Hehehe mmama sad si me DOBRANO nasmijala
Ma,ja sam rekla s obzirom na rizicnu trudnocu- neka kresti i bude nemirna od 0-24h ->samo neka bude ziva i zdrava!
A ak je po toj teoriji- ni sekunde mira necemo imati
A,i ak je po genima- vele i moji i od muza da smo bili "nemoguca djeca"...od (ne)spavanja, (ne)jela...pa na dalje!
Dakle,ak ta teza stoji - NECES BITI SAMA
...vidjet cemo jos maloooo
Ti imas pomoc i biti ce veselo i ak bude tako...ovi veliki ce paziti ovo malo !
Uz brace se sve lakse podnosi
Ja potvrđujem tezu o lupanju u trbuhu vs. ponašanju djeteta vani. Već imam 1 zahtjevno dijete, a drugo me očito čeka kad izađe van.. No i geni su ipak tu, pa prema tome - nema nam pomoći...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
I ja se moram sloziti s ovom tezom, i moj je tulumario u trbuhu non stop, a takav je sada! S tim da mi fakat dobro spava (cijeli noc u komadu), pa ocito nekako moram platiti taj miran san. :-) kad je budan, akcija je stalno.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hehehe...po tome ja po noci spavam jos k'o top (danas sam 30+3)...i ako lupa-ne osjetim (a inace nemam bas cvrst san), al zato je po danu 100/h.. Dakle ProudMomy ak je doista po tome- dijelit' cu tvoju sudbinu!
Ma samo neka je ziva i zdrava!!!
Vec sam muzu rekla da najbolje da ju nazovemo SUZANA , jer smo na litre suza prolili...stalno neke frke,tako da- kakva god da bude- samo neka je zdrava!
...to valjda milion puta u danu spomenem
Hope, ja sam cijelu trudnocu spavala ko top, a spavam i sada :-)! I uvijek sam govorila, da je sve ok dok mi spava po noci. Jer se tako i ja stignem "popravit" i spremna sam za divljaonu cijeli dan :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
drage moje...efo mene opet natrag...bila kod roditelja a tam baš nemam internet pa se nisam stigla javiti...vidim da je bilo burno pvih tjedan dana dok me nije bilo...sad budem polako iščitavala kaj se sve događalo pa mi nemojte zamjerit ako koju od već pređenih tema iskomentiram
nekidan sam se samo na kratko spojila pa sam vidjela da je Lilica u bolnici...kaj ima s njom???baš me zabrinula
Sortiraj odgovore
Najstariji