ma bitno da ne boli, a ako osjetim neki čudan osjećaj, šta bi ja... meni je pričala žena koja je operirala jajnike/maternicu nisam sigurna točno što, da su joj tu njenu operaciju radili pod epiduralnom... i veli ona znaš da će te zarezat i vidiš da reže ali osjetiš nešto skroz čudno i kao da reže negdje drugdje a ne na tom mjestu... al ajmo razmišljati pozitivno i nadat se prirodnom i brzom porodu bez pucanja i rezanja
kaj znaci nikako ne opca???
kaj znaci nikako ne opca???
Ako dođe do toga pričat ćeš sa anesteziologom, oni baš ne preferiraju opću jer tako pune intenzivnu, nakon spinalne je brži oporavak, ideš odmah na odjel, pa uvijek to predlože za carski jedino ako je medicinski opravdano da treba biti opća.
Nemoj o tome ni razmišljati rodit ćeš ti prirodno!
Laura 21.08.2014 :-*
pa ja iskreno ne bi opću jer onda dok se ja probudim iz anestezije prođe vrijeme koje sam mogla bit s bebicom... a i znaš da ti poslje opće zna bit muka i povraćat a to mi se ne da prolazit
joj mmama kako si ovo lijepo srocila...sve je bilo divno za citat...
evo ja se nadam da cemo ipak sve proci najnormalnije i rodit najnormalnijim prirodnim putem i to sto bezbolnijim...
evo necu mislit o tome... obecajem
bar do petka kad cu cut nove informacije...
Laura 21.08.2014 :-*
mmama stvarno su ti riječi utješne, i mene si nekako umirila, a baš sam se bila uspaničila... Valjda bude sve bilo prirodno kako i sama kažeš, nakon 9 mjeseci, što je par sati?
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji