Njega kože - osipi, prištići, suhoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    [OBRISANO] 17. Lipanj 2015. 10:41
    Nalah
    [OBRISANO] 17. Lipanj 2015. 10:41
    Nalah
    08. Lipanj 2015. 14:53

Pomoći će ti bilo kaj od čajevca Lush tea tree water ili Alkmene teebaumol tonik,Muller...i što češće umivanje vodom

Belle2
    08. Lipanj 2015. 16:16

Nalah

Pomoći će ti bilo kaj od čajevca Lush tea tree water ili Alkmene teebaumol tonik,Muller…i što češće umivanje vodom

Ok...probat cu prvo sa cistom vodom...pa cemo dalje vidjet... Neznam dal se ti pristici treba ju skroz povuci  ili? Ili ostanu dok vecina zubica ne izadje?  Ali izludjuju me ti zubici... Ova faza nam traje intenzivno mjesec dana a zadnjih par dana je koma...bit ce super ako to jos dugo potraje...ps. Jesu ovi preparati koje si navela bas za bebe ili?

Nalah
    16. Lipanj 2015. 16:47

Belle...ja sam ih kupila na preporuku tipa iz Lusha,on je bio student farmacije,pa mi je doslovce jer sam još bila trudna napisao i objasnio sve o kozmetici koju smijem koristiti, jer mi se bio poprilično pogoršao ten,a nisam htjela nikakvu kemiju,s tim da je rekao da je njihov tonik odličan i za bebe,a ovaj drugi nije baš specijalno za bebe,ali je isto prirodna kozmetika

Majica...da, i ja sam čula da je Topfer odličan za sve moguće iritacije,baš sam joj uzela kupku neki dan u BIPI

inače,kupila sam protiv komaraca Zona vital,natura sprej 77 kn i za ubode Melem akut 46 kn,emulziju za iritiranu kožu,tip u apoteci je rekao da može za bebe

Nalah
    16. Lipanj 2015. 16:47

Belle...ja sam ih kupila na preporuku tipa iz Lusha,on je bio student farmacije,pa mi je doslovce jer sam još bila trudna napisao i objasnio sve o kozmetici koju smijem koristiti, jer mi se bio poprilično pogoršao ten,a nisam htjela nikakvu kemiju,s tim da je rekao da je njihov tonik odličan i za bebe,a ovaj drugi nije baš specijalno za bebe,ali je isto prirodna kozmetika

Majica...da, i ja sam čula da je Topfer odličan za sve moguće iritacije,baš sam joj uzela kupku neki dan u BIPI

inače,kupila sam protiv komaraca Zona vital,natura sprej 77 kn i za ubode Melem akut 46 kn,emulziju za iritiranu kožu,tip u apoteci je rekao da može za bebe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI