opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    27. Srpanj 2014. 17:05

:) tak sam si ja i mislila... pošto živimo 30km od baba i djedova, a 15 od grada di se prijavljuje tak će mi to bit najpraktičnije :) a i nisam baš nešto pobornik da ga oni dindlaju od malena,.. bar sad dok nema klinca/klinke tak razmišljam :) unatoč zimi i svemu...sad kad smo kod zime... kolko je točno da kuća/soba mora bit full topla... jer mene sveki fila idejom da će kod nas biti zima (živimo u brdsko/gorskom dijelu, bar dragi i ja) pa ona brije da nećemo moć kuću ugrijat ... a prošle i pretprošle godine (pretpošle pogotovo volim usporedit jer je bila hladnija) smo uspjeli na 24 bez beda zagrijat ak smo cijeli dan bili doma i ložili... a ja čitala da je i 20 čist ok a za spavanje 16-18 ...skoro se posvađala s njom oko toga :/

Tina0208
    27. Srpanj 2014. 17:27

mi cemo svoju princezicu ostavit kod djeda i bake jer bude vruce u 8 mjesecu kad budemo ju isli prijavljivat...
    a meni su rekli da je rok za prijavu djeteta 15 dana od dana rodenja...

Boobie
    27. Srpanj 2014. 18:00

Tina0208

mi cemo svoju princezicu ostavit kod djeda i bake jer bude vruce u 8 mjesecu kad budemo ju isli prijavljivat…
    a meni su rekli da je rok za prijavu djeteta 15 dana od dana rodenja…

Ma nije 15 dana, prvo cekas da bolnica posalje u maticni ured da je dijete rodjeno, tek kad to stigne mozes ici. Sta ako ostanes u bolnici 10 dana ili duze (teoretski), pa dok oni posalju, prodje 15 dana... ima poglavlje na dmovom dvdu o prijavi, kazu 60 dana :) 

Cloudy 24-25 stupnjeva ti je super za po danu, 18 za spavanje, tak je kod mene... a ja sam zimogrozna... pusti druge nek pricaju... najbolje da se selis radi grijanja :D

Tejuska♡
    27. Srpanj 2014. 18:08

Tina nama su u bolnici rekli da je rok prijave 45 dana :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    27. Srpanj 2014. 19:07

evo najnovijih vijesti live from bolnica
    dakle kaze doktor da to je zastoj, nije zastoj, vise ni sami ne znaju. beba nije manja osim tog abdomena.. pa ce mi onaj iza tjedan napraviti taj uzv i ako bebuska bude napredovala (jer u ovom periodu bebe najvise rastu) onda idem doma DRZITE FIGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Tejuska♡
    27. Srpanj 2014. 19:19

Lilica

dakle kaze doktor da to je zastoj, nije zastoj, vise ni sami ne znaju. beba nije manja osim tog abdomena.. pa ce mi onaj iza tjedan napraviti taj uzv i ako bebuska bude napredovala (jer u ovom periodu bebe najvise rastu) onda idem doma DRZITE FIGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Drzim fige Lilice ;)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

antonio
    27. Srpanj 2014. 19:49

Lilica

Joj super super kako sam sretna nadam se da ce bit tako i da cete uzivat jos malo kuci prije poroda

DarijaZ
    27. Srpanj 2014. 19:53

Lilica

...bas sam danas mislila na vas dvije i kako ste Drzim fige da uskoro budte doma i uzivate jos malo prije nego se upoznate 

DarijaZ
    27. Srpanj 2014. 19:53

Lilica

...bas sam danas mislila na vas dvije i kako ste Drzim fige da uskoro budte doma i uzivate jos malo prije nego se upoznate 

Lida2
    27. Srpanj 2014. 20:17

Bravo Lilice!!! Ma beba je sigurno ok samo oni stalno nekaj filozofiraju s tim uzv
    Drzite se!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani