opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Kolovoz 2014. 12:58

E vidis bas sam si razmisljala o tome, sjetila se reklame, al nisam se mogla sjetit kako se zovu tablete. Vidjet cu sad malo kak ce bit s tim antibiotikom, onom mjesavinom i uvinim cajem. Ako ne prodje bum probavala dalje. U svakom slucaju za tj dana moram napravit urin i utinokulturu, pa cemo vidjet sto kazu nalazi.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

MarijaŠ
    05. Kolovoz 2014. 14:06

ProudMomy, valjda će brzo biti bolje... Nadam se da ćeš uskoro uspjeti riješiti upale! Držim fige!

Ajme, sad ste me isprepadale sa carskim. Nisam ni razmišljala intenzivno o tome, jer mi je kao bilo pod normalno prirodnim putem roditi... Uf, valjda će tako i biti...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    05. Kolovoz 2014. 14:09

nadam se da cemo sve mi ovdje rodit prirodnim putem.... ne zelim carski nikome...a najmanje sebi... ali ako ce tako i morati biti... sve za nase malene... u slucaju carskog svakako bih zatrszila opcu anesteziju...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    05. Kolovoz 2014. 14:12

ma Marija...nemoj se ništa bojati... vjerojatno će i biti prirodni...i ja nam svima želim prirodni porod :) ali nekako ne znam da bi opću anesteziju... :/ nekak bi volila biti budna i vidjeti bebicu odmah

cloudy
    05. Kolovoz 2014. 14:15

pa sad kad o tom razmišljam i ja se pitam kakv je to filing :P al pa valjda to ne osjetiš preko lokalne...ili sam u krivu?

Tina0208
    05. Kolovoz 2014. 14:16

jooj pojma nemam...al ja sam razmisljala o tome...mislim da osjetis sve...ali te nista ne boli.... nisam ziher

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    05. Kolovoz 2014. 14:18

Meni je muž pričao kako je kad imaš operaciju kad si pod lokalnom (radilo se o potkoljenici). Kaže da ne osjetiš bol, ali točno znaš gdje zareže, ono, osjetiš nešto, ali ne bol. Zato ne znam ni ja sama koje je od to dvoje manje zlo. Mislim da bih ja ipak bez obzira carski pod lokalnom, pa da odmah vidim bebicu. Daj Bože da nam ni jednoj ne dođe do toga scenarija. 

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    05. Kolovoz 2014. 14:21

ma bitno da ne boli, a ako osjetim neki čudan osjećaj, šta bi ja... meni je pričala žena koja je operirala jajnike/maternicu nisam sigurna točno što, da su joj tu njenu operaciju radili pod epiduralnom... i veli ona znaš da će te zarezat i vidiš da reže ali osjetiš nešto skroz čudno i kao da reže negdje drugdje a ne na tom mjestu... al ajmo razmišljati pozitivno i nadat se prirodnom i brzom porodu bez pucanja i rezanja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.