Kokolina sretan ti put i mirno more...duboko se nadam da spadam u ovu kategoriju trudnica koje ce roditi dok se ti vratis pa ti puuno hvala na dobrim zeljama....
Laura 21.08.2014 :-*
draga moja nemas pojma koliko mi je zao znas da te ja razumijem i nema toga sto bi mogla reci da ti u ovom trenutku bude lakse ali eto, sve je blize dan kad ces u rukama imati svoje malo cudo i tad ce sve ovo biti samo ruzan san, a male rucice ce te svaki dan grliti i svaki dan gledat ces prekrasan smjesak svoje bebice. neka te to sad drzi i da ti snage da izdrzis sve sto te ceka, malo je ostalo draga, vise od pola si izdrzala, sad jos samo malo
pusa najveca
Hvala vam cure!!!
Neutjesna sam...al sta cu...proci ce...valjda zato sta sam se psihicki priredila na 34.tjedan!
3 tjedna ranije mi je puno...samo da se ne nastavim otvarati!
I da bebica bude dobro i sve ce biti o.k.!!
Tina0208 sretan rodjendan od srcaaaaaa !!!!!!!!
I zelim ti da sta prije imas svog andjelka u rukama
Cloudy i ostale mame!!!
Pogledaj na fejsu je otvorena grupa "Majka ima pravo znati!"
Naime (ja osobno nemam,hvala bogu, iskustva..niti znam osobno) u sisackoj bolnici je osoblje ZBILJA krasno od cistacica,servirki, pa do sestara i doktora...ALI 1 doktorica/pedijatrica vecini novopecenih roditelja zagorcava zivot (inace je bolnica 'Prijatelj djece') i uzima im djecu bez obrazlozenja...zdravu djecu proglasava bolesnima....ugl.svi od nje zaziru (vec je pisana peticija protiv nje,ali ni ravnatelj bolnice joj nista ne moze...ima nekog 'iza ledja')!
Vec sam i sama luda...samo kad citam i boga molim da nakon cijele ove kalvarije sa trudnocom ne dospijem u njene ruke!!!
Ugl.cure- procitajte...podjelite post...mislim da niti 1 majka ne zasluzuje takvo sta!
Tina, draga, sretan rodjendan!!
Zelim ti sve najbolje i najljepse, i naravno zelim ti da ti tvoja mala,curka da najljepši poklon- sebe
Puno pusa
Boobie kao sta sam rekla- jos nisam imala priliku susresti se sa doticnom i nadam se da ni NECU!
Mozda ove majke nekud pokrenu tu pricu i ta nazoviti "doktorica" ode prije nego ja dospijem do rodilista...od kompletnih peripetija u trudnoci- samo bi jos falilo da ona dodje u doticaj sa mojom bebicom!
Sortiraj odgovore
Najstariji