Prazna gestacijska vrećica?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    12. Ožujak 2015. 00:30

Znam da si nestrpljiva, i ja bi bila. Sretno i javi nam rezultat

<3 2/2013 <3

Mary36
    12. Ožujak 2015. 01:13

Oplodnja se kod tebe sigurno dogodila kad je gestacijska tu, pitanje je samo da li se radi o blighted ovumu ili si bila prerano na uzv da bi se plod već vidio. Postoji dosta slučajeva u kojima se plod pojavio tek nakon sedmog tjedna...meni je bebica bila vidljiva tek sa 6 + 5 trudnoće. U početku sam stalno imala jake bolove kao da ću svaki čas dobiti mengu. Ništa ti drugo ne preostaje nego pričekati desetak dana pa opet na uzv. Želim ti sreću! 

Nessah
    12. Ožujak 2015. 16:28

Evo novosti od danas.
    Isla privatno i izvadila Betu HcG, maloprije zvala na telefon posto mi nisu stigli poslati rezultate mailom. Kaze da su mi vrijednosti ispod 1 , sto sam naravno sad izgooglala na sve moguce nacine te sam shvatila da tu onda nema trudnoce. Kao treba ti biti vrijednost veca od 5 da bi uopce razmatrali mogucu trudnocu. Ne ocajavam, idemo dalje! 
    Veselim se pregledu u sljedecu srijedu (18.03.2015) pa da vidimo dali se gestacijska povukla ili se nesto opet dogadja unutra… 
    Ako ovo budem morala prolaziti svaki put kad posumnjam da bi mogla biti trudna pa ja cu ispalit na zivce… Toliko iscekivanja, nade, tracak dobrih vijesti pa te onda opet razocaraju… 
    Stvarno suosjecam sa svim moms to be koje ovo prolaze iz mjeseca u mjesec a kamoli iz godine u godinu. Meni je ovo prvi put i vec sam na rubu zivaca…
    Hvala StellaMaris i Mary na dobrim zeljama i na podrsci  

Idemo dalje!!!!

StellaMaris
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:17

Draga Nessah baš mi je žao. Nadam se da će ti idući pregled bit konkretniji i da ćeš znati što se događa. Ako i dalje planirate bebicu možeš nam se pridružiti na drugoj temi gdje se sve međusobno podupiremo i skupa djelimo one dobre i loše trenutke za vrijeme iščekivanja plusića

https://klokanica.24sata.hr/forum/zelim-dijete/zelim-dijete-37/tko-planira-i-radi-na-bebi-347/p514

Nessah
    12. Ožujak 2015. 17:15

StellaMaris , hvala, stavila sam ju u teme koje pratim! 

Vidimo se tamo 

<3 2/2013 <3

Nessah
    14. Ožujak 2015. 18:10

Evo da i ovdje zakljucim moju Dramu. Danas dobila nakon 32 dana kasnjenja. Idemo dalje u nove prilike!!! Zahvaljujem svima na podrsci i zelim vam svima sve sto zelim i samoj sebi! 

Novi mjesec , novi ciklus , nova prililka za moje cudo 

Mary36
    14. Ožujak 2015. 21:50

Nessah

Evo da i ovdje zakljucim moju Dramu. Danas dobila nakon 32 dana kasnjenja. Idemo dalje u nove prilike!!! Zahvaljujem svima na podrsci i zelim vam svima sve sto zelim i samoj sebi! Novi mjesec , novi ciklus , nova prililka za moje cudo 

Sretno u sljedećim mjesecima!

• maja873
    05. Lipanj 2015. 21:49

Pozdrav. Imam pitanje. 
    Meni su na ultrazvuku vidjeli 3 gestacijske vrećice. 
    Je imao tko iskustva sa više od jedne? 
    Dali ce se sve oploditi ili neće? 
    Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani