Mame, kada je pravo vrijeme za početak nanošenja kreme sa UV zaštitom na kožu djeteta? Moj sada ima 7 mjeseci, i čitam da nakon navršenih 6 mjeseci treba nanositi kremu ako se izlaže suncu. E sad, ok još uvijek je obučen i sve to, nije prejako sunce, proljetno je još vrijeme, ali nisam pametna kada ju nanositi? Kako ja imam izrazito svjetlu put i jako brzo izgorim, bojim se za bebicu
Krešimir 19.08.2014. <3
Preporučam dm-ovu kremu sa pantenolom za ogrebotine od grebanja po ličeku, odmah prođu,moja se tu i tamo zna dosta zagrebati
www.dm.de/de_homepage/dasgesundeplus_home/dgp_produkte/dgp_produkte_pharma/dgp_produkte_pharma_wundversorgung_pflaster_bandagen_salben/36440/dgp_panthenol_schutz_und_pflegesalbe.html]
To je neka univerzalna krema, jel moze za bebe? Moj si redovno izgrebe tjeme iako mu porezem nokte, ali tako su ostri da si prave ogrebotine napravi..
Btw. prije otprilike 2 mjeseca riješili smo se napokon tjemenice i sada se opet pojavila, sa 6 mj.starosti. Uzas! A tjeme suho kao nikad. Vise ne znam s cim bi mu mazala, potrosila sam cijelu veliku A-dermu, ali nista..
Mi smo se ljuštenja kože na čelu, kao i tjemenice riješili tako da smo svaki dan lagano namazali baby uljem, pustili par sati zatim oprali (lice sterilnom gazicom) i nestalo skroz!
Drage mame help...maleni Ima 5 mj I Ima hrpu sitnih crvenih pristica po licu...dakle, obrazi, celo, bradica, svugdje...njemu izbijaju zubi I jakooooo slini....dal mu je to od te slinice ili? jucer Sam ga kao I inace okupala u vodici s jednom kapi Mustele koja nam je do sad bila odlicna...jel ima nesto da mu stavim na liceko da mu nije to tako crveno...Pliz help ?
Sortiraj odgovore
Najstariji