opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boobie
    01. Kolovoz 2014. 11:24

isplatilo bi se kad bi vas vise uzelo pa podijeliti postarinu.. a ima i jedna cura koja narucuje za proviziju, mislim da je 15kn provizija i 20kn postarina...

Tina0208
    01. Kolovoz 2014. 11:34

aaa...kuzim...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    01. Kolovoz 2014. 11:42

hvala ti boobie na infu :)

MarijaŠ
    01. Kolovoz 2014. 12:54

Dakle sjajno, sad se neću odljepiti od Ikeine stranice... 
    Darija, baš nam se nekako poklapaju stalno neke stvari, fora je. Možda skupa i rodimo 

A što se tiče mjesečarenja, pričala sam i sa mužem i sa njegovom mamom. Nikad nije kao dijete imao sličnih iskustava... Vidjet ćemo kako će se ponašati idućih večeri, pa ako bude potrebe idemo liječniku... Pročitala sam evo cijelo jutro masu stvari o tome, pa ću valjda znati nešto i primijeniti ako se ponovi... Cure, hvala na vašim iskustvima. Baš sam se jako uplašila noćas, jer nisam nikad to doživjela, baš mi je bilo grozno. 

I da, čula sam danas da sam noćas rodila... Oko ponoći. Nisam još saznala kilažu i dužinu bebe, niti je li sve ok... Kad saznam, javim vam. Što ti je mala sredina, netko je provalio priču, i došla i do mene. 

Krešimir 19.08.2014. <3

Boba10
    01. Kolovoz 2014. 13:03

Haha baš sam se nasmijala i sve si mislim pa ti još neznaš onda ni dal si rodila u 7 ili 8 mjesecu ako kažu da je bilo oko.ponoći. Ajde javi,baš me zanima. Rodila si očito bez muke 

Boba

cloudy
    01. Kolovoz 2014. 13:37

e pa Marija onda ti stvarno čestitam :D hahah kak ja volim te priče... pred 3 godine su pričali da smo se dragi i ja potajno oženili da preduhitrimo njegovog bratića hahahah mi umrli od smijeha kad smo čuli...eto..fala bogu do danas se nismo oženili :P

MarijaŠ
    01. Kolovoz 2014. 14:01

Došao je šogor pa me izvijestio i čestitao, potom muž i svekrva, a onda sam javila svojima... Evo, proslavit ćemo danas i to usput... Hvala Cloudy za čestitke, cijenim to. Znači, udana si, ha?  Ma ljudima je dosadno... A baš sam sinoć šalabazala sa sestrom po selu, moglo me se vidjeti barem negdje do 10h. Očito je bio ekspresan porod. 

A za Ikeu mi nemoj ništa pričati, već si kombiniram kada bismo mogli otići u shopping nakon što se otvori..

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    01. Kolovoz 2014. 14:05

da, da udana sam ti ja jedno 3 godine iako mi to ne volimo govorit ljudima :P ma budale nemaju pametnijeg posla nego izmišljaju .... a ti što su izmislili to za naše vjenčanje, a isto se ide i za te koji su izmislili da si već rodila mogli su i neki poklon donjeti baš :D da, da... ikea je zakon i sve me strah ići jer već vidim da će auto biti nakrcan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.