Njega kože - osipi, prištići, suhoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    23. Lipanj 2015. 18:36

Onu za sunčanje nisam već neko vrijeme jer izbjegavamo sunce a i sad smo se prebacile u kolica sa sportskim nastavkom  pa je u njima super zaštičena..
    Budem baš do mullera otišla po kremu :) a do tad probam s fiziološkom

MAMA X2
    23. Lipanj 2015. 20:06

Cutke nama se pak crveno suho pojavilo na malom dijelu na pisi na kozici donji dio koji dodiruje jajceka a jesam ga opisala nez jel od iritacije il kaj drugo

• Nutella
    26. Lipanj 2015. 10:44

drage curke preletjela sam par zadnjih stranica ove teme ali nevidim da ste pisale o atopijskom dermatitisu.
    ima li koja iskustva s tim?dajte koji savjet ili utjehu!!!
    mali mi to ima vec jako dugo a nikad proci.pedica nam dala a-darma kremu za svakodnevnu njegu i ulje za kupanje,i da ga ni pod koju cijenu nekupam bilo kojim samponima,kupkama i tako dalje.i dala nam afloderm za trenutnu pomoc ali zaista pomogne samo trenutno,dok mazem,cim prestanem eto ti ga opet.
    sad sam na svoju ruku uzela Eucerin za suhu kozu i malo je bolje,po nogama je proslo ostale su samo fleke,malo tamnija boja koze,a na licu se stalno cese i nikad proci.a ako sam jedan dan preskocila mazanje,sutra vec vidim da je ponovo crveno i iritirano.
    neznam sta cu s tim. recite mi ako znate ista o tome,i jeli istina sto pise na netu da prolazi oko 3-4.godine????

renata6
    26. Lipanj 2015. 13:23

Miki

drage curke preletjela sam par zadnjih stranica ove teme ali nevidim da ste pisale o atopijskom dermatitisu.
    ima li koja iskustva s tim?dajte koji savjet ili utjehu!!!
    mali mi to ima vec jako dugo a nikad proci.pedica nam dala a-darma kremu za svakodnevnu njegu i ulje za kupanje,i da ga ni pod koju cijenu nekupam bilo kojim samponima,kupkama i tako dalje.i dala nam afloderm za trenutnu pomoc ali zaista pomogne samo trenutno,dok mazem,cim prestanem eto ti ga opet.
    sad sam na svoju ruku uzela Eucerin za suhu kozu i malo je bolje,po nogama je proslo ostale su samo fleke,malo tamnija boja koze,a na licu se stalno cese i nikad proci.a ako sam jedan dan preskocila mazanje,sutra vec vidim da je ponovo crveno i iritirano.
    neznam sta cu s tim. recite mi ako znate ista o tome,i jeli istina sto pise na netu da prolazi oko 3-4.godine????

Moje dijete ima Ad od drugog mjeseca života i evo sad ima pet i pol i još se borimo, ima oscijlacija, većinom zimi i proljeće bukne, dok ode cvatnja onda se smiri, ali sve u svemu držimo pod kontrolom, e sad dal će kad proći ne znam ali dok ne moramo kortiko tako dugo sam zadovoljna. Ima više toga što ti utječe na ad, od topline, znoja, kupanja, prehrane, joj ima svega na što izbija, ako te još što zanima samo piši Koliko ima dijete godina? Ima ovdje tema o ad-u mislim da je ili jasličkoj dobi ili na vrtićkoj.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Nalah
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:16

https://klokanica.24sata.hr/forum/jaslicka-dob/jaslicka-dob-40/lijecenje-atopijskog-dermatitisa-13

Nalah
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:16

https://klokanica.24sata.hr/forum/jaslicka-dob/jaslicka-dob-40/lijecenje-atopijskog-dermatitisa-13

cloudy
    26. Lipanj 2015. 13:11

Samo da javim...sanirano crvenilo na licu :) sudocrem pomogao nkon 2 mazanja

Nalah
    26. Lipanj 2015. 13:17

Super

Nalah

Super

Nalah

Super

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI