opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    28. Srpanj 2014. 19:35

joj ljubice moje drage  
    ja se isto nadam da cemo se druziti na kavi a ne u bolnici jer vjerujte da mi je dosta ovih bolnickih zidova, i svega ovdje.. zelim doma uzivati u zadnjim trenucima trudnoce a ne ovdje zivjeti iz dana u dan trudeci se ostati pribrana, ne plakati, biti snazna (a vi znate kako sam ja osjetljiva i emotivna)
    to cemo vidjeti na tom sljedecem ultrazvuku, ako moja mrva zadovolji te njihove kriterije onda me pustaju ali ako ovaj put ne bude za otpustanje iz bolnice, onda mogu zaboraviti na izlazak do poroda, jer tad cu vec biti blizu 36. tjedna i nema sanse da me puste. ali evo svaki dan drzim fige na rukama i nogama da nas puste kod tate u zagrljaj, bit ce nam puno ljepse i rasti i pripremati se za porod u nasem malom raju nego tu..
    ali ako ne bude tako i ako me nakon tih pretraga i dalje ostave u bolnici, onda ocito stvarno postoji razlog i tko sam ja da se bunim, meni je njezino zdravlje i sigurnost ipak na prvom mjestu. a ovdje je jako mali kapacitet i sigurna sam da ni jednu ne drze tu ako bas ne moraju, jer stvarno nas je tesko potrpati u to malo soba na patologiji..
    hvala vam kaj mislite na nas i kaj se brinete, ne preostaje nam nista drugo nego pricekati taj dan presude

cloudy
    28. Srpanj 2014. 19:55

Lilice draga...ja kao osoba koja ne podnosi bolnice mogu samo zamislit kako ti je...zato se nadam da te puštaju doma uskoro da se mazite i pazite svi skupa...a ti kad ti je teško imaš nas tu..ulogiraj se i bude ti bilo lakše 

Lilica
    28. Srpanj 2014. 20:03

pa da znas da mi i je lakse, ono prosli put kad sam bila totalno odsjecena mi je bilo jos gore, a ovako uz vas cure vrijeme brze prode, a i svaka vasa lijepa zeljica meni puno znaci i lijepo mi je procitati

Gold👑
    28. Srpanj 2014. 20:16

Lilice draga držim fige da sve bude u redu i da se vratite što brže kući tatici u zagrljaj a vjerujem da će tako i biti  znam kako ti je,ja sam užasno osjetljiva i emotivna i ona 3 dana što su me bili zadržali u bolnici skoro cijelo vrijeme sam plakala,i to se baš desilo kad sam trebala ići kod dragog na jedan dan da se vidimo,jer on radi sezonu jako daleko pa se u 7 mjeseci vidimo samo 2 dana,ali sva sreća pa su brzo otkrili zašto mi se dešava to što mi se dešava i nije bilo ništa opasno pa smo se na kraju ipak vidili 

cloudy
    28. Srpanj 2014. 20:20

Samo se ti nama javi kad god ti je teško i kad si sama...znaš i sama da je neka od nas uvijek tu :) jesu ti bar cimerice ok?

Tina0208
    28. Srpanj 2014. 20:22

lilica nadam se da ce sve bit u redu...mora biti...
    kad imas ultrazvuk???

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    28. Srpanj 2014. 20:23

jesu, stvarno su super i to mi isto dosta olaksava, samo me strah jer sve 3 idu u sljedecih nekoliko dana a tko zna ko ce mi onda doci.. a i grozno ce mi biti kad one odu, malo cu biti ljubomorna, znam da sam zlocesta i sebicna ali bas cu im zavidjeti kad odu iz ovog zatvora a ja ostanem

renata6
    28. Srpanj 2014. 20:24

Lilice izdržat ćeš ti to,imaj puno snage, razmišljaj samo pozitivno i bit će sve ok. Znam kako je u bolničkom krevetu, koja je to dosada i monotonija, već napamet znaš koji je raspored od jutra, minute su ko sati, sati ko dani!
    Držim figice da sve bude super na sljedećem ultrazvuku i da idete bar na malo domeka, gdje će sve biti lakše!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.