Njega kože - osipi, prištići, suhoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    15. Srpanj 2015. 16:06

Maloj je,vjerojatno od vrućine,malo crvenija guza ovih dana,ne znam da li da stavim Sudocrem ili masniju Becutan vitaminsku kremu?

Nalah
    15. Srpanj 2015. 16:06

Maloj je,vjerojatno od vrućine,malo crvenija guza ovih dana,ne znam da li da stavim Sudocrem ili masniju Becutan vitaminsku kremu?

renata6
    15. Srpanj 2015. 18:12

Nalah

Mrvicu bepantena i guzu na zrak sa što manje pelene.

Nalah
    16. Srpanj 2015. 15:03

Tenks renata

renata6
    16. Srpanj 2015. 18:16

Nalah jel bolje danas? To ti je od ove vrućine, mokraća je jaka pa još dodatno iziritira guzu a sad ima i manje zraka u peleni kad je ovako vruće, ostavi ju golu čim više i proći će.

Nalah
    16. Srpanj 2015. 19:12

Smanjilo se crvenilo,baš je fest bilo...danas sam ju ostavila bez pelenica kad smo se igrale na podu,a i od banane mi zadnjih dana puno kaka,danas čak 3 puta,a inače joj je od kad se rodila rekord 2,vjerojatno je i od toga........hvala kaj brineš

Nalah
    16. Srpanj 2015. 19:12

Smanjilo se crvenilo,baš je fest bilo...danas sam ju ostavila bez pelenica kad smo se igrale na podu,a i od banane mi zadnjih dana puno kaka,danas čak 3 puta,a inače joj je od kad se rodila rekord 2,vjerojatno je i od toga........hvala kaj brineš

mum_to_be
    23. Srpanj 2015. 13:25

Pozdrav, cure! Ne znam je li se pisalo o tome, al kako rjesavate osip od vrucine? Mom malcu se pojavio kako su vrucine krenule, svaki dan vise kako mi se cini, za sada po trupu, ramenima i malo po licu. Po nogama, guzi i rukama nema nista.

MAMA X2
    24. Srpanj 2015. 22:27

mum_to_be

Pozdrav, cure! Ne znam je li se pisalo o tome, al kako rjesavate osip od vrucine? Mom malcu se pojavio kako su vrucine krenule, svaki dan vise kako mi se cini, za sada po trupu, ramenima i malo po licu. Po nogama, guzi i rukama nema nista.

I nama se pojavili crveni pristici od vrucine po ledima prsima i pregibu oko rukice nez mozda poslije tusiranja lagani sloj sudocrema namazati mozda se neko jos javi sa savjetom

Suby
    27. Srpanj 2015. 13:10

mum_to_be

Pozdrav,mojoj se isto bio pojavio osip od vrucine pa mi je patronazna rekla da slobodno raskomotim dijete,znaci laganu pamucnu odjecu,nekoliko puta dnevno sam je brisala cistom vodom a mozes dodati i hipermangan. I povuci ce se..Mojoj je nestalo odmah taj dan.  Po ovim vrucima smo bili samo u laganim majcama i peleni i vise nije imala osip. Sto manje kremica i losiona i od njih moze biti reakcija a i po vrucinama mislim da kreme nisu potrebne.

Mary36
    24. Srpanj 2015. 22:38

I mojoj se pojavili ti prištići po ramenima i po licu...ne znam kako to točno tretirati, okupam je i još jednom dnevno operem lice vodom. Čini mi se da se smanjuje nakon kupanja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI