Proudmommy...drž se...ta upala je katastrofa al antibiotici bi trebali pomoć... i probaj s uvinim čajem...♡
A što se ovih mojih tiče...ne bi ja riječi rekla da su to savjeti tipa što kad beba ima grčeve/kolike/rastu joj zubići il neki savjezi vezani uz trudnoću....oni meni govore kak mi pas neće smjet blizu bebe il kak je svekrva rekla neki dan da neću smjet imat prašinu u kući....inače ja sad sjupljam prašinu dok nije minimalno metar i pol i tek onda ju čistim ...ono...ko da sam retard...
Vjeruj znam kako je to..Meni je strasno bolno bilo nekih 2-3 tjedna i kasnije se smanjivala bol a bila sam jedno 2mjeseca na antibioticima .. Puno mi je pomagalo kad mi je mama crijep zgrijala u pecnici i drzala sam ga na mjehuru..Malo mozda neobicno zvuci ili smjesno ali doista mi je pomagalo manje bi me bolilo :/
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
joj draga to tko nije dozivio ne moze uopce shvatiti kako je to grozno drzim fige da brzo prode i saljem veliku pusu
Hvala vam drage moje na savijetima. I ja se nadam da ce ovo brzo proci, jer bi glavom lupala u zid svaki put kad trebam ici piskiti.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ProudMomy, ajme, znam kako ti je...ja sam prije jedno 6 godina imala upalu mjehuru, bubrega i cijelog urinarnkg trakta, doslovce sam piskila krv svaki put kad sam isla na wc i tresla se od bolova ...
Ako si dobila antibiotike, nadam se da ce ti ubrzo biti bolje....pij puno tekucine, uvin h caj ili caj od brusnice, i ako nemas topli crijep, i termofor, pa cak i boca napunjena vrucom vodom ce posluzit
Ja sam jos pila nekakv biljni caj, i svasta nesto....kod mene se to zbilja jako dugo povlacilo!
Sretno i nadam se da ce brzo proci!!
Jucer dok sam cekala na hitnoj sam bas pricala s jednom zenom koju su skoro ubili antibioticima zbog urinarnih infekacija. Pa mi ke dala recept za neki prirodni lijek i rekla da si skuham caj od origana. Nisam nikad cula za to, ali zena kaze da provjereno djeluje i da je nju spasilo. Tak da cu definitivno i to probat. Muz mi u srijedu ide radit, iskreno se nadam da ce mi do tad bit bar malo bolje, jer ne znam kak cu izdrzat sama s malim, a ovo me trga.
Jucer dok sam cekala na hitnoj sam bas pricala s jednom zenom koju su skoro ubili antibioticima zbog urinarnih infekacija. Pa mi ke dala recept za neki prirodni lijek i rekla da si skuham caj od origana. Nisam nikad cula za to, ali zena kaze da provjereno djeluje i da je nju spasilo. Tak da cu definitivno i to probat. Muz mi u srijedu ide radit, iskreno se nadam da ce mi do tad bit bar malo bolje, jer ne znam kak cu izdrzat sama s malim, a ovo me trga.
ja sam prije 10 tak god. imala upalu, bila na terapiji antibioticima a jedna baka mi je rakla da će mi od čaja od peršinovog lista proći za dva dana i stvarno nakon prve litre me nije više boljelo, pa probaj možda i tebi bude pomoglo
...ja sam pila antibiotike jednom 3- 4 mjeseca, ali meni od toga nije bilo bas puno bolje....je, utoliko da me vise nisu toliko bolili bubrezi i mogla sam koliko toliko ici normalnije na wc...i jos sam dobila i gljivice od silnih antibiotika...
Nakon 4 mjeseca sam ih prestala piti na svoju ruku, pila sam cajeve, jela susenu brusnicu i tek onda mi je pocelo biti bolje... Caj od origana sam i ja pila, za persin sam bila cula....ali imas u biljnim ljekarnama mjesavinu caja za kupiti bas za takve stvari...nemam pojma kak se zove, al super je...pitaj ih, kad kazes da imas upalu mjehura, sigurno ce znati koji da ti daju....
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji