Cure... samo da vam se javim... tek sad stigoh do pristojnog interneta... proudmommy... nadam se da će ti upala proći brzo... a što se origana tiče, znam da imaju i neke biljne tablete koje su super kod svih takvih problema... čak i kod candide...
tina i antonio...cure... želim vam što prije normalan, prirodan i bezbolan porod :)
i da... u kiku imaju sniženje totalno robice... ja sam sad gledala na webu ponudu i mislim da mi ne gine pošteni šoping za koji dan :)
ProudMomy, javi jel ti što lakše... Iskreno se nadam da će brzo proći!
antonio, vadiš krumpire? Krumpire?! Ženo, pa ti ako ne rodiš ubrzo, onda stvarno... Mislim, i ja se još uvijek saginjem, ali me vrt i cvijeće nije vidio već dosta dugo... Svaka ti čast! A ja se nekako hvalim stalno kako sam aktivna trudnica...
cloudy, šopng kažeš? Nekako sam i ja razmišljala da bi mogla ovih dana još malo obići dućane...
Krešimir 19.08.2014. <3
joj jos maloooooo
e mamma ja nemrem ni zamisliti da sam bez trbuha haha, sad citam kaj si napisala i skuzim da cu i ja uskoro biti i nekak mi je to nestvarno ko da nikad nisam bila bez njega
joj jos maloooooo
e mamma ja nemrem ni zamisliti da sam bez trbuha haha, sad citam kaj si napisala i skuzim da cu i ja uskoro biti i nekak mi je to nestvarno ko da nikad nisam bila bez njega
joj nekad mi baš fali da je samo moji bušac, nakon kaj sam rodila P rekla sam nikad više, nikad rodit, to se promijenilo očito vrlo brzo, sad nakon D si mislim, obzirom da je porod bio kao od šale, pa mogla bi ja to sve još jednom proći, ali za par godina.. hmmmm ta divna trudnoća, to prekrasno blaženo stanje... <3 <3 <3
url=https://lilypie.com]
Marija...pigledaj si na webu od kika....ima preslatkih stvari po super jeftinim cijenama,a kolko čujem ok im je roba :) šteta što ne znamo spol pa da se raspištoljimo do kraja,ali nema veze birat ćemo neke univerzalne boje :) antonio..jesi nam ti još u komadu? I ti tina? I da..ne znam jeste vidjele kakva se frka diže oko sisačke bolnice zadnjih dana..? Bila je i hope pisala o tome neki dan
da, bas sam joj to sad napisala u drugoj temi ako slucajno ne zna strasno nesto!!!
Lilice kako si mi ti? četvrtak je tu,...samo što nije :)
Lilice kako si mi ti? četvrtak je tu,…samo što nije :)
joj znas kako sam uzbudenaaa ne mogu ti opisatiiii
i jao cure bas ste se dotakle meni najgore teme, ono sto cijelu trudnocu ponavljam da me strah carskog najnajvise, pretrpjet cu sve sve, sate i sate trudova, bol ovo ono ali carski stvarno ne biiiiii najvise zbog bebice, zelim se druziti s njom i tatom kak se spada, zelim da to sve bude prirodno i lijepo. tako da drage moje ja od sveg srca zelim svima vama (i sebi) prirodan porod
cloudy nemas uopce frke...izgleda da se vi nas necete tak brzo rijesit...a bome ni docekat u rodama...hehe
obje smo dobile nove termine poroda... ja 08.08,a antonio 11.08... pitaj dragog boga kako ce to zavrsiti...
Laura 21.08.2014 :-*
ajde, ajde bar vam nije dosadno :) pa jel su šta rekli... dal su to prvotno fulali termin il šta? al mi se vas ni ne želimo riješti odavde :)
ma kroz cijelu trudnocu mi je beba bila manja ultrazvucno za tjedan dana...
da bi mi jucer doktorica rekla da je beba mozda veca i da necu moc rodit prirodno vec na carski... MOZDA...
idem u petak na uzv ako ga se docekam pa cemo vidjet sto ce reci kolika je beba stvarno...
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji