opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    25. Srpanj 2014. 15:04

Cloudy i Ninika HVALA VAM!!!

Cloudy meni su rekli da je neko "nazovi" pravilo vaginalni uvz do kraja 14tt, otada mi je krenuo raditi i obicni stalno...ali ja nisam za primjer (s obzirom na sve rizicno)- svaki mi put radi i "rucni" pregled i obicni i vaginalni uvz!

Mislim da bi ti trebao dragog pustiti unutra bez pogovora...moj gotovo svaki put ide samnom!
    1.obavis s njim nasamo pregled,a onda kad zalegnes na uvz- njega zovne sa onih vrata sa strane (ravno kad ulazis njima dolje)...i ja ne mogu reci- Jaksic zbilja SVAKI put kad je dragi samnom pusti i zvuk srceka i objasnjava sve mjere, svaki nj.potez sta radi i gdje je sta (rukica, nogica,...), tako da moj mili svaki put iznutra izadje sa suzicom u oku i sav raznjezen  
    Nema razloga da tebi Radikovic ne dopusti nj.ulazak!

MarijaŠ
    25. Srpanj 2014. 15:07

Hvala cure na podršci, stvarno nas sad ima kojima se bliži kraj polako... 
    Cloudy, naravno da ostajem ovdje, pa moram sve vas ispratiti... 

Krešimir 19.08.2014. <3

Hope
    25. Srpanj 2014. 16:39

Jaksic ti je krcat, tako da ni on ne moze primati pacjente..ali i on je tu dok neka doktorica na privede kraju svoju specijalizaciju!

Al je doktor zbilja SUPER!!!
    Svijecom ga treba traziti!
    Zbilja i kad mu u cekaoni sjede 3 i kad sjede 33 zene- on svakoj posveti maksimalnu paznju!
    Pogotovo mi je super (ja sam rizicna i 1.mi je trudnoca) sta SVE i najmanju sitnicu i dilemu mi objasni..i sta je moguce za ocekivati i to mi zbilja punoooo znaci!!!
    I da je sve o.k.,a kamoli ovako!!!
    Zbilja doktor za pozeljeti!

Sretno ti draga,i javi kako je proslo!!!!

Hope
    25. Srpanj 2014. 16:50

I zaboravih ti reci- i ako zelis silno znati spol- pitaj 100x i to svakog doktora kod kojeg zavrsis!
    Znam da je Radikovic vise starinski tip doktora i da nije pobornik uvz-a,i mozda si procitala moj post (cini mi se bas sta se spola tice- u toj temi)...ugl.bilq sad samnom cura u bolnici kojoj je on stalno govorio da je cura- oni sve u rozo pokrecili,kupili svu rozu robu,i na kraju cura sa trudovima stigla u bolnicu i s obzirom da joj radikovic ko zna kad radio zadnji uvz- jos ju u bolnici isli iskontrolirati uvz,ctg i to...i vele joj " ETO DECKO SPREMAN SKROZ ZA IZACI!"
    Ova jadna pala u depru...izmedju trudova zove muza da smislja ime...procitab si taj moj post!

Cim su ju odveli gore na pripremu- ja zvala svog dragog da moramo smisliti i musko ime- za svaki slucaj.. da ne bi bilo- nismo znali!
    Nemremo se jos ni oko zenskog odluciti i zamisli da NAPOKON se suglasimo oko imena- kad ono suprotni spol...hehe 

Boobie
    25. Srpanj 2014. 16:51

Tko nije vidio, Ikea se otvara 21.8. Taman meni za rođendan  ali bez popusta i fešte za otvorenje 

Boobie
    25. Srpanj 2014. 16:58

Rijetko kad uopce imaju popuste al pise da ce cijene biti austrijske... a katalog bi od 1.8. Trebali dobiti svi koji su 60km od Ikee.

DarijaZ vasa godisnjica na moj rodjendan i zadnji stoti dan ležanja i puni 34.tjedan... di ces bolje nego se pocastiti u Ikei 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.