opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    04. Kolovoz 2014. 18:34

e ali prije kojeg 42tt??? po terminu menstruacije ili po terminu uzv-a...???

Laura 21.08.2014 :-*

04. Kolovoz 2014. 18:40

Prema zadnjoj menstruaciji.

Tina0208
    04. Kolovoz 2014. 20:38

ProudMomy

Prema zadnjoj menstruaciji.

hvala draga...sad si me malo oraspolozila... znaci jedan tjedan krace muke...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

04. Kolovoz 2014. 18:44

MalaMuca evo ti receptic (i svima drugima, ako vam na nesrecu zatreba):
    250g persina u korijenu
    250g limuna s korom
    200g meda
    2 dcl maslinovog ulja
    Persin i limun samljeti i dodati im med i maslinovo ulje. 
    Ujutro i navecer prije obroka 1 velika jusna zlica.
    Cuvati u hladnjaku. Kolicina je dostatna za od prilike 8 dana i stane u onu staklenku od krastavaca.

DarijaZ
    04. Kolovoz 2014. 20:57

ProudMomy

MalaMuca evo ti receptic (i svima drugima, ako vam na nesrecu zatreba):
    250g persina u korijenu
    250g limuna s korom
    200g meda
    2 dcl maslinovog ulja
    Persin i limun samljeti i dodati im med i maslinovo ulje. 
    Ujutro i navecer prije obroka 1 velika jusna zlica.
    Cuvati u hladnjaku. Kolicina je dostatna za od prilike 8 dana i stane u onu staklenku od krastavaca.

To je moja sestra pila / jela sad nedavno jer je imala e.coli, nakon 3tjedna ni traga od nje 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

antonio
    04. Kolovoz 2014. 19:23

Evo cure moje isla ja malo da se gibam pa sam isla sa svima vaditi krumpir e ako me sad ovo ne potakne vise neznam sta ce ha ha ha,non stop sam se saginjala gore dolje

Tina0208
    04. Kolovoz 2014. 20:39

antonio

Evo cure moje isla ja malo da se gibam pa sam isla sa svima vaditi krumpir e ako me sad ovo ne potakne vise neznam sta ce ha ha ha,non stop sam se saginjala gore dolje

draga ti se mozes saginjati????
    e pa svaka ti cast...heheheh

mmama2
    05. Kolovoz 2014. 08:18

antonio

joj draga ja stalno na tebe mislim, imale smo isti termin 28.7 i gledam sebe skroz se vratila u normalu, trudnoća kao iz nekog prošlog života, već smo naveliko po vani, bez konaca ja, imamo i ritam klope, spavanja, milina i sjetim se tebe ti kopaš krumpire, trudna oooommmggggg, stvarno skidam kapu ženo jer već bi na živce poludila odavnooooo da sam još sa onolikom trbušinom u komadu

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani