opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    25. Srpanj 2014. 08:41

Hope - i meni je drago da si domeka... Još malo treba izdržati, a onda ste na konju.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

ninika11
    25. Srpanj 2014. 09:50

Hope samo ti domeka uživaj. malo za promjenu. još malo draga još malo

MarijaŠ
    25. Srpanj 2014. 11:01

Hej cure, evo nas u 37. tjednu od danas. 
    Bili smo jutros na pregledu i UZV. Sve je u najboljem redu, sve su dimenzije taman za negdje između 36 i 37 tjedna... I imamo 2800g. 
    Moji nalazi su svi ok, nema bakterija, krv je ok, osim što je željezo 10. Zadnja donja granica je 8, a kako mi je željezo na početku trudnoće bilo 19,8, dala mi je liječnica ipak da popijem tabletice željeza... 
    Dobila uputnicu za CTG, idemo prvi put 04.08. (ako se do tada ništa ne dogodi) i za rodilište.
    Sinčić je jako nisko, i vuče prema dolje kako kaže ljiečnica. Otvorena sam malo više nego zadnji put, pa mi je savjetovala malo više mirovanja, da ipak izguramo što je više moguće.. Ali još uvijek nije ništa alarmantno... 
    Sretna sam i uzbuđena jako, jer je sve ok. Sad kad pogledam te uputnice, tek sam sad svjesna da je to to, i da je došao sam kraj i idemo u foto-finiš. 

Krešimir 19.08.2014. <3

ninika11
    25. Srpanj 2014. 11:06

Marija super baš mi je drago da je sve super. još stvarno malo odbrojavaš.
    cure ja krećem lagano sa završnim pripremama i gibam na more. tipkat ćemo se kad uhvatim net. budite bi dobro i mislit ću na sve vas.

cloudy
    25. Srpanj 2014. 11:29

Hope... nadam se da uživaš doma kolko možeš :) možda i bolje doma mirovat nego u bolnici (bar ja tako razmišljam)... Marija ti si fakat pri kraju :) još malo pa se prebacuješ na drugi forum ili ostaješ tu i dalje s nama? :) ja sam danas 15+1 ... u utorak me čeka pregled...pa me zanima da će mi radit uzv preko trbuha il iznutra?

Tina0208
    25. Srpanj 2014. 11:41

MarijaŠ super...super.... eto ja sam sutra 39+0 i nikako ne mogu jos vjerovat da je to...to.... 
    ninika sretan ti put i okupaj se za nas koje ove godine necemo na more... uzivaj
    Cloudy meni su od 12tt radili preko trbuha tako da mislim da ce ti radit preko trbuha...

Laura 21.08.2014 :-*

Masha2
    25. Srpanj 2014. 11:55

MarijaŠ i Tina0208 prekrasno, još malo pa čete držati svoje buhtlice u rukama... Mislim da nijedna od nas neće biti svjesna da je to stvarno -to dok ne vidimo svoja mala čuda 
    ja već sad nekako osjećam da će mi jako faliti ovaj osjećaj u trbuhu, buđenje s gurkanjem i umirivanje pred spavanje, ma svaki dan proveden s tim meškoljenjem i lupkanjem u trbuhu, kad razmišljam je li to rukica, glava... Mada ću sve to gledati uživo, ali taj osjećaj je stvarno nešto posebno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.