca posto nisam obavila OGTT zbog povracanja,pa nezna dal imam ili nemam trudnicki secer... unatoc tome sto joj ja tvrdim da nemam,...
uglavnom...zabrinjava me to kaj postoji mogucnost da je beba veca i da nece ic kroz zdjelicu i da cu morat na carski... eto...do sad se poroda nisam bojala...a sad se bojim....
e jel zna netko reci kad oni idu s indukcijom ako se nista ne desi prije??? zaboravih pitat doktoricu...
Laura 21.08.2014 :-*
Tina pa mi vec mislile to je to u bolnici si nam :)
Kaj tako dugo si bila?
Cek sad je njima beba uzv manja a doktorica se brine da je prevelika do te mjere da bi isla na carski?? Wtf? Ne bi te poslali ja mislim samo tako na carski bez brige,ja mislim da indukcija negdje ide 2 tjedna poslije termina?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
O Tina, pa i ja sam mislila da se nesto pokrenulo i da ces nam se javiti na drugoj temici. :-)
Malo i mene zbunjuje to sto je beba kao manja, ali ipak prevelika. Sto im to znaci uopce?
Ako nema drugih indikacija za indukciju (manjak-visak plodne vode, zamucena plodna coda, visok tlak, secer) indukciju ne bi trebali forsirati prije kraja 42. tj. Jer je sve od 37.-42. tt beba u treminu, zbog mogucnosti pogreske pri racunici.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
joj ma drage moje vec sam luda... istina prvo im je manja...pa sad prevelika... neznam vise kaj da mislim...
ocajna sam....
mislim da cu plakat...
e ali prije kojeg 42tt??? po terminu menstruacije ili po terminu uzv-a...???
Sortiraj odgovore
Najstariji