opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    28. Srpanj 2014. 12:07

Cure...evo da vam se i ja javim...baš maloprije došla iz grada...kupila prvu stvarčicu za bebu :) ručnik s kapuljačom...žuti rubovi tako da je univerzalan...i baš sam se našetala po gradu i sad me malo kao jajnici ili što već malo stežu/boluckaju...al to je jelda normalno nako  duge šetnje?

MarijaŠ
    28. Srpanj 2014. 13:02

Lilice, i ja se nadam da će biti ok sve sa vama dvjema... Tj, uvjerena sam da će biti... Držim fige do idućeg pregleda...

Što se tiče micanja bebe u trbuhu... Ja sam sad u 37. tjednu, i osjetim ga još uvijek, doduše ne tako jako intenzivno kao ranije, nije udaranje nego više migoljenje. I ako sam malo aktivnija preko dana, naravno da se manje osjeti, ili gotovo uopće ne, ali zato navečer kad legnem uvijek da, kao i rano ujutro kad se budim.. I ovako nekad preko dana, samo stavim ruku na trbuh i odmah mi malac odgovara...

Krešimir 19.08.2014. <3

piper
    28. Srpanj 2014. 13:06

Darija samo smireno i polako...baš kako mmama kaže imaš podršku dragoga a to je najvažnije...mi danas putujemo na more i nadamo se da će se vrijeme malo poboljšati i da ćemo i mi konačno umočit guzu u more al ako i neuspijemo bitno nam je da smo zajedno i da se mazimo i pazimo jer se sad dva tjedna nismo pošteno vidjeli a moram priznat da nam i dijete to osjeti jer se jadničak smirio prošli tjedan a čim smo došli sinoć u Zgb i počeli se grlit i mazit s tatekom odmah je i tulum u tibici krenuo...a dok ga je tatek poljubio htio mi je iskočit iz trbuha od veselja

moram poslati Lilici poruku na face da vidim kak je a planirala sam dok se vratim s mora otić do nje ak još bude u vinogradskoj, a nadam se da neće pa da ćemo se moć nać negdje na kavi u gradu sve skupa

28. Srpanj 2014. 15:59

Piper i ja planiram otici kod Lilice. Mozemo skupa :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    28. Srpanj 2014. 16:45

Piper i proudmommy...izgrlite lilicu kad ju vidite iako se nadam da ćete se van bolnice naći s njom...mene je ono stezanje popustilo i sad smo doma,odmaramo i čekamo sutra popodne da odradimo pregled...nadam se da će dr reći da je sve ok i da će uspjet vidjet spol

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.