opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    05. Kolovoz 2014. 14:21

kaj znaci nikako ne opca???

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    05. Kolovoz 2014. 14:21

joj sad vise ni sama neznam kaj da mislim...

cloudy
    05. Kolovoz 2014. 14:23

pa ja iskreno ne bi opću jer onda dok se ja probudim iz anestezije prođe vrijeme koje sam mogla bit s bebicom... a i znaš da ti poslje opće zna bit muka i povraćat a to mi se ne da prolazit

Tina0208
    05. Kolovoz 2014. 18:36

joj mmama kako si ovo lijepo srocila...sve je bilo divno za citat...
    evo ja se nadam da cemo ipak sve proci najnormalnije i rodit najnormalnijim prirodnim putem i to sto bezbolnijim...
    evo necu mislit o tome... obecajem
    bar do petka kad cu cut nove informacije...

MarijaŠ
    05. Kolovoz 2014. 19:32

mmama stvarno su ti riječi utješne, i mene si nekako umirila, a baš sam se bila uspaničila... Valjda bude sve bilo prirodno kako i sama kažeš, nakon 9 mjeseci, što je par sati?

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    05. Kolovoz 2014. 20:37

Tina, ma kakv carski,kaj ti je? Samo pozitvno, i sve ce to bit okej...
    I ima mmama pravo, kaj je par sati bolova naspram veselja i srece koje nas ceka nakon toga...

..ja osobno o carskom kao opciji uopce ne razmisljam..jednostavno ne zelim...pripremam sebe da ce sve biti u redu pa nekako i ne panicarim, nemam pojma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.