opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    05. Kolovoz 2014. 14:21

ma bitno da ne boli, a ako osjetim neki čudan osjećaj, šta bi ja... meni je pričala žena koja je operirala jajnike/maternicu nisam sigurna točno što, da su joj tu njenu operaciju radili pod epiduralnom... i veli ona znaš da će te zarezat i vidiš da reže ali osjetiš nešto skroz čudno i kao da reže negdje drugdje a ne na tom mjestu... al ajmo razmišljati pozitivno i nadat se prirodnom i brzom porodu bez pucanja i rezanja

Tina0208

kaj znaci nikako ne opca???

renata6
    05. Kolovoz 2014. 14:26

Tina0208

kaj znaci nikako ne opca???

Ako dođe do toga pričat ćeš sa anesteziologom, oni baš ne preferiraju opću jer tako pune intenzivnu, nakon spinalne je brži oporavak, ideš odmah na odjel,  pa uvijek to predlože za carski jedino ako je medicinski opravdano da treba biti opća.
    Nemoj o tome ni razmišljati rodit ćeš ti prirodno!

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208

joj sad vise ni sama neznam kaj da mislim...

cloudy
    05. Kolovoz 2014. 14:23

pa ja iskreno ne bi opću jer onda dok se ja probudim iz anestezije prođe vrijeme koje sam mogla bit s bebicom... a i znaš da ti poslje opće zna bit muka i povraćat a to mi se ne da prolazit

Tina0208
    05. Kolovoz 2014. 18:36

joj mmama kako si ovo lijepo srocila...sve je bilo divno za citat...
    evo ja se nadam da cemo ipak sve proci najnormalnije i rodit najnormalnijim prirodnim putem i to sto bezbolnijim...
    evo necu mislit o tome... obecajem
    bar do petka kad cu cut nove informacije...

MarijaŠ
    05. Kolovoz 2014. 19:32

mmama stvarno su ti riječi utješne, i mene si nekako umirila, a baš sam se bila uspaničila... Valjda bude sve bilo prirodno kako i sama kažeš, nakon 9 mjeseci, što je par sati?

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani