Znam da si nestrpljiva, i ja bi bila. Sretno i javi nam rezultat
<3 2/2013 <3
Oplodnja se kod tebe sigurno dogodila kad je gestacijska tu, pitanje je samo da li se radi o blighted ovumu ili si bila prerano na uzv da bi se plod već vidio. Postoji dosta slučajeva u kojima se plod pojavio tek nakon sedmog tjedna...meni je bebica bila vidljiva tek sa 6 + 5 trudnoće. U početku sam stalno imala jake bolove kao da ću svaki čas dobiti mengu. Ništa ti drugo ne preostaje nego pričekati desetak dana pa opet na uzv. Želim ti sreću!
Draga Nessah baš mi je žao. Nadam se da će ti idući pregled bit konkretniji i da ćeš znati što se događa. Ako i dalje planirate bebicu možeš nam se pridružiti na drugoj temi gdje se sve međusobno podupiremo i skupa djelimo one dobre i loše trenutke za vrijeme iščekivanja plusića
https://klokanica.24sata.hr/forum/zelim-dijete/zelim-dijete-37/tko-planira-i-radi-na-bebi-347/p514
<3 2/2013 <3
Evo da i ovdje zakljucim moju Dramu. Danas dobila nakon 32 dana kasnjenja. Idemo dalje u nove prilike!!! Zahvaljujem svima na podrsci i zelim vam svima sve sto zelim i samoj sebi!
Novi mjesec , novi ciklus , nova prililka za moje cudo
Pozdrav. Imam pitanje.
Meni su na ultrazvuku vidjeli 3 gestacijske vrećice.
Je imao tko iskustva sa više od jedne?
Dali ce se sve oploditi ili neće?
Hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji