gledam sad baš tu stranicu lamaloli i presuper su stvati :) kak ti plaćaš preko toga? jer ja nemam paypal pa razmišljam ak ću išta naručivat da bi preko money transfera plačala
isplatilo bi se kad bi vas vise uzelo pa podijeliti postarinu.. a ima i jedna cura koja narucuje za proviziju, mislim da je 15kn provizija i 20kn postarina...
Dakle sjajno, sad se neću odljepiti od Ikeine stranice...
Darija, baš nam se nekako poklapaju stalno neke stvari, fora je. Možda skupa i rodimo
A što se tiče mjesečarenja, pričala sam i sa mužem i sa njegovom mamom. Nikad nije kao dijete imao sličnih iskustava... Vidjet ćemo kako će se ponašati idućih večeri, pa ako bude potrebe idemo liječniku... Pročitala sam evo cijelo jutro masu stvari o tome, pa ću valjda znati nešto i primijeniti ako se ponovi... Cure, hvala na vašim iskustvima. Baš sam se jako uplašila noćas, jer nisam nikad to doživjela, baš mi je bilo grozno.
I da, čula sam danas da sam noćas rodila... Oko ponoći. Nisam još saznala kilažu i dužinu bebe, niti je li sve ok... Kad saznam, javim vam. Što ti je mala sredina, netko je provalio priču, i došla i do mene.
Dakle sjajno, sad se neću odljepiti od Ikeine stranice…Darija, baš nam se nekako poklapaju stalno neke stvari, fora je. Možda skupa i rodimo
A što se tiče mjesečarenja, pričala sam i sa mužem i sa njegovom mamom. Nikad nije kao dijete imao sličnih iskustava… Vidjet ćemo kako će se ponašati idućih večeri, pa ako bude potrebe idemo liječniku… Pročitala sam evo cijelo jutro masu stvari o tome, pa ću valjda znati nešto i primijeniti ako se ponovi… Cure, hvala na vašim iskustvima. Baš sam se jako uplašila noćas, jer nisam nikad to doživjela, baš mi je bilo grozno.
I da, čula sam danas da sam noćas rodila… Oko ponoći. Nisam još saznala kilažu i dužinu bebe, niti je li sve ok… Kad saznam, javim vam. Što ti je mala sredina, netko je provalio priču, i došla i do mene.
ja sam evo vec nasla ormar koji mi treba na Ikeinoj stranici
..i malo sam usporedjivala cijene djecjih stvari koje sam kupila u Grazu, ispada da ce bit jeftinije kod nas ...bas sam se ugodno iznenadila
...i , tko ti je prvi cestitao na sineku?
Krešimir 19.08.2014. <3
Haha baš sam se nasmijala i sve si mislim pa ti još neznaš onda ni dal si rodila u 7 ili 8 mjesecu ako kažu da je bilo oko.ponoći. Ajde javi,baš me zanima. Rodila si očito bez muke
Boba
e pa Marija onda ti stvarno čestitam :D hahah kak ja volim te priče... pred 3 godine su pričali da smo se dragi i ja potajno oženili da preduhitrimo njegovog bratića hahahah mi umrli od smijeha kad smo čuli...eto..fala bogu do danas se nismo oženili :P
Došao je šogor pa me izvijestio i čestitao, potom muž i svekrva, a onda sam javila svojima... Evo, proslavit ćemo danas i to usput... Hvala Cloudy za čestitke, cijenim to. Znači, udana si, ha? Ma ljudima je dosadno... A baš sam sinoć šalabazala sa sestrom po selu, moglo me se vidjeti barem negdje do 10h. Očito je bio ekspresan porod.
A za Ikeu mi nemoj ništa pričati, već si kombiniram kada bismo mogli otići u shopping nakon što se otvori..
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji