Ja sam 31tt i osjetim 5 pokreta u satu ako sam mirna i drzim ruku na trbuhu. Vecina ih nije intenzivna ko prije, osjetim migoljenje, nabijanje u mkj pupak i tu i tamo udarac, mislim da sve to racunas.
Lilice... držim fige i šaljem pozitivne vibre :) bude sve bilo ok, vidjet ćeš a boobie... pošto ti dragi i ja živimo na selu (naša odluka je bila preseljenje i tak je već 5 godina i super nam je) nekih 30 km od njegovih i mojih njegovi mene na tu foru tipa zima, snijeg, hladnoća (termin mi je sredinom 1 mj) hoće dobit da budem tih prvih dana kod njih...a ja se ne dam... danas sam dragom rekla da neću moći tak i tak biti jer mi patronažna mora doć doma... a njegovi (i svekrva ali i svi ostali) navalili da budem kod njih ... a meni je to tlaka neopisiva već sad... ne želim bit kod njih jer će mi svi dolazit slinit nad bebu a to ne želim nikako ... a već vidim da će biti i pametovanja koje je već sad krenulo...
Ma kam bi isla, nigdje nije lijepo ko doma mi nismo na selu pa imamo centralno na drva i isto ce netko stalno loziti pa me to uopce ne brine, ako se redovito lozi temperatura se odrzava, glupost ko da cete se smrznut... nadam se da nemas vostinjskih soba
:) mi nemamo centralno nego peć koja je u sredini kuće i ima one radijatore (kao dimnjak/radijator ne znam kak da opišem) i to super ugrije cijelu kuću... nekih 60ak kvadrata... pogotovo kad ložiš cijeli dan... do sad smo znali kad dođemo s posla doma upalit vatru i za pol sata je već super toplo... tak da nije frka... e sad... njoj je to super izlika da budem kod nje isto kao i ona fora kak ćeš ako se nećeš moć dić nakon poroda od koje se meni diže kosa na glavi... a što se gostinjskih soba tiće... nemamo :) dnevna, naša i velika kuhinja blagavaona..možda bi se mjesta i našlo al nema ekstra ležaja :P
Htjela sam reci da se meni beba toliko ne javlja
Pogotovo ako sam aktivna a preko dana jesam. Tako da mislim da te teorije o javljanju bebe nisu tocne
Lilice mislim na vas i vibram da vas puste kuci! Doma je ipak doma! :-*
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Lilice uvjerena sam da ce te pustiti kuci i da je bebaca prava...DRZIM FIGE
lidijak77 mislim da je upravo rijec o kretanju i mirovanju...ja stalno mirujem i osjetim i NAJMANJI pokret (sad su mi STROGO zabranili dirati trbuh- osim naravno dok se tusiram i mazem kremom), pa vec imam osjecaj da ih je manje...a znam po prici sa trudnicama u bolnici koje su bile aktivne 100/h- znale su reci da imaju osjecaj da nj.bebe po cijeli dan spavaju dok one ne krenu spavati i onda im ne daju mira i po trbuhu rade vratolomije!
Ne brini se! Bitno da osjetis bebicu,a sad 5 ili 10 pokreta u sat vremena- mislim da nema pravila...netko zna reci da beba bas ono pravo udari,a netko da kao da gladi...tvoja je vjerovatno u toj mirnijoj skupini !!!
Meni je ipak cjelodnevna preokupacija samo i iskljucivo trbuh (i beba) tako da osjetim svaki trzaj...da sam u pogonu sigurno to ne bi tako osjetila!!!
Vele da kakva je beba u trbuhu da ce takva biti i kad ugleda vanjski svijet- dakle, gledaj to tako da ces imati dobro i mirno dijete (i to mi je rekla cura u bolnici koja je dosla 3.dijete roditi-i veli da joj se sa prethodna 2 djeteta ta teorija pokazala ispravnom)
Jooooj...zbilja svasta u toj bolnici mozes cuti!
Ugl.moje misljenje je da nema mjesta panici dok god andjelka osjetis
Evo i mene, super tema!! Uglavnom trudna još uvijek nisam alj se nadam da u skoro vrijeme budem! I da se odmah selim na ovaj dio foruma! :P Vidim super vam je tu, ja ću probat biti aktivnija što na forumu što na svom profilu. :) Ljubim vas sve!! :*:*
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Sortiraj odgovore
Najstariji