Prazna gestacijska vrećica?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silvia3
    27. Siječanj 2015. 19:16

Ja sam bila kod gin sa 5+3 potvrdila mi je trudnocu i rekla da iduci pregled tek u 12tj. Iako je vidila samo gestacijsku vrecicu jer je prerano za ista drugo,ali da je bolje ne cackat previse nego pustit sada bebu na miru a u 12t cemo napravit sve.jedino sto moram sad nalaze krvi napravit rutinski kao i svi ostali

Sanjarica
    30. Siječanj 2015. 14:39

Joj...ja u ponedjeljak idem kod gin prvi put...bit ce mi 6+1... i iskreno strah me... zeljela bih samo da vidim to malo srceko...mozda je jos prerano? Bas me neka nervoza "pere"... kad ste vi prvi puta vidjeli otkucaje srca?  Hvala vam na odgovorima... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kosee
    30. Siječanj 2015. 14:41

Sanjarica, nadam se da ćeš čuti srčeko  Trebalo bi se čuti u sedmom tjednu, ali nikad se ne zna, ako imaš produljene cikluse ili ako je bila kasnija ovulacija, možda će biti još rano.

Ja sam kalkulirala hoću li ići sa 6+1 ili 7+1 pa sam ipak odabrala ovo drugo, iako sad naravno ludim u iščekivanju

tonana
    30. Siječanj 2015. 23:42

sretno svima ....

Sanjarica
    02. Veljača 2015. 22:48

Evo samo da se javim da sam danas bila na prvoj kontroli,6+1 i moje malo srceko je titralo... neopisiv osjecaj....  
    Svima nam zelim puno srece u daljnjoj trudoci... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.