Maloj je,vjerojatno od vrućine,malo crvenija guza ovih dana,ne znam da li da stavim Sudocrem ili masniju Becutan vitaminsku kremu?
Maloj je,vjerojatno od vrućine,malo crvenija guza ovih dana,ne znam da li da stavim Sudocrem ili masniju Becutan vitaminsku kremu?
Mrvicu bepantena i guzu na zrak sa što manje pelene.
Nalah jel bolje danas? To ti je od ove vrućine, mokraća je jaka pa još dodatno iziritira guzu a sad ima i manje zraka u peleni kad je ovako vruće, ostavi ju golu čim više i proći će.
Smanjilo se crvenilo,baš je fest bilo...danas sam ju ostavila bez pelenica kad smo se igrale na podu,a i od banane mi zadnjih dana puno kaka,danas čak 3 puta,a inače joj je od kad se rodila rekord 2,vjerojatno je i od toga........hvala kaj brineš
Smanjilo se crvenilo,baš je fest bilo...danas sam ju ostavila bez pelenica kad smo se igrale na podu,a i od banane mi zadnjih dana puno kaka,danas čak 3 puta,a inače joj je od kad se rodila rekord 2,vjerojatno je i od toga........hvala kaj brineš
Pozdrav, cure! Ne znam je li se pisalo o tome, al kako rjesavate osip od vrucine? Mom malcu se pojavio kako su vrucine krenule, svaki dan vise kako mi se cini, za sada po trupu, ramenima i malo po licu. Po nogama, guzi i rukama nema nista.
Pozdrav, cure! Ne znam je li se pisalo o tome, al kako rjesavate osip od vrucine? Mom malcu se pojavio kako su vrucine krenule, svaki dan vise kako mi se cini, za sada po trupu, ramenima i malo po licu. Po nogama, guzi i rukama nema nista.
I nama se pojavili crveni pristici od vrucine po ledima prsima i pregibu oko rukice nez mozda poslije tusiranja lagani sloj sudocrema namazati mozda se neko jos javi sa savjetom
Pozdrav,mojoj se isto bio pojavio osip od vrucine pa mi je patronazna rekla da slobodno raskomotim dijete,znaci laganu pamucnu odjecu,nekoliko puta dnevno sam je brisala cistom vodom a mozes dodati i hipermangan. I povuci ce se..Mojoj je nestalo odmah taj dan. Po ovim vrucima smo bili samo u laganim majcama i peleni i vise nije imala osip. Sto manje kremica i losiona i od njih moze biti reakcija a i po vrucinama mislim da kreme nisu potrebne.
I mojoj se pojavili ti prištići po ramenima i po licu...ne znam kako to točno tretirati, okupam je i još jednom dnevno operem lice vodom. Čini mi se da se smanjuje nakon kupanja.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji