opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    04. Kolovoz 2014. 11:34

Kako je netko ranije rekao, ne znam kako je to, jer srećom nikad nisam imala problema sa takvom vrstom upale... U svakom slučaju ti želim što brži oporavak i da manje boli... 

Mi smo jutros bili na prvom CTG u bolnici... I bilo je SUPER! Baš sam oduševljena, nisam se mogla naslušati... Uglavnom, ponovno za otprilike tjedan dana, pa ćemo vidjeti za dalje...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    04. Kolovoz 2014. 11:45

Marija bravo za ctg mora da si uzivala  jesi si mozda snimila da imate za uspomenu ;))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

04. Kolovoz 2014. 11:54

MarijaS drago mi je da je ctg dobar i da ti je bilo zanimljivo. :-) Bome i ti jos sitno brojis. :-)

E fakat cure, gdje nam je Tina0208?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    04. Kolovoz 2014. 12:01

Daaa nezz nadam se da se kod nje nesto lijepo desava 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DarijaZ
    04. Kolovoz 2014. 12:26

MarijaŠ, drago mi je da si uzivala i sa je sve super 

...i nema ni Antonio, a me samo Tine!!

antonio
    04. Kolovoz 2014. 13:06

He he cure moje nas nase princeze malo muce nece van ha ha ha,Tina nam je danas isla na ctg pa ce se poslje javit a ja idem tek u srjedu i molit cu ih da mi potaknu trudove jer vise ne mogu ni da hodam koliko me za dole pritisce i boli.Proudmomy ja sam cjelo svoje tinederstvo pa do poroda drugog sina imala te probleme pila sam sinersul tablete forte i uvin caja na litre i znam kako ti je za onu jednu kap koliko suza ispustis,a jos kad si sam je jos teze potpuno te razumijem jer ni hodat ni sjedit ma nista a djeca traze svoje.DarljaZ kod mene ni seks nije upalio

DarijaZ
    04. Kolovoz 2014. 13:12

..a ja se vec ponadala da i jedna i druga drzite svoje princeze u rukama, kad ono, nista....bas vas zezaju te vase male

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.