Kako je netko ranije rekao, ne znam kako je to, jer srećom nikad nisam imala problema sa takvom vrstom upale... U svakom slučaju ti želim što brži oporavak i da manje boli...
Mi smo jutros bili na prvom CTG u bolnici... I bilo je SUPER! Baš sam oduševljena, nisam se mogla naslušati... Uglavnom, ponovno za otprilike tjedan dana, pa ćemo vidjeti za dalje...
Krešimir 19.08.2014. <3
Marija bravo za ctg mora da si uzivala jesi si mozda snimila da imate za uspomenu ;))
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
MarijaS drago mi je da je ctg dobar i da ti je bilo zanimljivo. :-) Bome i ti jos sitno brojis. :-)
E fakat cure, gdje nam je Tina0208?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Daaa nezz nadam se da se kod nje nesto lijepo desava
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
MarijaŠ, drago mi je da si uzivala i sa je sve super
...i nema ni Antonio, a me samo Tine!!
He he cure moje nas nase princeze malo muce nece van ha ha ha,Tina nam je danas isla na ctg pa ce se poslje javit a ja idem tek u srjedu i molit cu ih da mi potaknu trudove jer vise ne mogu ni da hodam koliko me za dole pritisce i boli
.Proudmomy ja sam cjelo svoje tinederstvo pa do poroda drugog sina imala te probleme pila sam sinersul tablete forte i uvin caja na litre i znam kako ti je za onu jednu kap koliko suza ispustis,a jos kad si sam je jos teze potpuno te razumijem jer ni hodat ni sjedit ma nista a djeca traze svoje
.DarljaZ kod mene ni seks nije upalio
..a ja se vec ponadala da i jedna i druga drzite svoje princeze u rukama, kad ono, nista....bas vas zezaju te vase male
Sortiraj odgovore
Najstariji