hvala cure, namazala sam sa djecjom niveom preko noci i evo nema nicega danas :)
Sudokrem se ne bi trebao stavljati djeci na lice ili ruke jer sadrži cink a oni to onda vrlo lako mogu prenijeti na oči. Ja sam svome često prala bradu kad bi se osuo i namazala melemom, ali nije baš nešto pomagao, pa kad smo u međuvremenu išli kod doktora na sistematski prepisao nam je mast Maxitrol, to je za oči, ali je rekao da se koristi baš i za to osipanje od sline i brzo mu je to nestalo.
Dada, stavljaj mu one rukavice za bebe, da se ne grebe! Ja sam imala pidzame na kojima se rukav okrene preko rucica, to mi je bilo super jer bi se po noci sav izgrebao.
Dada, stavljaj mu one rukavice za bebe, da se ne grebe! Ja sam imala pidzame na kojima se rukav okrene preko rucica, to mi je bilo super jer bi se po noci sav izgrebao.
Moja je te rukavice stalno skidala,dovoljno je ne podfrknuti rukave ako su im duže majice/bodiji,to bolje pali
Slažem se s nalah...moja recimo ne može podnijeti rukavice il da joj je deka preko ruku...odmah se buni...al to s rukavima pali :) isko sad ima neku blesavu naviku da se sa šakicama po glavi lupa...prestalo grebanje,počelo to
Uh, mi malome isto režemo noktiće, ali opet se nekako uspije izgrebati, očito mu ili dobro ne odrežem, mada je patronažna rekla kada sam ju zvala da dođe da je sve u redu. Isto mu stavljam rukavice, ali tada se jadan rasplače, jer voli metati ruke u usta... tako da čim se probudi uzmem gazicu, umijem mu lice i namažem mu kremicom... naime protiv osipa i ojedina je jako djelotvorna Praška mast!!! Nas je spasila!
Meni je ona bebi grickalica jako loša,sve joj je noktiće polomila,obzirom da su njima svi krhki i lomljivi,sada joj odrežem,dok spava,naravno,onom za velike,kupila sam jednu posebno za nju-njome mogu u jednom potezu uhvatiti cijeli nokat
Sortiraj odgovore
Najstariji