Odjeća za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boobie
    25. Srpanj 2014. 15:36

Kad smo kod odjece, evo bas kopam po vrecama robe za curicu koje sam dobila od frendice... nosim decka pa je to odavno prebrano a ona mi je rekla da sta necu bacim, njoj ne treba i ne zeli natrag... e sad, dosta robice je bas na izdahu, dalo bi se jos nositi ali... cemu? Flekavo, isprano, osteceno... veli ona da cuvqm za po dvoristu... kad znam da ni decku sad ni curi eventualno necu ni za po vani oblaciti takvu robu... uz ovo sta mi je dala naravno da cu si kupiti novo ono sta fali... jer ima more robe koja je super nova, vecinom su bodici ipidzamice unisteni... sad sam u dilemi, zao mi baciti a opet nemam tolko mjesta da skladistim... poklonila bi al mi bed, vecina je nosiva i uz malo truda odu fleke al se vidi da nije novo...??

cloudy
    25. Srpanj 2014. 16:08

Mene je tog prevlačenja preko glave već sad frka...budem birala one sa širokim izrezom hehe

cloudy
    25. Srpanj 2014. 16:34

Krafnice...znaš li možss gdje su ti uzimali kolica?u kojem gradu?ja često idem u bih u šoping pa da i njih vidimo?

Lida2
    25. Srpanj 2014. 16:57

Ja sam za bodi benkice u pocetku
    Meni je bilo lakse baratat s njim lijevo desno nego da se mucim sa zivcima  i glavom. A ovako ga je i muz htio presvlacit.
    Sad cekam drugu bebu i isto se opskrbljujem sa bodi benkicama jer eto, stvarno mi je lakse tako.
    A i bit ce jos toplo pa cu obuc samo tu benkicu  i gore hlacice i super! Ne treba mi 100 slojeva odjece.

Boobie
    25. Srpanj 2014. 17:12

Tak sam si i mislila... zao mi baciti jer nije jos za smece a u caritasu ti to nece uzet jer mora biti polunovo, cisto i speglano... makar ja to necu koristiti ni za svaki slucaj, imam previse robe koja je u super stanju...

Tina0208
    25. Srpanj 2014. 17:58

booble pa nemoj bacati...spremi negdje pa mozda danas sutra nekome zatreba od tvojih poznanica... 
    meni bi bilo zao bacit robicu..osim ako bas nije u ocajnom stanju...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.