Prazna gestacijska vrećica?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marta07
    27. Travanj 2019. 11:46

Moje mišljenje ja nebi išla odmah na kiretazu, pričekaj tjedan-dva. Pa onda na ultrazvuk,ja bi iskreno otišla privatno je 500tinjak kn da se uvjerim, sve zavisi i kolika je beta, koliko se dupla ili pada. Ako pada znači da ploda nema ili se ne razvija dobro,mozda srčeko ne kuca ima 100mogućnosti. Ali iskreno ako nešto nije u redu prokrvarit ćeš kad tad,njima je najlakše poslat na kiretazu. Kolika ti je beta bila kad si vadila.

• lalic123
    27. Travanj 2019. 22:00

luce35

Lalickoliko si otprilike trudna?

Mo joj racunici 5+3 malo mi je teze izracunat jer imam policisticke janike.A vidim da mi je ona napisala u nalazu 7 tjedna.

• lalic123
    27. Travanj 2019. 22:04

marta07

Moje mišljenje ja nebi išla odmah na kiretazu, pričekaj tjedan-dva. Pa onda na ultrazvuk,ja bi iskreno otišla privatno je 500tinjak kn da se uvjerim, sve zavisi i kolika je beta, koliko se dupla ili pada. Ako pada znači da ploda nema ili se ne razvija dobro,mozda srčeko ne kuca ima 100mogućnosti. Ali iskreno ako nešto nije u redu prokrvarit ćeš kad tad,njima je najlakše poslat na kiretazu. Kolika ti je beta bila kad si vadila.

Prvi nalaz sam vadila 17.4  beta je bila 268.3 pa sam za 2 dana opet vadila i bila je 614.4

• marta07
    27. Travanj 2019. 23:43

lalic123

marta07

Prvi nalaz sam vadila 17.4 beta je bila 268.3 pa sam za 2 dana opet vadila i bila je 614.4

Moja savjet nemoj nista poduzimati, mozda je ovulacija bila kasnije pa se ne vidi sačekaj još 7-10dana pa će vidjeti

• lalic123
    28. Travanj 2019. 00:01

marta07

lalic123

marta07

Prvi nalaz sam vadila 17.4 beta je bila 268.3 pa sam za 2 dana opet vadila i bila je 614.4

Moja savjet nemoj nista poduzimati, mozda je ovulacija bila kasnije pa se ne vidi sačekaj još 7-10dana pa će vidjeti

Hvala na savjetu ipak cu odbit kirotazu u ponedljak,otici cu privatniku.Jer ja se dobro isjecam i imam sve normalne simptome trudnoce mucnine jutarnje ...

• marta07
    28. Travanj 2019. 07:32

lalic123

marta07

lalic123

marta07

Hvala na savjetu ipak cu odbit kirotazu u ponedljak,otici cu privatniku.Jer ja se dobro isjecam i imam sve normalne simptome trudnoce mucnine jutarnje …

Sretno draga 😘 drzim ti fige da bude sve super

luce35
    28. Travanj 2019. 07:55

lalic123

luce35

Lalickoliko si otprilike trudna?

Mo joj racunici 5+3 malo mi je teze izracunat jer imam policisticke janike.A vidim da mi je ona napisala u nalazu 7 tjedna.

Potrazi drugo misljenje, po meni je prerano za odluku da te salje na kiretazu. Drzim palceve da sve bude ok 😍

• lalic123
    29. Travanj 2019. 13:58

Evo mene s kontrole,odbila sam kirotazu po ultrazvuku je 5+5 a po nekoj njihovoj racunici 7+4.Da dodem za 7 dana ako ne bude kucalo da je kirotaza neizbjezna...Nadam se dobrom jer mi je s pevim djetetom se tek vidjelo 6+2..

29. Travanj 2019. 16:41

lalic123

Evo mene s kontrole,odbila sam kirotazu po ultrazvuku je 5+5 a po nekoj njihovoj racunici 7+4.Da dodem za 7 dana ako ne bude kucalo da je kirotaza neizbjezna…Nadam se dobrom jer mi je s pevim djetetom se tek vidjelo 6+2..

Sretno...🙏🙏 dragog Boga da malo srčeko prokuca i da sve bude u redu🙂

luce35
    29. Travanj 2019. 17:43

Kad ti je bila zadnja M?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.