opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    25. Srpanj 2014. 17:01

To za austrijske cijene sam cula, al nista ja to ne vjeujem dok ne vidim 

Boobie, mozda se i sretnemo tam negdje medju djecjim stvarima onda, nikad ne znas 

Tina0208
    25. Srpanj 2014. 18:03

DarijaZ dogovor vrijedi...ako se ja prije ne porodim..hehe

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    27. Srpanj 2014. 14:42

Cure moje kako mi provodite nedjelju? Nadam se da odmarate :)

antonio
    27. Srpanj 2014. 15:04

Ja neznam kad sam zadnji put ovakvu nedjelju imala muz mi neda da se sa kauca mrdnem ,.a on evo kuha per pegla cisti i zabavlja djecu.,.,mada ga djeca izluduju jer samo sto mu para na usi ne udari koliko su ga raspizdili od jutros ha ha ha ha.

cloudy
    27. Srpanj 2014. 15:08

hehe neka, neka... moraš i ti nekada odmarati :) nek sad vidi kak je tebi svaki dan s klincima :P samo ti odmaraj i ne napreži se, već kad imaš njega da kuha i posprema :) ja sam evo danas kod svekrve i njenih ... ubiti na našem katu al opet.. nije mi to to... a i da ne pričam da sam već imala napade popizditisa nakon par pametnih savjeta (i njenih i ujne od dragog)

cloudy
    27. Srpanj 2014. 16:15

E sad sam se sjetila...pitanje za cure koje imaju klince...kak ste rješile čuvanje klinaca kad ste išle rješavat papire/prijavu u matični ured i na mupu?

Boobie
    27. Srpanj 2014. 16:50

Klinac u kosaru i s tobom. Imas 60 dana da ga prijavis tak da ce biti vec veliki. Tak cu barem ja :)

cloudy
    27. Srpanj 2014. 17:05

:) tak sam si ja i mislila... pošto živimo 30km od baba i djedova, a 15 od grada di se prijavljuje tak će mi to bit najpraktičnije :) a i nisam baš nešto pobornik da ga oni dindlaju od malena,.. bar sad dok nema klinca/klinke tak razmišljam :) unatoč zimi i svemu...sad kad smo kod zime... kolko je točno da kuća/soba mora bit full topla... jer mene sveki fila idejom da će kod nas biti zima (živimo u brdsko/gorskom dijelu, bar dragi i ja) pa ona brije da nećemo moć kuću ugrijat ... a prošle i pretprošle godine (pretpošle pogotovo volim usporedit jer je bila hladnija) smo uspjeli na 24 bez beda zagrijat ak smo cijeli dan bili doma i ložili... a ja čitala da je i 20 čist ok a za spavanje 16-18 ...skoro se posvađala s njom oko toga :/

cloudy
    27. Srpanj 2014. 17:05

:) tak sam si ja i mislila... pošto živimo 30km od baba i djedova, a 15 od grada di se prijavljuje tak će mi to bit najpraktičnije :) a i nisam baš nešto pobornik da ga oni dindlaju od malena,.. bar sad dok nema klinca/klinke tak razmišljam :) unatoč zimi i svemu...sad kad smo kod zime... kolko je točno da kuća/soba mora bit full topla... jer mene sveki fila idejom da će kod nas biti zima (živimo u brdsko/gorskom dijelu, bar dragi i ja) pa ona brije da nećemo moć kuću ugrijat ... a prošle i pretprošle godine (pretpošle pogotovo volim usporedit jer je bila hladnija) smo uspjeli na 24 bez beda zagrijat ak smo cijeli dan bili doma i ložili... a ja čitala da je i 20 čist ok a za spavanje 16-18 ...skoro se posvađala s njom oko toga :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.