Njega kože - osipi, prištići, suhoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    25. Ožujak 2015. 12:22

Mame, kada je pravo vrijeme za početak nanošenja kreme sa UV zaštitom na kožu djeteta? Moj sada ima 7 mjeseci, i čitam da nakon navršenih 6 mjeseci treba nanositi kremu ako se izlaže suncu. E sad, ok još uvijek je obučen i sve to, nije prejako sunce, proljetno je još vrijeme, ali nisam pametna kada ju nanositi? Kako ja imam izrazito svjetlu put i jako brzo izgorim, bojim se za bebicu 

Krešimir 19.08.2014. <3

Nalah
    [UREĐENO] 26. Ožujak 2015. 11:01

Preporučam dm-ovu kremu sa pantenolom za ogrebotine od grebanja po ličeku, odmah prođu,moja se tu i tamo zna dosta zagrebati

www.dm.de/de_homepage/dasgesundeplus_home/dgp_produkte/dgp_produkte_pharma/dgp_produkte_pharma_wundversorgung_pflaster_bandagen_salben/36440/dgp_panthenol_schutz_und_pflegesalbe.html]

beag
    25. Ožujak 2015. 14:34

To je neka univerzalna krema, jel moze za bebe? Moj si redovno izgrebe tjeme iako mu porezem nokte, ali tako su ostri da si prave ogrebotine napravi.. 

Nalah
    26. Ožujak 2015. 07:43

beag

To je neka univerzalna krema, jel moze za bebe? Moj si redovno izgrebe tjeme iako mu porezem nokte, ali tako su ostri da si prave ogrebotine napravi.. 

Tipa je bepanthen masti,nema umjetnih mirisa i boja i može za bebe

beag
    25. Ožujak 2015. 14:38

Btw. prije otprilike 2 mjeseca riješili smo se napokon tjemenice i sada se opet pojavila, sa 6 mj.starosti. Uzas! A tjeme suho kao nikad. Vise ne znam s cim bi mu mazala, potrosila sam cijelu veliku A-dermu, ali nista.. 

Lilly7
    15. Travanj 2015. 18:15

Mi smo se ljuštenja kože na čelu, kao i tjemenice riješili tako da smo svaki dan lagano namazali baby uljem, pustili par sati zatim oprali (lice sterilnom gazicom) i nestalo skroz!

Belle2
    08. Lipanj 2015. 08:41

Drage mame help...maleni Ima 5 mj I Ima hrpu sitnih crvenih pristica po licu...dakle, obrazi, celo, bradica, svugdje...njemu izbijaju zubi I jakooooo slini....dal mu je to od te slinice ili? jucer Sam ga kao I inace okupala u vodici s jednom kapi Mustele koja nam je do sad bila odlicna...jel ima nesto da mu stavim na liceko da mu nije to tako crveno...Pliz help ?

mmama2
    08. Lipanj 2015. 10:10

Belle

Drage mame help…maleni Ima 5 mj I Ima hrpu sitnih crvenih pristica po licu…dakle, obrazi, celo, bradica, svugdje…njemu izbijaju zubi I jakooooo slini….dal mu je to od te slinice ili? jucer Sam ga kao I inace okupala u vodici s jednom kapi Mustele koja nam je do sad bila odlicna…jel ima nesto da mu stavim na liceko da mu nije to tako crveno…Pliz help ?

to ti je od znoja i sline.. probaj ga par dana samo vodom oprati i briši ga tapkanjem a ličeko ito tako čim više da je suho

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI