Nemam iskustva, ali mislim da bi mogla čekati trojčeke Sretno! Ne oplode se gestacijske vrećice, nego se oplođeno jajašce primi za maternicu i počne se razvijati gestacijska u kojoj se razvije plod. Ako nešto pođe po krivu plod se ne razvije u vrećici i od tuda prazna gestacijska.
Pozdrav. Imam pitanje.
Meni su na ultrazvuku vidjeli 3 gestacijske vrećice.
Je imao tko iskustva sa više od jedne?
Dali ce se sve oploditi ili neće?
Hvala
Moja mama je imala dvije gestacijske vrećice, nažalost jedna je propala. Sretno!!
Imam 40g, prva trudnoća, prirodnim putem, nismo prije uspjeli, bili na 2 neuspješne inseminacije prije godinu dana i odlučuli odustati od doktora i odlučili ne forsirati jer mene je to ubilo psihički.
I moja je gestacijska bila prazna u 6. tjednu ( prema njihovom računanju), dr rekla da 90% od toga ništa. Moja dr opće prakse rekla kući, mirovati i ne paničari, to ie rano, blažena bila. Za 5 dana mojem suncu kuca srce, sve odlično i sad sam u 16 tjednu iako ni beta hcg nije pokazivao normalan porast. Kaže moja ginekologinja nije vam medicina 1+1=2.
Pozdrav drage...jucer bila kod ginica i kaze prazna gest vrecica, 5 tj i da pijem folnu i vitamine....nazalost prestrasena...citala sve i svasta pa me strah...ne znam sta da mislim...neki kazu normalno neki ne...a sto je gore nisam zadovoljna pregledom...dosla tam, pregledo me (bio dosta grub, ne znam dal to normalno jer bas nisam bila kod gin duuugo)... I kaze za 2 tj kontrola da vidi dal ok...nikve pretrage i nista...sam tak...i nisam ga nist uspjela pitati...sam izjurio van da sprinta kod sestre nalaz...to mi nije u redu...kazem ja da imam pitanja...ja ga pitam 1 i dok odgovaro je izlazio van iz prostorije...po meni nekulturno...jaj strah me...
5 tjedana je još dosta rano da bi se plod vidio. Ne znam zašto te osim ukoliko nemaš neke bolove tako rano naručio? Možda da promjeniš ginekologa? Za dva tjedna ćeš vjerojatno vidjeti bebicu i da je sve ok.
Vidjet cu sta ce mi reci pa cu vidjeti...nadam se da sve bude uredu...
Mislim da nemas razloga za brigu. Ja na prvi pregled isla sa 5+2 i isto prazna gest,narucena za 2tj ponovo. Do tad premrla od straha,a sad lovam po kuci svog sina ;) bit ce sve ok.
bas si rano otisla na pregled. ja sam prvi put isla na 7+6.
mislim da se u tvojoj fazi nista vise osim gestacijske vrecice ne moze ni vidjeti. smiri se, opusti, pij folnu, jedi normalno, nemoj se opterecivati jer ti to sada ne treba.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Da, pijem folnu i vitamine i ne brinem se toliko...vidit cu sad u srijedu sta ce mi reci...al najvise me sad mucnine muce...cijeli dan i po noci me bude...jao :/
Ja sam jucer bila na pregledu i nema ploda po zadnjoj men bi trebala biti 8tj a po uzv danas 5tj...kaze da ae moze to tako dogoditi a moze ispasti uredna trudnoća?sad mene je strah :(
Sortiraj odgovore
Najstariji