Ja sam bila kod gin sa 5+3 potvrdila mi je trudnocu i rekla da iduci pregled tek u 12tj. Iako je vidila samo gestacijsku vrecicu jer je prerano za ista drugo,ali da je bolje ne cackat previse nego pustit sada bebu na miru a u 12t cemo napravit sve.jedino sto moram sad nalaze krvi napravit rutinski kao i svi ostali
Ja sam bila kod gin sa 5+3 potvrdila mi je trudnocu i rekla da iduci pregled tek u 12tj. Iako je vidila samo gestacijsku vrecicu jer je prerano za ista drugo,ali da je bolje ne cackat previse nego pustit sada bebu na miru a u 12t cemo napravit sve.jedino sto moram sad nalaze krvi napravit rutinski kao i svi ostali
ja sam prvi put bila kod doktora 20.1. i to mi je vec morao biti 8.tj prema zadnjoj menstruaciji., no isto se vidjela samo vrecica..tako da sam isla za tjedan dana ponovo(27.1.) i tada se vec vidio plod i srceko se culo i prema velicini ploda mi je receno da sam 6+6..jer mi je ovulacija kasnila 2 tjedna..i narucena sam opet 10.2. i veli da ce mi tad izracunat termin
ja nisam nikakve nalaze krvi radila za sad..samo mi je rekao neka pocnem uzimat folnu..i ja reko uzimam prenatal(ljekarnica mi preporucila) i veli on ok, ima tu i folne
Joj...ja u ponedjeljak idem kod gin prvi put...bit ce mi 6+1... i iskreno strah me... zeljela bih samo da vidim to malo srceko...mozda je jos prerano? Bas me neka nervoza "pere"... kad ste vi prvi puta vidjeli otkucaje srca? Hvala vam na odgovorima...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sanjarica, nadam se da ćeš čuti srčeko Trebalo bi se čuti u sedmom tjednu, ali nikad se ne zna, ako imaš produljene cikluse ili ako je bila kasnija ovulacija, možda će biti još rano.
Ja sam kalkulirala hoću li ići sa 6+1 ili 7+1 pa sam ipak odabrala ovo drugo, iako sad naravno ludim u iščekivanju
Sanjarica, nadam se da ćeš čuti srčekoTrebalo bi se čuti u sedmom tjednu, ali nikad se ne zna, ako imaš produljene cikluse ili ako je bila kasnija ovulacija, možda će biti još rano.
Ja sam kalkulirala hoću li ići sa 6+1 ili 7+1 pa sam ipak odabrala ovo drugo, iako sad naravno ludim u iščekivanju
Ah...hvala ti... i ja sam dobila termin 09.02 i to bi mi taman bilo 7+1 ... al sam sljedeci dan ponovo zvala gin i molila ga da mi da termin prije... i ajde popustio mi je i rekao da mogu onda doc sad 02.02... hehe..ta moja nesrpljivost...
Nadam se da cemo obje uskoro vidjeti svoje male srceke...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Evo samo da se javim da sam danas bila na prvoj kontroli,6+1 i moje malo srceko je titralo... neopisiv osjecaj....
Svima nam zelim puno srece u daljnjoj trudoci...
!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji