opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    01. Kolovoz 2014. 16:21

oh...Marijaš to si trebala u rodama napisati...hehehehe
    u svakom slucaju cestitke....
    cloudy tebi takodjer...hehehehe 

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    01. Kolovoz 2014. 16:49

Hehe, u rodama ćemo kada bude bilo stvarno, da ne pravim zabunu... 
    Baš, mogli su i neki poklončić za bebu i mamu pripremiti... 

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    01. Kolovoz 2014. 18:37

Hvala ti tina....samo što sam se ja valjda u tim svatovima tolko napila da se ne sjećam ni haljine ni torte ni ičega hihi 

Tejuska♡
    01. Kolovoz 2014. 19:01

Marija hahah eto onda i od mene cestitke XD

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lilica
    01. Kolovoz 2014. 22:00

jao marija i cloudy pa cestitaaam, ja uopce nisam u toku hahahahah

Hope
    01. Kolovoz 2014. 22:19

Cure moje...danas sam tako tuznaaaaa  
    Ugl.bila sam na kontroli u bolnici i doktor me isti tren htio hospitalizirati 
    Ugl.moje jake kontrakcije u 10 dana (sta nisam u bolnici) su me otvorile  
    Dragi mi nije ovdje (radi dalje) i dosao mi je na produzeni vikend nakon 20 dana- molila sam doktora da me pusti doma bar dok je on tu i smilovao mi se..cim on ode ja moram u bolnicu na jos jednu turu injekcija za bebina pluca i tokolizu (na to se moram psihicki prirediti) i ni koraka sa kreveta!...i tako do kraja trudnoce!
    Danas tulim cijeli dan...znam da nije dobro za bebicu i pokusavam suzbiti emocije..ali jace je od mene...ne mogu si pomoci...od 31tt-ja sam vise od pola provela u bolnici i sad jos do kraja!
    I to bez dragog u blizini...i bas,bas se osjecam KOMA!

Kokolina
    01. Kolovoz 2014. 22:46

Curke, ja sam od sutra na moru 10 dana sa šugavim mobitelom koji jedva može na net, tak da se čujemo kad se vratim! 
    Vjerojatno će koja do tada i roditi svoju bebicu pa joj odmah želim puuuuno sreće i manje bolan porod. a ostalima sretno i čujemo se uskoro 

Hope
    01. Kolovoz 2014. 23:01

Kokolina hvala na rijecima potpore 
    Danas mi je takav dan...kad me smjeste tamo- pomirit' cu se sa situacijom i "zivjeti" od vizite do vizite ....tako mi je vec svaki puta do sada kad stignem tamo....Jedina prednost sta sam se vec skompala sa ssvima- od cistacica do doktora!
    "Ooo,eto vas opet..." ,a ja im svaki put velim da se necemo vidjeti dok u radjaonu ne budem isla...a vracam se po tko zna koji put- prije radjaone...
    Sad cu valjda i ostati dok me ne smjeste na kat (na katu je radjaona)

antonio
    02. Kolovoz 2014. 01:00

Hope draga jaka si ti i koliko god da je tesko ali znas da za svoju malenu i sama si rekla jednom da bis dubila na glavi i lezala u bolnici samo nek je sve ok,tako draga moja sad se izmazi sa muzem napunite malo baterije i hrabro naprjed jaka si ti,normalno da ti dode da places ali ti si jaca od svega i to si dokazala.,Joj jos malo pa ces imat svojiu princezu u rukama pa ce se sva vasa zrtva isplatit i sve vase suze i svkidasnji strh i strepnje.,.,svaka ti cast samo naprjed draga moja JAKA SI TI.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.