Cloudy i Ninika HVALA VAM!!!
Cloudy meni su rekli da je neko "nazovi" pravilo vaginalni uvz do kraja 14tt, otada mi je krenuo raditi i obicni stalno...ali ja nisam za primjer (s obzirom na sve rizicno)- svaki mi put radi i "rucni" pregled i obicni i vaginalni uvz!
Mislim da bi ti trebao dragog pustiti unutra bez pogovora...moj gotovo svaki put ide samnom!
1.obavis s njim nasamo pregled,a onda kad zalegnes na uvz- njega zovne sa onih vrata sa strane (ravno kad ulazis njima dolje)...i ja ne mogu reci- Jaksic zbilja SVAKI put kad je dragi samnom pusti i zvuk srceka i objasnjava sve mjere, svaki nj.potez sta radi i gdje je sta (rukica, nogica,...), tako da moj mili svaki put iznutra izadje sa suzicom u oku i sav raznjezen
Nema razloga da tebi Radikovic ne dopusti nj.ulazak!
Hvala cure na podršci, stvarno nas sad ima kojima se bliži kraj polako...
Cloudy, naravno da ostajem ovdje, pa moram sve vas ispratiti...
Krešimir 19.08.2014. <3
Jaksic ti je krcat, tako da ni on ne moze primati pacjente..ali i on je tu dok neka doktorica na privede kraju svoju specijalizaciju!
Al je doktor zbilja SUPER!!!
Svijecom ga treba traziti!
Zbilja i kad mu u cekaoni sjede 3 i kad sjede 33 zene- on svakoj posveti maksimalnu paznju!
Pogotovo mi je super (ja sam rizicna i 1.mi je trudnoca) sta SVE i najmanju sitnicu i dilemu mi objasni..i sta je moguce za ocekivati i to mi zbilja punoooo znaci!!!
I da je sve o.k.,a kamoli ovako!!!
Zbilja doktor za pozeljeti!
Sretno ti draga,i javi kako je proslo!!!!
I zaboravih ti reci- i ako zelis silno znati spol- pitaj 100x i to svakog doktora kod kojeg zavrsis!
Znam da je Radikovic vise starinski tip doktora i da nije pobornik uvz-a,i mozda si procitala moj post (cini mi se bas sta se spola tice- u toj temi)...ugl.bilq sad samnom cura u bolnici kojoj je on stalno govorio da je cura- oni sve u rozo pokrecili,kupili svu rozu robu,i na kraju cura sa trudovima stigla u bolnicu i s obzirom da joj radikovic ko zna kad radio zadnji uvz- jos ju u bolnici isli iskontrolirati uvz,ctg i to...i vele joj " ETO DECKO SPREMAN SKROZ ZA IZACI!"
Ova jadna pala u depru...izmedju trudova zove muza da smislja ime...procitab si taj moj post!
Cim su ju odveli gore na pripremu- ja zvala svog dragog da moramo smisliti i musko ime- za svaki slucaj.. da ne bi bilo- nismo znali!
Nemremo se jos ni oko zenskog odluciti i zamisli da NAPOKON se suglasimo oko imena- kad ono suprotni spol...hehe
Tko nije vidio, Ikea se otvara 21.8. Taman meni za rođendan ali bez popusta i fešte za otvorenje
Rijetko kad uopce imaju popuste al pise da ce cijene biti austrijske... a katalog bi od 1.8. Trebali dobiti svi koji su 60km od Ikee.
DarijaZ vasa godisnjica na moj rodjendan i zadnji stoti dan ležanja i puni 34.tjedan... di ces bolje nego se pocastiti u Ikei
Sortiraj odgovore
Najstariji