opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boobie
    05. Kolovoz 2014. 20:52

Drage moje ja vas napustam... nakon 2 dana  borbe s osobljem u Merkuru u koje sam imala potpuno povjerenje mom miseku je srce prestalo kucati danas na 31+5... i opet sam morala roditi mrtvo dijete koje nisam ni vidjela... dosla sam jucer s trudovima koje ctg nije ocitavao, njemu puls preko 200 cijelu noc, meni 130, prikopcana na tokolizu cijelo vrijeme... i danas od 6 ujutro krenuli jaci trudovi, opet ctg ne biljezi al pulsevi su nam u opadanju jer se mama smirila... da bi zakljucili da imam trovanje hranom jer sam u nedjelju pojela sumnjivi komad piletine i imala proljev... da ne kazem da sam danas imala proljev 4 puta i 6 puta povratila... od trovanja hranom, jer se ne zna da tako poci nu trudovi... koje ja imam a jebeni ctg ne ocitava pa me frcu crijeva... da ne spominjem pregled uzv abdomena, kirurga i interniste po kojima su crijeva u pitanju... da bi mi dr.Stasensko rekla da ne vidi srce bebi nakon 3 sata mojih bolova... Roki, Stasenko, Planinic, Kasner, Zovko i moj stric preko telefona i sa godisnjeg....nitko ne zna prepoznati trudove... i jos mi kazu da ne vjeruju da bi sa 1700g prezivio... a ja sam njihova i treba sve pokriti... s ovim je moja prica s Merkurom zavrsena, idem doma na vlastitu odgovornost, dvoje djece sam im ostavila iz istog razloga... morala sam se izjadati, ne zelim plakati pred nikim ni pricati opet o tome... nadam se da cete imati vise srece a ja slijedeci put idem Podobniku, bar znam da cu dobiti carski na prvi znak komplikacije... sretno cure!

05. Kolovoz 2014. 21:26

Draga Boobie, ja doista ne znam sto reci u ovom trenutku... Placem... A kako je tebi doista ne mogu niti zamisliti. Isplaci se draga, moras to izbaciti iz sebe i jedino tako mozes skupiti snage za dalje, nakon ovakve tragedije. Sto se osoblja na Merkuru tice, doista ne znam sto reci. Pogotovo zato sto imas i vezu gore... Ne znam, jednostavno sam bez rijeci. 
    Drzi se! Ako bilo kako mozemo pomoci, makar da se nekom pojadas, mi smo ubijek tu! Nemoj nas napustati, znas da ovdje mozes uvijek ocekivati podrsku i samo pozitivne vibre. Puse ti saljem :-*

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

DarijaZ
    05. Kolovoz 2014. 21:29

Boobie, 
    Ne mogu ti opisati koliko mi je zao sto opet prolazis kroz ovako nesto!! U soku sam !! 
    Ne znam sto bi ti zapravo rekla i kako da te utjesim..eto, stvarno ne mogu vjerovati..

renata6
    05. Kolovoz 2014. 21:33

Boobie, užasno mi je žao, užasno!

MalaMuca
    05. Kolovoz 2014. 21:36

Boobie <3 ne znam uopće kaj da ti kažem. Drži nam se <3

Tejuska♡
    05. Kolovoz 2014. 21:39

Boobie draga rasplakala sam se jedva sam uspjela procitati do kraja jako jako mi je zao sta si to dozivjela opet drzi se zelim ti svu srecu u zivotu i da se sto prije oporavis .. Nemoj nas napustati uz tebe smo

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Marincica
    05. Kolovoz 2014. 21:59

Boobie draga moja jako mi je zao. Drzi nam se draga , znas da smo svi uz tebe

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Lilica
    05. Kolovoz 2014. 22:01

nemam rijeci kojima bi ti opisala koliko mi je zao.. prije 2 tjedna se mojoj prijateljici slicno dogodilo i na takve stvari ja naprosto ostanem bez teksta, samo suze teku..  zelim da znas da smo tu za tebe, kad budes spremna javi nam se za utjehu, rame za plakanje, snagu ako ti ponestane.. MI SMO TU!!! 

Hope
    05. Kolovoz 2014. 23:12

Boobie nema rijeci kojom bi te utjesila...svaki dan i sama  prozivljavam strepnju- hocu li ga uspjesno privesti kraju...
    Ali ne mogu ni zamisliti tvoju bol- kada si na korak do cilja i zadesi te takva sudbina 
    Suosjecam maximalno s tobom!
    ...ne znam uopce sta reci, napisati...sve mi se cini u ovom trenutku glupo i suvislo....
    Drzi se! Budi jaka & hrabra!!!

A takve lijecnike treba dati u medije....svakakvi se kite titulom,a nisu je vrijedni...i mi se sad u Sisku borimo protiv 1 takve- koja ti najljepse trenutke u zivotu ucini nocnom morom!

Podrska smo ti, makar ovdje, maximalna!!! Drzi se!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.