Njega kože - osipi, prištići, suhoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    09. Studeni 2015. 07:32

sudocrem je na bazi cinka on isušuje kožu, mi smo ga koristili samo za kozice

url=https://lilypie.com]

Nalah
    09. Studeni 2015. 08:21

Ima cink i salicilnu kiselinu,zato ga koriste i za akne...mene smeta jer kad malenoj namažem guzu,on odradi posao,ali onda ostane taj bijeli sloj,koji opet treba trljati i onda opet crvenilo,zato sam htjela Biobazu,ona je bazirana na prirodnim sastojcima.Budem žicala testere na fejsu,dosta je skupa

• Pixy1122
    16. Prosinac 2015. 19:45

Malena mi na nekim dijelovima tijela (koljena, laktovi, leđa) ima suhe dijelove.  Ne znam što je to. Dali ima netko iskustva s time? Hvala-

• Pixy1122
    20. Prosinac 2015. 08:18

i nisam je baš mazala, bojala sam se tih svih kemikalija.Sada sam je počela redovito mazati. Kupila sam mustelu za lice i babyilove za tijelo zasada su nogice prošle ali na rukama ima još dijelova suhoga. 
    neznam dali je dobro da je tako puno mažem?

Nalah
    28. Prosinac 2015. 15:48

Moja je imala rane;suho,crveno,perutavo od plodne vode i mazala sam ju debelim slojem JGL dječjom masti i sve je prošlo za tjedan dana,u Mulleru imaju odličnu liniju beauty baby bez parafina i konzervansa,a za guzu preporučam Biobazu ili Becutan vitaminsku-obje su odlične za jako suhe ruke mama

Doris7
    11. Siječanj 2016. 19:22

Afloderm krema je odlicna za suhu kozu, nama rijesila osip oko usta i na celu za 3 dana 

• Ineska3
    11. Siječanj 2016. 22:55

Afloderm nije krema za suhu kožu nego kortikosteroidna krema. Što znači da se mora upotrebljavati s oprezom, što kraće i samo na preporuku pedijatra. Ionako se teško može dobiti bez recepta.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.