Prazna gestacijska vrećica?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    12. Ožujak 2015. 00:30

Znam da si nestrpljiva, i ja bi bila. Sretno i javi nam rezultat

<3 2/2013 <3

Mary36
    12. Ožujak 2015. 01:13

Oplodnja se kod tebe sigurno dogodila kad je gestacijska tu, pitanje je samo da li se radi o blighted ovumu ili si bila prerano na uzv da bi se plod već vidio. Postoji dosta slučajeva u kojima se plod pojavio tek nakon sedmog tjedna...meni je bebica bila vidljiva tek sa 6 + 5 trudnoće. U početku sam stalno imala jake bolove kao da ću svaki čas dobiti mengu. Ništa ti drugo ne preostaje nego pričekati desetak dana pa opet na uzv. Želim ti sreću! 

StellaMaris
    12. Ožujak 2015. 16:34

Draga Nessah baš mi je žao. Nadam se da će ti idući pregled bit konkretniji i da ćeš znati što se događa. Ako i dalje planirate bebicu možeš nam se pridružiti na drugoj temi gdje se sve međusobno podupiremo i skupa djelimo one dobre i loše trenutke za vrijeme iščekivanja plusića

https://klokanica.24sata.hr/forum/zelim-dijete/zelim-dijete-37/tko-planira-i-radi-na-bebi-347/p514

<3 2/2013 <3

Nessah
    14. Ožujak 2015. 18:10

Evo da i ovdje zakljucim moju Dramu. Danas dobila nakon 32 dana kasnjenja. Idemo dalje u nove prilike!!! Zahvaljujem svima na podrsci i zelim vam svima sve sto zelim i samoj sebi! 

Novi mjesec , novi ciklus , nova prililka za moje cudo 

• maja873
    05. Lipanj 2015. 21:49

Pozdrav. Imam pitanje. 
    Meni su na ultrazvuku vidjeli 3 gestacijske vrećice. 
    Je imao tko iskustva sa više od jedne? 
    Dali ce se sve oploditi ili neće? 
    Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.