Mame, kada je pravo vrijeme za početak nanošenja kreme sa UV zaštitom na kožu djeteta? Moj sada ima 7 mjeseci, i čitam da nakon navršenih 6 mjeseci treba nanositi kremu ako se izlaže suncu. E sad, ok još uvijek je obučen i sve to, nije prejako sunce, proljetno je još vrijeme, ali nisam pametna kada ju nanositi? Kako ja imam izrazito svjetlu put i jako brzo izgorim, bojim se za bebicu
Krešimir 19.08.2014. <3
Preporučam dm-ovu kremu sa pantenolom za ogrebotine od grebanja po ličeku, odmah prođu,moja se tu i tamo zna dosta zagrebati
www.dm.de/de_homepage/dasgesundeplus_home/dgp_produkte/dgp_produkte_pharma/dgp_produkte_pharma_wundversorgung_pflaster_bandagen_salben/36440/dgp_panthenol_schutz_und_pflegesalbe.html]
To je neka univerzalna krema, jel moze za bebe? Moj si redovno izgrebe tjeme iako mu porezem nokte, ali tako su ostri da si prave ogrebotine napravi..
To je neka univerzalna krema, jel moze za bebe? Moj si redovno izgrebe tjeme iako mu porezem nokte, ali tako su ostri da si prave ogrebotine napravi..
Tipa je bepanthen masti,nema umjetnih mirisa i boja i može za bebe
Btw. prije otprilike 2 mjeseca riješili smo se napokon tjemenice i sada se opet pojavila, sa 6 mj.starosti. Uzas! A tjeme suho kao nikad. Vise ne znam s cim bi mu mazala, potrosila sam cijelu veliku A-dermu, ali nista..
Mi smo se ljuštenja kože na čelu, kao i tjemenice riješili tako da smo svaki dan lagano namazali baby uljem, pustili par sati zatim oprali (lice sterilnom gazicom) i nestalo skroz!
Drage mame help...maleni Ima 5 mj I Ima hrpu sitnih crvenih pristica po licu...dakle, obrazi, celo, bradica, svugdje...njemu izbijaju zubi I jakooooo slini....dal mu je to od te slinice ili? jucer Sam ga kao I inace okupala u vodici s jednom kapi Mustele koja nam je do sad bila odlicna...jel ima nesto da mu stavim na liceko da mu nije to tako crveno...Pliz help ?
Drage mame help…maleni Ima 5 mj I Ima hrpu sitnih crvenih pristica po licu…dakle, obrazi, celo, bradica, svugdje…njemu izbijaju zubi I jakooooo slini….dal mu je to od te slinice ili? jucer Sam ga kao I inace okupala u vodici s jednom kapi Mustele koja nam je do sad bila odlicna…jel ima nesto da mu stavim na liceko da mu nije to tako crveno…Pliz help ?
to ti je od znoja i sline.. probaj ga par dana samo vodom oprati i briši ga tapkanjem a ličeko ito tako čim više da je suho

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji