sudocrem je na bazi cinka on isušuje kožu, mi smo ga koristili samo za kozice
url=https://lilypie.com]
Ima cink i salicilnu kiselinu,zato ga koriste i za akne...mene smeta jer kad malenoj namažem guzu,on odradi posao,ali onda ostane taj bijeli sloj,koji opet treba trljati i onda opet crvenilo,zato sam htjela Biobazu,ona je bazirana na prirodnim sastojcima.Budem žicala testere na fejsu,dosta je skupa
Malena mi na nekim dijelovima tijela (koljena, laktovi, leđa) ima suhe dijelove. Ne znam što je to. Dali ima netko iskustva s time? Hvala-
i nisam je baš mazala, bojala sam se tih svih kemikalija.Sada sam je počela redovito mazati. Kupila sam mustelu za lice i babyilove za tijelo zasada su nogice prošle ali na rukama ima još dijelova suhoga.
neznam dali je dobro da je tako puno mažem?
Moja je imala rane;suho,crveno,perutavo od plodne vode i mazala sam ju debelim slojem JGL dječjom masti i sve je prošlo za tjedan dana,u Mulleru imaju odličnu liniju beauty baby bez parafina i konzervansa,a za guzu preporučam Biobazu ili Becutan vitaminsku-obje su odlične za jako suhe ruke mama
Afloderm krema je odlicna za suhu kozu, nama rijesila osip oko usta i na celu za 3 dana
Afloderm nije krema za suhu kožu nego kortikosteroidna krema. Što znači da se mora upotrebljavati s oprezom, što kraće i samo na preporuku pedijatra. Ionako se teško može dobiti bez recepta.
Sortiraj odgovore
Najstariji