Odjeća za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krafnica
    25. Srpanj 2014. 12:42

cloudy,
    ja sam kupila kadicu u sisku kod interspara u magic baby, ima i onu kao lezaljkicu za jako malu bebu koja se moze maknut, kadica s tim je bila oko 170 kuna. 
    spuzva za komodicu je u vecini trgovina oko 150 kuna. 
    tetra pelene sam kupila polovne od jedne zenske preko fejsa, ako zelis mogu ti dat njen link, 10 komada mi je prodala za 45 kn, s tim da mi je dala 6 bijelih obicnih i 4 sarene (sarene su inace duplo skuplje kolko sam vidjela). od nje sam kupila i 5 malih bodica velicine 56  po 20 kn i dvije pidamice po 35 kn. robica je sva iz h&m-a i boje su vecinom nneutralne. 
    ako slucajno imas koga u kutini ili ces prolazit, potrazi trgovinu "una tekstil" u kolodvorskoj ulici, zatvaraju, ja sam kupila 2 bodica, 3 slintaca i 2 krpice za pranje za 43 kune. 
    kolica su takoder kupljena, tete su mi kupile u bosni kolica kunert 3 u 1, tamo su 1800 kuna, u HR su oko 2800 cini mi se. 
    robicu kupim di sta vidim da mi se svidi i gledam da nije skupa jer ce tak i tak brzo sve prerast, u mani sam kupila hlacice i majicu za 37 kuna.u cetvrtak ce bit u lidlu bodici 2 kom oko 40 kuna i pidamice po 45. u lidlu je ok jer roba nije kineska.

cloudy
    25. Srpanj 2014. 12:42

boobie hvala :)  tina hvala također :) samo .. to veličine 50-56... kak odlučit koju veličinu kupit? da ne kupim premalo...ok ak je veće ak ak se zeznam i malo uzmem :/

Boobie
    25. Srpanj 2014. 12:57

Ja imam 50 samo za izlazak, sve ostalo mi je 56, zbog pupka i pelene, bolje da je malo vece nego da ga stisce, kad usporedis te brojeve razlika je mala. A 56 ce duze nositi, 50 je za prvih mozda mjesec dana.

Tina0208
    25. Srpanj 2014. 13:25

ja imam dosta robice na kojoj pise velicina 50-56... najcesce ti imaju duple one gumbice medu nogicama pa kako beba raste tako i ti mozes prekopcat dalje...
    ako ne svakako nemoras puno kupovat u velicini 50...bolje da uzmes 56...
    ja sam isto u Lidlu kupila dosta...robica im je kvalitetna i nisam znala da ce opet u cetvrtak imat nesto...bas super...

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    25. Srpanj 2014. 14:50

Mene pati pupak. Ne moj, već bebin. 
    Kako oblačiti bodiće preko pupka? Ili čekati da skroz ne otpadne?

Krešimir 19.08.2014. <3

Boobie
    25. Srpanj 2014. 15:03

I mene je to mucilo dok nisam isla gledati onaj dm-ov dvd babylove i poglavlje njega pupka... mama na snimci ga navlaci skroz normalno, ja mislila da s tim treba 'u rukavicama'... i preko normalno oblaci body, pogledaj ako imas..

25. Srpanj 2014. 15:16

Ma normalno oblasic body, vidjet ces. Nije ti taj pupak nis strasno. Ja sam se vise bojala oblacenja robice preko glave, s pupkom se nisam zamarala previse. :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Boobie
    25. Srpanj 2014. 15:21

Vidjet cemo kak ce ih oni oblaciti u bolnici i za doma... ma da i mene vise plasi preko glave oblacenje, pogotovo obicnih bodica.. imam jedan 50 i ima samo ona 2 gumba na ramenu... tak je lijepi a mislim da ga ne bude nosio :D

cloudy
    25. Srpanj 2014. 15:26

Cure...hvala vam na savjetima :) krafnice..nisam te vidjela već par dana...kako si mi? Hvala na infu :) što se lidla tiče,sve iz lidla je super od hrane do odjeće.. tako da ću svakako pogledat tamo :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.