Odjeća za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Avatar Boobie

    Boobie

    Broj poruka: 345

    Prijavi adminu

    Kad smo kod odjece, evo bas kopam po vrecama robe za curicu koje sam dobila od frendice… nosim decka pa je to odavno prebrano a ona mi je rekla da sta necu bacim, njoj ne treba i ne zeli natrag… e sad, dosta robice je bas na izdahu, dalo bi se jos nositi ali… cemu? Flekavo, isprano, osteceno… veli ona da cuvqm za po dvoristu… kad znam da ni decku sad ni curi eventualno necu ni za po vani oblaciti takvu robu… uz ovo sta mi je dala naravno da cu si kupiti novo ono sta fali… jer ima more robe koja je super nova, vecinom su bodici ipidzamice unisteni… sad sam u dilemi, zao mi baciti a opet nemam tolko mjesta da skladistim… poklonila bi al mi bed, vecina je nosiva i uz malo truda odu fleke al se vidi da nije novo…??

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Boobie


    Vidjet cemo kak ce ih oni oblaciti u bolnici i za doma… ma da i mene vise plasi preko glave oblacenje, pogotovo obicnih bodica.. imam jedan 50 i ima samo ona 2 gumba na ramenu… tak je lijepi a mislim da ga ne bude nosio :D

    Ja sam u pocetku oblacila samo bodybenkice i majice koje se kopcaju sprijeda. Ali nakon par dana, kad sam se osjetila spremnom, normalno sam mu oblacila i ono kaj ide preko glave. :-)

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar cloudy

    cloudy

    Broj poruka: 3222

    Prijavi adminu

    Mene je tog prevlačenja preko glave već sad frka…budem birala one sa širokim izrezom hehe

  • Avatar Boba10

    Boba10

    Broj poruka: 154

    Prijavi adminu

    cloudy


    Mene je tog prevlačenja preko glave već sad frka…budem birala one sa širokim izrezom hehe

    hehe, podsjetila si me na MM, on je kćerki pokušao navući bodi preko nogica, samo da ne diže puno glavicu…baš slatko… Frka je možda prvih dan-dva, a onda to sve postaje normala pa ne možeš ni zamisliti kako si do sad živjela bez tog malog bića 

    Boba

  • Avatar cloudy

    cloudy

    Broj poruka: 3222

    Prijavi adminu

    Krafnice…znaš li možss gdje su ti uzimali kolica?u kojem gradu?ja često idem u bih u šoping pa da i njih vidimo?

  • Avatar Lida2

    Lida2

    Broj poruka: 324

    Prijavi adminu

    Ja sam za bodi benkice u pocetku
    Meni je bilo lakse baratat s njim lijevo desno nego da se mucim sa zivcima  i glavom. A ovako ga je i muz htio presvlacit.
    Sad cekam drugu bebu i isto se opskrbljujem sa bodi benkicama jer eto, stvarno mi je lakse tako.
    A i bit ce jos toplo pa cu obuc samo tu benkicu  i gore hlacice i super! Ne treba mi 100 slojeva odjece.

  • Avatar Boobie

    Boobie

    Broj poruka: 345

    Prijavi adminu

    Boobie


    Kad smo kod odjece, evo bas kopam po vrecama robe za curicu koje sam dobila od frendice… nosim decka pa je to odavno prebrano a ona mi je rekla da sta necu bacim, njoj ne treba i ne zeli natrag… e sad, dosta robice je bas na izdahu, dalo bi se jos nositi ali… cemu? Flekavo, isprano, osteceno… veli ona da cuvqm za po dvoristu… kad znam da ni decku sad ni curi eventualno necu ni za po vani oblaciti takvu robu… uz ovo sta mi je dala naravno da cu si kupiti novo ono sta fali… jer ima more robe koja je super nova, vecinom su bodici ipidzamice unisteni… sad sam u dilemi, zao mi baciti a opet nemam tolko mjesta da skladistim… poklonila bi al mi bed, vecina je nosiva i uz malo truda odu fleke al se vidi da nije novo…??

    Evo dovrsila i puna velika vreca za smece te robe i cipelica… sta da radim? 

  • Avatar DarijaZ

    DarijaZ

    Broj poruka: 1432

    Prijavi adminu

    Boobie


    Boobie


    Kad smo kod odjece, evo bas kopam po vrecama robe za curicu koje sam dobila od frendice… nosim decka pa je to odavno prebrano a ona mi je rekla da sta necu bacim, njoj ne treba i ne zeli natrag… e sad, dosta robice je bas na izdahu, dalo bi se jos nositi ali… cemu? Flekavo, isprano, osteceno… veli ona da cuvqm za po dvoristu… kad znam da ni decku sad ni curi eventualno necu ni za po vani oblaciti takvu robu… uz ovo sta mi je dala naravno da cu si kupiti novo ono sta fali… jer ima more robe koja je super nova, vecinom su bodici ipidzamice unisteni… sad sam u dilemi, zao mi baciti a opet nemam tolko mjesta da skladistim… poklonila bi al mi bed, vecina je nosiva i uz malo truda odu fleke al se vidi da nije novo…??
    Evo dovrsila i puna velika vreca za smece te robe i cipelica… sta da radim? 


    …i ja sam dobila ogromne 4 vrecetine robice, od bodic, benkica , carapica, svega za prvih mjesec - dva od R-ove frendice….koliko sam uspjela vidjeti, vecina toga je isto tako iznosena , isflekana, isprana i razvucena….moram probrati sto od svega toga izgleda najbolje i najnosivije, ali curka mi je rekla da to cuvam u slucaju da opet bude trudna 
    Kupila sam i ja nesto bodica, pidjamica i benkica, mislim da cemo vise to nosit , a ovo u slucaju ak mi bas usfali ciste robice….

  • Avatar Boobie

    Boobie

    Broj poruka: 345

    Prijavi adminu

    Tak sam si i mislila… zao mi baciti jer nije jos za smece a u caritasu ti to nece uzet jer mora biti polunovo, cisto i speglano… makar ja to necu koristiti ni za svaki slucaj, imam previse robe koja je u super stanju…

  • Avatar Tina0208

    Tina0208

    Broj poruka: 2756

    Prijavi adminu

    booble pa nemoj bacati…spremi negdje pa mozda danas sutra nekome zatreba od tvojih poznanica… 
    meni bi bilo zao bacit robicu..osim ako bas nije u ocajnom stanju…

    Laura 21.08.2014 :-*

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.