Drage mame trebam pomoć,
Bebi je već 4 dan guza jaaako crvena, inače koristimo jgl kremu a kad je crvena onda koristimo sudokrem uz kamilicu kojom malo "operem" guzu. Inače puno kaka čak 2-3 puta danas je kakala 5 puta. Očito je da joj se užarilo guza od kakanja :/ i nije proljev.
Imate li kakav savjet dok ne dobijem sutra popodne pedijatra jer sudokrem i kamilica ne pomažu. :(
Drage mame trebam pomoć,
Bebi je već 4 dan guza jaaako crvena, inače koristimo jgl kremu a kad je crvena onda koristimo sudokrem uz kamilicu kojom malo "operem" guzu. Inače puno kaka čak 2-3 puta danas je kakala 5 puta. Očito je da joj se užarilo guza od kakanja :/ i nije proljev.
Imate li kakav savjet dok ne dobijem sutra popodne pedijatra jer sudokrem i kamilica ne pomažu. :(
Mogu ti jedino reci da sudokrem stvarno nije dobra krema....ako mozes probaj izbjegavati tu kremu...da ne duljim to je savjet jako dobre dermatologice...sretno🌸
sudocrem je na bazi cinka on isušuje kožu, mi smo ga koristili samo za kozice

url=https://lilypie.com]
Ima cink i salicilnu kiselinu,zato ga koriste i za akne...mene smeta jer kad malenoj namažem guzu,on odradi posao,ali onda ostane taj bijeli sloj,koji opet treba trljati i onda opet crvenilo,zato sam htjela Biobazu,ona je bazirana na prirodnim sastojcima.Budem žicala testere na fejsu,dosta je skupa
Malena mi na nekim dijelovima tijela (koljena, laktovi, leđa) ima suhe dijelove. Ne znam što je to. Dali ima netko iskustva s time? Hvala-
Malena mi na nekim dijelovima tijela (koljena, laktovi, leđa) ima suhe dijelove. Ne znam što je to. Dali ima netko iskustva s time? Hvala-
Mažeš li ju s kakvom kremom?
i nisam je baš mazala, bojala sam se tih svih kemikalija.Sada sam je počela redovito mazati. Kupila sam mustelu za lice i babyilove za tijelo zasada su nogice prošle ali na rukama ima još dijelova suhoga.
neznam dali je dobro da je tako puno mažem?
i nisam je baš mazala, bojala sam se tih svih kemikalija.Sada sam je počela redovito mazati. Kupila sam mustelu za lice i babyilove za tijelo zasada su nogice prošle ali na rukama ima još dijelova suhoga.
neznam dali je dobro da je tako puno mažem?
Mi imamo isto tako suhe djelove i mažemo sa maslinovim uljem .nemirisi bas fino ali sam htjela izbjeći te kemikalije iz svih tih kremica
Moja je imala rane;suho,crveno,perutavo od plodne vode i mazala sam ju debelim slojem JGL dječjom masti i sve je prošlo za tjedan dana,u Mulleru imaju odličnu liniju beauty baby bez parafina i konzervansa,a za guzu preporučam Biobazu ili Becutan vitaminsku-obje su odlične za jako suhe ruke mama
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji