opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    05. Kolovoz 2014. 00:21

ProudMomy, javi jel ti što lakše... Iskreno se nadam da će brzo proći! 
    antonio, vadiš krumpire? Krumpire?! Ženo, pa ti ako ne rodiš ubrzo, onda stvarno... Mislim, i ja se još uvijek saginjem, ali me vrt i cvijeće nije vidio već dosta dugo... Svaka ti čast! A ja se nekako hvalim stalno kako sam aktivna trudnica... 
    cloudy, šopng kažeš? Nekako sam i ja razmišljala da bi mogla ovih dana još malo obići dućane... 

Krešimir 19.08.2014. <3

Lilica
    05. Kolovoz 2014. 08:31

joj jos maloooooo
    e mamma ja nemrem ni zamisliti da sam bez trbuha haha, sad citam kaj si napisala i skuzim da cu i ja uskoro biti i nekak mi je to nestvarno ko da nikad nisam bila bez njega

cloudy
    05. Kolovoz 2014. 09:02

Marija...pigledaj si na webu od kika....ima preslatkih stvari po super jeftinim cijenama,a kolko čujem ok im je roba :) šteta što ne znamo spol pa da se raspištoljimo do kraja,ali nema veze birat ćemo neke univerzalne boje :)  antonio..jesi nam ti još u komadu? I ti tina?  I da..ne znam jeste vidjele kakva se frka diže oko sisačke bolnice zadnjih dana..? Bila je i hope pisala o tome neki dan

Lilica
    05. Kolovoz 2014. 09:04

da, bas sam joj to sad napisala u drugoj temi ako slucajno ne zna strasno nesto!!!

cloudy
    05. Kolovoz 2014. 09:37

Lilice kako si mi ti? četvrtak je tu,...samo što nije :)

Tina0208
    05. Kolovoz 2014. 10:13

cloudy nemas uopce frke...izgleda da se vi nas necete tak brzo rijesit...a bome ni docekat u rodama...hehe
    obje smo dobile nove termine poroda... ja 08.08,a antonio 11.08... pitaj dragog boga kako ce to zavrsiti...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    05. Kolovoz 2014. 10:19

ajde, ajde bar vam nije dosadno :) pa jel su šta rekli... dal su to prvotno fulali termin il šta? al mi se vas ni ne želimo riješti odavde :)

Tina0208
    05. Kolovoz 2014. 10:24

ma kroz cijelu trudnocu mi je beba bila manja ultrazvucno za tjedan dana...
    da bi mi jucer doktorica rekla da je beba mozda veca i da necu moc rodit prirodno vec na carski... MOZDA...
    idem u petak na uzv ako ga se docekam pa cemo vidjet sto ce reci kolika je beba stvarno...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    05. Kolovoz 2014. 10:26

a kao oni bi te stvari trebali znati... meni je dr. na uzv u 12 tjednu rekao da je beba malo veća nego po tjednima trudnoće... tad je bila 9.8 po onom što mi piše na slici s uzv-a... a sad ćemo vidjet krajem 8 mj na uzv u 19 tjednu.... šta ak je veća onda te na carski šalju ? a ja bi ga nekak htjela izbjeć

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.