oh...Marijaš to si trebala u rodama napisati...hehehehe
u svakom slucaju cestitke....
cloudy tebi takodjer...hehehehe
Laura 21.08.2014 :-*
Hehe, u rodama ćemo kada bude bilo stvarno, da ne pravim zabunu...
Baš, mogli su i neki poklončić za bebu i mamu pripremiti...
Krešimir 19.08.2014. <3
Hvala ti tina....samo što sam se ja valjda u tim svatovima tolko napila da se ne sjećam ni haljine ni torte ni ičega hihi
Marija hahah eto onda i od mene cestitke XD
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure moje...danas sam tako tuznaaaaa
Ugl.bila sam na kontroli u bolnici i doktor me isti tren htio hospitalizirati
Ugl.moje jake kontrakcije u 10 dana (sta nisam u bolnici) su me otvorile
Dragi mi nije ovdje (radi dalje) i dosao mi je na produzeni vikend nakon 20 dana- molila sam doktora da me pusti doma bar dok je on tu i smilovao mi se..cim on ode ja moram u bolnicu na jos jednu turu injekcija za bebina pluca i tokolizu (na to se moram psihicki prirediti) i ni koraka sa kreveta!...i tako do kraja trudnoce!
Danas tulim cijeli dan...znam da nije dobro za bebicu i pokusavam suzbiti emocije..ali jace je od mene...ne mogu si pomoci...od 31tt-ja sam vise od pola provela u bolnici i sad jos do kraja!
I to bez dragog u blizini...i bas,bas se osjecam KOMA!
Curke, ja sam od sutra na moru 10 dana sa šugavim mobitelom koji jedva može na net, tak da se čujemo kad se vratim!
Vjerojatno će koja do tada i roditi svoju bebicu pa joj odmah želim puuuuno sreće i manje bolan porod. a ostalima sretno i čujemo se uskoro .
Kokolina hvala na rijecima potpore
Danas mi je takav dan...kad me smjeste tamo- pomirit' cu se sa situacijom i "zivjeti" od vizite do vizite ....tako mi je vec svaki puta do sada kad stignem tamo....Jedina prednost sta sam se vec skompala sa ssvima- od cistacica do doktora!
"Ooo,eto vas opet..." ,a ja im svaki put velim da se necemo vidjeti dok u radjaonu ne budem isla...a vracam se po tko zna koji put- prije radjaone...
Sad cu valjda i ostati dok me ne smjeste na kat (na katu je radjaona)
Hope draga jaka si ti i koliko god da je tesko ali znas da za svoju malenu i sama si rekla jednom da bis dubila na glavi i lezala u bolnici samo nek je sve ok,tako draga moja sad se izmazi sa muzem napunite malo baterije i hrabro naprjed jaka si ti,normalno da ti dode da places ali ti si jaca od svega i to si dokazala.,Joj jos malo pa ces imat svojiu princezu u rukama pa ce se sva vasa zrtva isplatit i sve vase suze i svkidasnji strh i strepnje.,.,svaka ti cast samo naprjed draga moja JAKA SI TI.
Sortiraj odgovore
Najstariji